ההשפלה...רוצה לשתף

מאיה8820

New member
ההשפלה...רוצה לשתף

מרגישה צורך לפרוק את העלבון שאני חשה כרגע, מרגישה מושפלת. בד"כ התגובות שלי קיצוניות הפעם זה מרגיש נכון. בחור שאני מכירה שנתיים וחצי, יצאנו קצת בעבר, הייתה תקופה שהייתי מאוהבת בו, נשארנו בקשר יזיזותי-ידידותי. באופן כללי נשארה לי חולשה אליו. אנחנו מתראים מדי פעם גם לשיחות, גם לסקס. נפגשנו השבוע במקום בילוי. הייתי עם חברה טובה שלי, אם לא החברה הכי טובה. התחיל לדבר איתה, רצה להתחיל איתה. לא הגבתי, דיבר איתה והיא נפנפה אותו בעדינות, מבלי להתייעץ איתי. מבחינתה לא הגיוני לצאת עם מישהו שחברה שלה יצאה איתו, ואהבה אותו, ואפילו שכבה איתו רק לפני שבוע. היום התקשר אליי ורצה את הטלפון. אמרתי לו שהיא לא מעוניינת {דיברתי איתה, כמובן שלא הייתה מעוניינת} וגם אני מרגישה מגוכח להסביר לו שזה לא הגיוני. רבאק יש כל כך הרבה בחורות בעולם, דווקא את חברה שלי, הוא מודע לחולשה שלי כלפיו. נדנד לי עד שאמר שעד שאני לא מעבירה לו את הטלפון הקשר שלנו הסתיים, אז אמרתי לו שיציין לעצמו שהקשר שלנו הסתיים עכשיו. וזה לא הספיק לו, איכשהוא הוא איתר את הטלפון שלה והתקשר אלייה. היא אמרה לו שזה לא לעניין והיא ממש לא מעוניינת. אני לא מבינה למה הוא התאמץ לפגוע בי כל כך? הרי יש כל כך הרבה בנות להתחיל איתן, מכירה אותו הוא פרפר לא קטן, לא מהמתאמצים להשיג בחורה אז דווקא כשזה נוגע לחברה שלי הוא עושה הרים וגבהות כדי להשיג את הטלפון שלה? והוא יודע שזה מפריע לי. הוא מחשיב אותנו כידידים, אז איפה אותה ידידות? אני מרגישה מושפלת שבשביל טלפון מחברה שלי שזה גם ככה חסר סיכוי לגביה בנות פשוט לא עושות את זה לחברות שלהן, לפחות אצלנו לפחות הוא נפנף אותי. הייתי צריכה להעיף אותו מהחיים שלי לפני שנתיים וחצי. הייתי צריכה לפרוק אני יודעת שאולי חלק לא יבינו אותי, מה הקטע שלי ללכת צעד אחורה ולתת סיכוי לקשר שלהם. אבל זה פשוט לא הגיוני מבחינתי. הבחור הזה שבר לי את הלב לרסיסים לפני שנה, ברמות בכי מטורפות, בתור חלשת ואפילו חסרת אופי וגם קצת משיעמום נשארנו בקשר, זה היה קורע לי את הלב לראות את חברה שלי, אחת הטובות איתו. מה עוד שכל העניין של הטלפון הוא רק מהידלקות של שניה על מראה חיצוני. מה הלחץ? רוצה להיות חזקה ולא לדבר איתו יותר לעולם. חייבת את זה לכבוד העצמי שלי

pain is MY love

New member
בואי אני אסביר לך משהו

בתור אחת שמבינה דבר או שניים בקשרי ידידות-יזיזות ובלבבות שבורים... ידיד הוא לא. זה דבר ראשון! יזיז אולי כן.. אבל ידידים אפילו אם טיפה אחת של שכל ישר לא היו עושים דברים כאלה. בכל אופן בתור גבר ממוצע שחושב מהזין לא היה לו אכפת כל כך מה את חושבת ומה את מרגישה כל עוד הוא יקבל ולו את הסיכוי הכי קטן להיכנס בין היתר גם לתחתונים של החברה שלך... עובדה שלא היה לו יותר מדיי קשה לוותר על הידידיות שלכם.. מכירה את כל הפרפרים האלה מקרוב. ולצערי אין דרך להתמודד איתם אפשר רק להצטרף אליהם... וכן, קשה להתנתק בייחוד אחרי שהיו רגשות מעורבים בעניין אבל בחיאת!!! חסר בחורים כאלה בעולם? תמצאי לך אחד אחר
ותתני לו להתבשל במיץ של עצמו אחרי שהוא יישאר קירח מכאן ומכאן...

