ההצפה היומית

A N I g M A

New member
ההצפה היומית

כי אני יודעת שתומר ומורי לא ישרשרו אותיD: חוצמזה, יש לי פה זכויות על, ואני אזכיר את זה עד שימאס לי.. ממ.. מי יודע מתי זה יקרה
טוב. המורה לגיטרה לא חוזר אלי;[ אמאשלו;[ ואמ. אני חונה מושלםD: תסגדו לי!
מה עוד יש לי לומר. אה. אני צריכה לנסוע לקרית יובל בשביל להוציא כסף
למה אין בשכונה שלי כספומט!!!1111 כאילו מה, כולם פה עשירים
וצריך להוציא כסף
רררר!111

A N I g M A

New member
וכדי שזה לא יהיה לגמרי שרשור אוף,

מקורה גלעד:$ אולי נביא אותו לאירוח?
תגידו, חשבתם אולי מה יקרה אם יצרפו את גלעד לשוטי הנבואה? זתומרת.. עכשיו שגלעד (משוטי הנבואה
) מוציא אלבום סולו הוא בטח יהיה קצת עסוק
וצריך עוד גלעד. ונו, שמואלי בטח עסוק. אז יה, גלעד ילבש את החולצה השחורה שלו לצד השאנטי של שאר חברי הלהקה, והוא ינהיג אותם כי הוא שחור מאגניב קשוח ואפל!!111 ואז הם יעשו דואט עם מירי מסיקה, שזה בכלל יהיה הזוי. אה, יותר הזוי יהיה.. רגע, אני חושבת. המ. ליידי מקבאת'

A N I g M A

New member
אולי תיכנסו לדפיוצר שלי../images/Emo10.gif

הוא סובל מזחיחות
כאילו יואו! שני שירים חדשים בחודש אחד, וקיבלתי רק 15 תגובות (בערך) על כל אחד;[ אפילו לטבלה לא נכנסתי. ויש לי 96 מנויים גאד דאמט
איפה הם הזונות הקטנים;[ מה זה בא לי פאנקייק עכשיו. גם לכם? מה בא לכם? או אולי אני מדברת לעצמי?... כן, זה סביר. נורא ריק כאן
נו תראו כמה טופיקים נתתי לכם!!11 עכשיו תסגדו לי! תשרשרו כתרים מוזהבים! למה הם לא נוצצים, בעצם? כאילו... תחשבו על זה. זה כתר, כתרים תמיד נוצצים! אחרת למה שווה להיות בעל דם כחול? מה זה! אני רוצה יהלומים ירוקים ואדומים נוצצים! וגם בראוניז של ארומה ואייס בלנד של קופי בין! תשתחוו!!1111

A N I g M A

New member
המ. תסלחו לי על האגו טריפ.

מותר לי! תשתחוו!!11 טוב די. מוריאלי;[ מתי ניפגש;[ יש לי שי בשבילך;[ אני מקווה שהמאפין לא מקולקל
אבל הקופסא מה זה שווה, תשאלי את עדסיט. אני צריכה ללכת להתעמל;[ יואו נהייתי מה זה פדלאה בזמן האחרון;[ אני אעלה במשקל
שמישו ישלח לי אסמאס!;[ דותן מתעלם ממני
אני שלחתי לו שנה טובה והוא לא אמר כלום! לא מדברת איתו יותר;[ מזפה! מגיע לי יחס טוב מזה! תכף ינסו לדרוס אות באופנוע! אתם יודעים שניסו לדרוס אותי ואת אריאלה?
הוי, זה היה מצחיק
איפה היא אני מתגעגעת אליה

A N I g M A

New member
תמה ההצפה ליום זה.../images/Emo47.gif

הא, הנה הכתר שלי. למה הוא לא נוצץ! ולמה אין פה ורוד זוהר נו. המ. מה רציתי להגיד... אה כן. יום טוב

אנחנו במת צריכות להפגש!!

אממ מה את עושה יום שלישי הקרוב ? נו זה שלפני יום כיפור
אני לא עובדת, אני שלך לנצח אם תרצי בי
וזה פה הדותן הזה !#$%@ הוא עוד ישמע ממני (רק שישיג לי כבר את הקלטת של להקת חיל האויר ..
)

איף

New member
טוב השרשורים פה מתחרבשים לי

אבל סיוון בייב, הצחקת אותי עד מאד... את בחורה לא בריאה בנפשך. אבל אני אקח את האשמה על עצמי...כי אומרים שהכל מגיע מהבית. אני מוכנה לממן לך את הטיפולים. רק בריאות,מותק!
(
)

הייתי נכנסת לדפיוצר שלך

רק שבמה לא עולה לי ואה את חייבת לי עוד דיסק!!!!! זנות!

A N I g M A

New member
../images/Emo6.gif

תגידי שיש לך בחילה מהתפריט ואת לא יכולה לעשות תורנות מטבח!!

איף

New member
../images/Emo12.gif

מצטערת... זו התגובה שלי כשאני חושבת על האופציה שגלעד יופיע עם שוטי הנבואה. כאילו, WTF?!?

נמנמ גלעד ושוטי הנבואה ../images/Emo35.gif

טווווב
מה בדיוק הוא ישיר איתם ? אין אני אין אני אין אני ? אוח אני מצחיקה את עצמי

למעלה