ההשפלה...רוצה לשתף

maverick 42

New member
העצה שלי

נצלי את ההזדמנות בשביל להתחיל קשר חדש ומשמעותי, כי את יודעת טוב מאוד כמה הקשר הזה תקע אותך במקום (למרות שבטח כל הזמן ניסית לשכנע את עצמך שלא). ובלי drunk-smsing/calling!!! למי שלא יודע מה זה, drunk-smsing זה כשאתה נמצא בפאב, אחרי כמה דרינקים, ההורמונים גועשים, ופתאום שולחים הודעות טקסט של "מה המצב?" לכל מיני אנשים שבבוקר אתה תשנא את עצמך על זה שחיפשת אותם... לכן, תבקשי מהחברות שלך שיקחו לך את הסלולרי כשאת שיכורה
תהיי חזקה! את רק צריכה קשר חדש טוב, ואת תשכחי אותו תוך שבוע-שבועיים. אולי לא לתמיד, אבל בטוח לא תחשבי עליו יותר בהקשר רומנטי.

hen1905

New member
תראי את זה ככה...../images/Emo201.gif

לפחות הוא יצא מניאק... יעזור לך לרדת ממנו יותר מהר ! לא שווה את הסבל.

BumBina

New member
בדיוק אותו סיפור שאני עברתי

רק שאצלי חברה שלי בגדה בי. אני שונאת אותה כי היא הייתה מתלהבת בפניי כמה היא יפה ומוכשרת וכוסית ופצצה ותמיד נתנה לי עצות "לשיפור" עצמי. הרגשתי כ"כ מושפלת ומובסת- ששלחתי את שניהם להזדיין, אני בטוחה שזה מה שהם עושים ברגע זה. ואני מצידי, מצאתי לעצמי את אהבת חיי שאיתו אני היום 11 חודשים. ועם טבעת. לפעמים צריך לוותר כדי לגלות על עצמך דברים. לפעמים צריך לשכוח ולמחוק תקופות.

תשמעי..... ../images/Emo24.gif

כמו שאמרת - את חייבת את זה לעצמך. הכבוד העצמי שלך. כמה שיהיה קשה..... ויהיה קשה. תנסי לבודד את עצמך ממנו. זה קשה אני יודעת במיוחד כשיש לך חולשה אליו.... אבל תנסי. לא לדבר. לא לחשוב. בכל הכוח!!!!! אם צריך תתלי שלט ליד המראה אפילו! תעשי הכל כדי לא לחשוב עליו. אין פה אפס, הוא אפס....... ולא מגיע לך לחשוב עליו בכלל. עזבי אותך. תיהי חזקה!!!!! באמת. אני ממש מחזיקה לך אצבעות שזה יעבור בקלות. כל פעם שאת רוצה ליצור קשר תעשי משהו במקום. תדליקי שיר שאת אוהבת, תתקשרי לחברה, תשלחי לי מסר אפילו! חחח אחרי זה תרגישי ממש טוב עם עצמך. כשתוכלי להסתכל אחורה ולהתחזק מזה. תזכרי שהאינטרסים והכבוד שלך קודמים.
ים!

תשמעי מה הייתי עושה במקומך:

הייתי מביאה לו את מספר הטלפון. הייתי מראה לו כמה אני שמחה שהוא מעוניין בחברה שלי ומאחלת לו בהצלחה. רק מה...הייתי מביאה לו את מספר הטלפון עם שינוי סיפרה אחת... עד שהוא היה מתקשר שוב הייתי מעדכנת את חברה שלי לגבי הצילצול הגואל (מאביר חלומותיה) שהיא עומדת לקבל. וכשהוא היה מתקשר שוב הייתי מתנצלת מעומק ליבי שבטעות נתתי לו את המספר הלא נכון (ומוודא למי הוא הגיע עם המספר הקודם - חבל לפספס בדיחה טובה) ומביאה לו את המספר הנכון...אבל לא לפני שהייתי מעדכנת אותו בפגישה הלוהטת שמחכה לו: הייתי אומרת לו שאני בדיוק עושה מסיבת הפתעה ענקית לחברה שלי שתתקיים מחר במקום X, והוא מוזמן להגיע עם זר פרחים ענקי (שזה מה שהיא אוהבת וכך הוא יקנה את ליבה). אם החברה החליטה לבגוד וללכת איתו - לא רק שהייתי מעיפה את שניהם לעזאזל. גם הייתי צוחקת מבדיחה טובה. אם החברה עשתה בשכל - יכלתן ביחד לצחוק מכמה בדיחות טובות, עד שהוא היה מבין את המסר.

pardoi

New member
../images/Emo207.gif ההשפלה שלי

סורי לא יכולתי שלא להתפרץ ככה... דבר ראשון הבחור יצא אדיוט אין ספק...אני איתך בדיעה שזה לא לעניין ושימי זין על כל מי שאומר לך לזוז הצידה בשבילם... דבר שני...במקרה שלי הבחור לא ממש ידיד שלי..כולה הכרתי אותו לפני שבועיים במועדון..למחרת שכבנו (המטרה הייתה ידועה מראש) ושבוע לאחר מכן נפגשנו באותו מועדון... הייתי עם חברה שלי..והוא בא ושאל אותי אם אני מוכנה להתערב איתו שהוא ינשק את חברה שלי. אני (בטמטומי מודה ומתוודה) אומרת כן בידיעה שהיא לא תעשה כלום..ועוד שואלת אותו אם היא הטעם שלו... הוא אומר שלא ומהפתאום ובלה בלה בלה.. בסופו של דבר הם לא התנשקו, ושכבתי איתו גם באותו יום. רק אח"כ קלטתי איזה מטומטמת יצאתי מכל הסיפור...כאילו מה? אתה בא לעשות קטע על חברה שלי? חברה שלי אמרה לי בדרך הבייתה שהוא ניגש אלייה (לדעתי לפני ההתערבות) ואמר לה שהיא סקסית לאללה ושכל המועדון מסתכל עלייה ובלה בלה הבלה.. כאילו, מה הסרט שלך? לה אתה אומר משהו אחד ולי משהו אחר? הקיצר הוא התקשר איי ביום חמישי ולא עניתי לו... אתמול ראיתי אותו שוב...אמרתי לו מה אני חושבת, הוא התנצל, הוא תירץ את זה באלכוהול , אני אמרתי לו שמבחינתי הוא יכול לזיין את כל המועדון וזה לא יזיז לי..אבל עד לחברות שלי. בסופו של דבר התנשקנו..(אני לא יודעת מה יש בו אבל יש לי משיכה מטורפת אליו). הוא הציע שנלך למקום מבודד וסירבתי, ואז הוא הלך.. מה אתם חושבים? זה כזה מעצבן. אולי אני סתם אוכלת סרטים? מה נראה לכם?..

למעלה