Zoharrr

New member
כנראה שלא הייתם ידידים

וכנראה שאת לא באמת חשובה לו. להכיר בעבודות,לחבר את עצמך בחזרה,ולהמשיך הלאה.

מאיה8820

New member
ידיד הוא אף פעם לא היה

לא היו שיחות נפש אל תוך הלילה. הכרתי אותו כשהוא היה צריך כתף תומכת "זיון אינטלקטואלי". ואני לא הצלחתי לפתח מערכות יחסים אמיתיות {כמה דייטים....חודש...} בתקופה הזו, אז זה תמיד היה לחזור אליו. פעם בשבוע...באמצע הייתה גם תקופה שהייתי בחול ואז חשבתי שזה הסוף לתמיד...אבל שוב...אותה רוטינה.... העניין הוא שהתפיסות עולם שלו טיפה מעוותות. אצלו אין דבר כזה ידידה בלי סקס...אצלו אין בעיה שחבר שלו יישכב עם מישהי שהוא שכב איתה יום לפני {וזה קרה כבר - לא איתי, עם מסכנונה אחרת!}. אני את הלקח שלי למדתי, ובדרך הקשה. קצת קשה לי עם זה שחברה שלי גילתה עם איזה טיפוסים הסתובבתי, וכמה בכיתי לה על הכרית עליו. והכל בשביל מה? חתיכת פסיכי?

תשמעי לי אידיוטים לא חסר בעולם

ואת כנראה מצאת אידיוט משובח הבעיה שאת לא שלטת על התאווה שלך והוא ניצל את זה בצורה קרה ומגעילה לדעתי תבעטי אותו מהחים שלך לאלף עזאזל

Zoharrr

New member
תשמעי

לי היה גם איזה ידיד-יזיז, כרצה את החברה הכי טובה שלי. כל עוד שהיינו בקשר הוא לא נגע בה באמת,אבל שהקשר התנתק ביני ולבינו הוא ניסה את מזלו איתה אבל היא לא רצתה. והדבר הכי כואב שחוויתי, זה שלפני שנתיים וחצי,הלכתי לפגוש מישו שהכרתי בנט,ופחדתי אז הלכתי עם חברות. הבחור היקר התאהב בחברה הכי טובה שלי,ואני התאהבתי בו. היא,ברוב חוצפתה,ביקשה ממני אישור לצאת איתו אחרי שהיא הודיעה בראש חוצות שהוא ממש לא הטעם שלה בכלל... הם יצאו פעמיים,זה נגמר,גם הקשר שלי ושלו התנתק,ולפני איזה שנה חזרנו לדבר. ואתמול חגגנו 8 חודשים ביחד. העולם הוא כזה מוזר... :) דברים משתנים...

זוראידה

New member
../images/Emo138.gif חנוכה שמח!

המבחן האמיתי שלך עכשיו זה באמת להיות חזקה ולא לחזור להיות איתו בקשר. אם את אומרת שזה ברור שאין לו סיכוי עם חברה שלך ושהוא נראה כל כך טוב זה קצת נשמע מוזר שהוא כל כך התאמץ להשיג את המספר שלה, נשמע כאילו הוא מנסה להוכיח משהו... חראות יש בכל מקום, החוכמה היא לקלוט אותם כבר בהתחלה. לפחות את יכולה להתנחם בעובדה שיש לך חברה טובה שלא עשתה לך פדיחה.

The Cat Woman

New member
אני חושבת שהוא פשוט אדם חסר כבוד

איזה מן בנאדם מתעסק עם חברות? זה מזה לא לעניין! אולי הוא באמת נדלק עליה יותר, אולי הוא באמת רוצה אותה... אבל בשבילו היא אמורה להיות בגדר טאבו- תחום שלא נוגעים בו. אני חושבת שאת לא צריכה להתערב בעצמך, זה עניין שלהם. תגידי לו שלא ידבר איתך ולא יבקש ממך טובות בקשר לחברה שלך ותגידי לחברה שלך שתדבר איתו ותבהיר לו מה העמדה שלה לכאן או לכאן כך שאת לא תצאי "המעפנה" מהעניין הזה ולא תיפגע. ככל שתתערבי בזה פחות, כך יוטב ויוקל לך. תנתקי איתו כל קשר, אין לו בעיה לשכב איתך כשהוא רוצה... אבל הוא עד כדי כך לא מכבד אותך בשביל לבקש ממך את זה? אין גבולות היום... לאיפה נעלם המוסר???

