ההצגה נגמרה

ההצגה נגמרה

זהו, היום "עדכנתי" את אשתי מה אני חושב על הדת, אמנם עדיין לא הסברתי לה היכן אני עומד מבחינה מעשית ולא רק רעיונית, אבל היא בקשה שאעדכן אותה בהמשך התהליכים, והכיון מבחינת שנינו היה ברור וחד, אני לא מאמין בדת, נקודה. המשך יבוא וחייקה תשאיר ת´פלאפון דלוק למחר, אני לא מבטיח להתקשר אבל מקווה.

טוב

New member
למה בפרטי?תעדכן את כולנו בכללי...

כל הכבוד, הצלחה רבה, ודרך קלה. (נ.ב מה עם הילדים? אתה מתכומן לספר להם מתישהוא?)

אז ככה

התגובה היתה-פחות או יותר-אני כבר מרגישה את זה עליך הרבה זמן (תרשו לי לפקפק בזה) ואני לצדך בינתיים. היא שאלה מה אני מתכוון לעשות עם זה ואמרתי לה שעוד לא החלטתי וזה גם תלוי בתגובה שלה, אז היא אמרה שכל עוד זה תלוי בה היא לא מתכוונת להפריע לי בכלום (תרשו לי לפקפק גם בזה, איך היא תוכל לשתוק כשאדליק חשמל בשבת?) בסוף נשארנו עם איזשהי החלטה שהיא תברר לי על איזה רב שאוכל לדבר איתו בטלפון באנונימיות ולשאול אותו את כל השאלות שיש לי, שיהיה.

טוב

New member
וואי וואי לי

אני מרחמת על הרב הזה שכופר יבוא איתו במגע, ויתחיל לשאול אותו שאלות בתאולוגיה. <אויוי אויוי אוי אוי אוי ,הכל נהפך לפחם>

אין חכם כבעל נסיון

והנה מה שאני חושב. 1. אל תפקפק בזה שהיא מרגישה עליך, אנשים שחיים יחד בבית, ולא משנה עד כמה הם משתפים אחד את השני במחשבות ובהרגשות שלהם, חשים בכל שינוי מהותי. ובפרט אדישות, שאותה ממש אי אפשר להסתיר. 2. את ההכרזה לא להפריע בכלום אל תבדוק מול החשמל בשבת, שעל זה אפשר להבליג, ותאמין לי. תבדוק על גילוח הזקן, את זה אי אפשר להסתיר מהשכנה... 3. אני מוכן להיות הרב שלך לצורך זה, אני מבטיח לא להקשות עליך. נ.ב. מה סיפרת לה על איסטנבול? שהשתמשת בתפילין שלי?

בקשר לאיסטנבול

השאלה הראשונה שלה היתה מה אכלנו באיסטנבול, עניתי לה שאכן אתה הבאת אוכל כשר, לא איכפת לי להשאיר אותה עם השקר הזה לעולם, כיון שהענין הוא לא רק דתי אלא גם, למה שיקרת עלי, וע"ז יותר קשה לסלוח, ובקשר לתפילין, אתה לא זוכר שהבאתי אותם? רק הטלית היתה על חשבונך...... (חוץ מהאוכל). בענין גילוח הזקן, בהחלט הגיבוי שהובטח לי, הוא רק עד חציית הקוים לעבר השני, וגילוח הזקן כבר נחשב כמעבר עד כמה שאני מבין.

דידית

New member
לפעמים משקרים כי אין ברירה.

לא יכלת לאמר לה את האמת כי היא לא היתה מסוגלת לקבל אותה, ולכן זה כן ענין דתי. הבעיה אצלך שאין לי מושג באמת אם אתה מעונין לחיות איתה או שאתה סתם חי איתה מחוסר ברירה. אם אתה לא מעונין בכלל להיות איתה אז בשביל מה המאמץ להסביר ולטחון מים? סתם תהיתי, כנראה שיש לך את הסיבות שלך לעשות את כל מה שאתה עושה. דידית.

חיקה

New member
אני מוחה בכל תוקף אני לא בא לפרום

בישביל הבחורות ניפגעתי .סתם

טוב

New member
חייקה, מתים עליך../images/Emo6.gif

ושלא תעלב לי, אתה יודע שהכל בצחוק. ולגבי המשפט האחרון, מה שנכון נכון. אני אכן שמחה על כל בחורה שמצטרפת לפורום (ולמעגל היוצאים בשאלה, ולמעגל החברים שלי, וכולי)

למעלה