לא! הוא ישיר: "מי ינצצצצח ת'אהבה?"
מ משו אמיתי New member 6/10/05 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כה הצחקת אותי ויפה לך על החנייה המושלמת . ו..ו.. אריאלה עושה הרבה כלום, מדברת איתי כל שעתיים בערך , ובערב יש לה שיעור ספורט |דקה דומייה|. היא כולה גבות. ואני בכלל לומדת לבוחן בערבית, מה .
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כה הצחקת אותי ויפה לך על החנייה המושלמת . ו..ו.. אריאלה עושה הרבה כלום, מדברת איתי כל שעתיים בערך , ובערב יש לה שיעור ספורט |דקה דומייה|. היא כולה גבות. ואני בכלל לומדת לבוחן בערבית, מה .
ס ספרפור New member 6/10/05 #8 ../images/Emo6.gif הראיתי להדס את דותן בקליפ היא אמרה שהוא באמת נראה אתיופי היה מצחיק
א איף New member 7/10/05 #9 טוב,השקעת כל כך הרבה... נגיב לך להכל. כי אחרי הכל,מכ'פת לי? את גם הבת המאומצת האהובה שלי... ואני אמא טובה,ולא אזניח אותך,חלילה. אגב,גם בקרית אונו יש כספומט... בואי לפה. הכספומט שלנו שווה ויש לידו סופר-מרקט וקופת חולים.
טוב,השקעת כל כך הרבה... נגיב לך להכל. כי אחרי הכל,מכ'פת לי? את גם הבת המאומצת האהובה שלי... ואני אמא טובה,ולא אזניח אותך,חלילה. אגב,גם בקרית אונו יש כספומט... בואי לפה. הכספומט שלנו שווה ויש לידו סופר-מרקט וקופת חולים.