Dark Muse

New member
סליחי לי, אבל אם את ידידה שלו

אז מה לעזאזל אכפת לך שהוא מתחיל עם חברה שלך? כנראה שכמו אמרת יש לך חולשה אליו ואת לא רואה בו בתור ידיד. הוא מבחינתו לא עושה שום דבר רע, זה שהוא ידיד חרא זה בעיה שלך שאת מרשה לעצמך להיות בקשר עם אנשים דפוקים שבגלל שאת לא מביאה מספר של חברה הוא זורק ידידות עמוקה. אבל שוב, ההודעה שלך די דיבלית... את כאילו לא מבינה מה המעמד שלך אצלו. ידידים זה זין גדול, ואנשים לא מבינים את זה עד שזה מאוחר מדי

The Cat Woman

New member
סליחה? היא חייבת לו משהו?

חברה שלה גם לא רוצה שום קשר אליו בגלל החברה שלה. היא לא חייבת לו שום דבר, בייחוד לא לתת את המספר טלפון של חברה שלה שלא רוצה בכלל שיהיה לו ת'טלפון שלה. יש לה רגשות כלפיו ואחרי שהיה ביניהם קשר אינטימי- זה ממש לא לעניין להתחיל עם חברות שלה... אבל זו רק אני והמוסר שלי. אולי יש אנשים שאצלם זה בסדר וחבל. צריך לשמור על גבולות.

Dark Muse

New member
הם י-ד-י-ד-י-ם.

לחברה שלה יש את הזכות לבחור, היא תגיד לבחור כן או לא. זה שהוא רוצה לזרוק אותה כי היא לא רוצה לתת מספר טלפון, זאת כבר בעיה טיפשית שלהם, זה מראה כמה הידידות שווה. להתעצבן מזה שהוא נדלק על חברה שלה, נשמע לי מיותר.

The Cat Woman

New member
לא צריך להתעצבן מזה

אבל יש דבר כזה שנקרא טקט, וזה ממש חסר טקט לזיין מישהי ואז לבקש ממנה את המספר טלפון של חברה טובה שלה.

Dark Muse

New member
הוא חבר שלה? הוא חייב לה משהו?

אם היא לא יודעת יזיזות מה היא, שלא תתלונן.

Paranoid Eyes

New member
הוא לא חייב לה כלום

אבל מה הקטע הזה של ההתעקשות, דווקא על חברה שלה.. זה נראה כאילו הוא באמת עושה דווקא.

מאיה8820

New member
הקשר בינינו

אני רק יבהיר את מהות הקשר בינינו - התחלנו מלצאת ביחד....זה לא הלך, הבהיר לי שאני לא "האחת". "תכננתי" לנתק איתו קשר....אבל הוא היה דיי עקבי....וזה המשיך להיות יזיזות שכזאת...שנמשכת מעל שנתיים, כשאני באמצע מתאהבת ונקשרת - טמטום מצידי - מודה. . אז ברור כבר שמכירים יותר, וזה מלווה בשיחות טלפון לפעמים.... אז הגדרתי את זה כידידות-יזיזות אבל הוא בטח לא מחוג הידידים שלי....הוא נועד למטרת על אחת {סקס} ואם אפשר לפתח קצת שיחות בין לבין - מה טוב ברמת האינטלקטואלית - אין מה למצוא שם

מאיה8820

New member
וחוץ מזה

חוק מספר אחד - לא מתעסקים עם חברה של מישהי שכבר היית איתה במיוחד שהחברה הבהירה לך שהיא לא מעוניינת עוד מההתחלה!

L y c a n

New member
אז קיצר

את מודה, שבכל המצב הזה בעצם, אשמה רק את.. ולפי כך, הפיטרונות נמצאים אף הם אצלך
בהצלחה!

The Cat Woman

New member
כן, הוא חייב לה כבוד מינימלי...

ולא בתור יזיז שלה אלא בתור אדם לאדם. חבל שצריך להסביר דברים כאלה וזה לא ברור מאליו.

למעלה