ההקלות סבבה , אבל..........

xorxor

New member
ההקלות סבבה , אבל..........

אתם אומרים שנסיים ת'לימודים כבר בפסח....אבל ! מה יהיה עד פסח !?!??! ג-י-ה-נ-ו-ם !!!!!!!!!!!!! איך אפשר ללמוד לבחינות במהלך תקופת הלימודים ? איך אפשר ללמוד ל-10 קורסים שנוצרו כביכול מהסימסטר המאוחד ? איך אפשר ללמוד מקרו א' וב' יחד ?!?!?! איך אפשר.......?

asafac

New member
מה סבבה בהקלות? איך אפשר לקרוא לזה הקלות?

כל "הקלה" היא בעצם הרעה כאילו מה? זה שמאשרים לנו לבחור קורס אחד להיכנס אליו - ולהפסיד את השני.. זה הקלה? זה שאין לנו חובת נוכחות- זה הקלה?? גם ככה אם הייתי רוצה להבריז לא הייתי שואל מישהו... הדבר היחיד שאיכשהו מהווה הקלה זה סעיף 5 שאנחנו יכולים לבחור אם לשקלל ציון של מבחן מסוים בממוצע שלנו, וגם זה ניתן רק על קורס אחד.. תודה רבה באמת! שימו לב... הסעיף "לאחר שנאבקנו גם על השבוע הנוכחי, הרי שהשגנו שבועיים שלמים של מבחנים בלי לימודים 14.1-25.1"... יא סתומים,גם ככה כל המבחנים (שלי לפחות) מתחילים ב-29.1, זה אומר שאני צריך להידפק? ועוד איך שהם רושמים את זה כאילו זה טוב... "שהסמסטרים הקרובים ייארכו 11 שבועות בלבד!!!" וואוווווו , איזה כיף, זה אומר שנוכל עוד יותר לדחוס חומר בזמן יותר קצר!!!! יופיייי.. חושבים שאנחנו מטומטמים.. ולאלה שעושים סמינריונים- מועד הגשת סמינריונים נדחה ל-31.12.08 ללא תשלום נוסף... הזבלות האלה בכלל מעזים לחשוב על כסף?!? שיסתמו ויעבדו חוץ מזה, אני ממש לא אסיים בפסח, אלא בסוף יולי כרגיל... מצחיק אותי... המשפט "חברנו- הצלנו את הקיץ!!!" דיי כברררר - אל מי אתם עובדים?!? כנראה ששכחתם , אנחנו אקדמאים, לחלקנו יש שכל (באסה לכם אהה?)

למעלה