ההעלמות של הילדות

ההעלמות של הילדות

למותר לציין שאני הזדעזעתי מהעלמותן של שתי הילדות בירושלים כתבתי על זה בפורום הורים לאחר טיפולי פוריות (פורום מספר 424) אז אני לא אחזור על זה כאן מה שכן יצא לי כרגע לקרוא את הצעתו של עובדיה יוסף והוא מציע , כרגיל, שההורים יתנו צדקה ככופר נפש (וכאן אני לא בטוח שאדע לדייק בפלפול ובשם המדוייק) התחושה שעולה לי ישר הנה הזדמנות לנצל מצוקה של הורים לעשות קצת כסף למטרות דת לטוע אמונה כאילו נעשה איזה חטא ושההעלמות היא איזה עונש ובואו תנו איזה מנחה או עולה והחטא ייסלח לכם מעין אווה מריה יהודית לצורך ההשוואה הדם שלי רותח סליחה

הילדים חילונים ואחד אף ערבי

אזה מה פתאום שבחורי הישיבה המהוללים שלו יבטלו תורה וילכו לחפש אחריהם. זה הרי לא "זק"א" שיקבלו על זה פרסום וכולם יראו את הגיבורים שלנו בטלויזיה (סליחה, אבל אותי העבודה שלהם אינה משכנעת כלל. לידיעתכם, פינוי חללים נעשה תמיד וביעילות לא פחותה על ידי מד"א והמשטרה. גם לא מדובר בגיוס בביטול תורה למען מפלגת ש"ס אז, בחייאת, למה לבטל תורה כאשר אפשר להציע להם לתרום כסף.... בנוסף לכספי המיסים והארנונה "הלא מסובסדים" שרוב החילונים משלמים. אני סולד מהדוסים.

מתיון

New member
מענין לדעת

מה חושב לעצמו עובדיה ברגע שהוא משקר על המשפחה ומציע להם פתרון רוחני שהוא יודע שזה לא יעזור ובאופן כללי מה חושבים לעצמם עוד הרבה שקרנים כמהו

הדברים שלך על זק"א

לא בהכרח נכונים, מי אמר לך שאין להם גם כוונות טובות? מה רע בזה שהם גם נהנים מפרסום? פוליטיקאים, זה יותר טוב?

בן הרב

New member
אַ שמייכל, חברה, אַ שמייחל

ותודה לאתאיסט על הכותרת מחבל מתאבד ומתנדב זק"א נפגשים בשמים רואה המתנדב את המחבל שמח וטוב לב מתפלא המתנדב מה אתה שמח? עונה לו המתאבד, אתה לא יודע, 72 בתולות מחכות לי. אומר לו המתנדב, חבל חבל, השמחה שלך מוקדמת מדי הזיין שלך אצלי בשקית

בן הרב

New member
והנה עוד אחת

משפטים שהרעיה האידיאלית תאמר: · בטח שאני אבלע את זה, אני אוהבת את הטעם. · משעמם לי. בוא נגלח לי את המפשעה... · אתה בטוח ששתית מספיק? · אתה לא אמור להיות בפאב עם החברים שלך? · זה היה נאד נהדר. בוא נראה אותך עושה עוד אחד כזה... · החלטתי להפסיק ללבוש בגדים בבית. · אתה כל כך סקסי כשאתה שיכור... · אני מעדיפה לראות כדורגל איתך, מאשר ללכת לקניות. · בוא נעשה מנוי לפלייבוי... · אתה רוצה לראות אותי יורדת לחברה שלי? · בוא נלך לקניון להסתכל על התחת של נשים אחרות... · אני בחוץ, שוטפת את האוטו. · אני כל כך שמחה שיש לך זמן לכדורגל עם החברים שלך בשבת. הלוואי והיה לך גם זמן לזה ביום שישי. · חמוד, הבת של השכן ממול שוב משתזפת. בוא תראה... · אני יודעת שיותר צר שם, אבל אולי תנסה בכל זאת? · עזוב, אני אקח את האוטו למוסך. · אמא שלך הרבה יותר נחמדה מאמא שלי. · מה דעתך שניקח סרט כחול טוב, ארגז בירה ונזמין את חברה שלי תמי לשלישייה? · אולי במקום לקניון, נלך היום שוב פעם למועדון חשפנות? · תקשיב, אני מרוויחה מספיק כסף לשנינו. למה שלא פשוט תתפטר, ותשאר בבית כל היום? · אתה צריך לישון. אני אקום לתינוק כל הלילה. · אם אני לא יורדת לך עכשיו – אני נשבעת לך שאני מתפוצצת.  נרשמתי לחוג יוגה, כדי שאני אוכל להעביר את הרגל מאחורי הראש בשבילך...

וכתגובה, הגבר האידיאלי...

לא מותק, לא מפריע לי השערות בפה... נשמה, עשיתי שעווה בחזה, יפה? אני מעדיף שאת נוהגת. אני מת על החברות שלך, מתי נצא איתן שוב? אוי, אני מצטער זה הייתי אני, לא הכלב.. החלטתי להפסיק ללכת עירום בבית כמו אידיוט. את כל כך סקסית כשאני שיכור עזבי אותך מכדורגל, בואי נלך לקנות לך משהו.. נערת האמצע לא מגיעה לקרסוליים שלך (או לחילופין) תעבירי לי את "לאישה" כשתסיימי את רוצה לראות אותי יורד... לזבל? תראי ממי, בראד פיט בעירום. חמודה עזבי ת´אוטו, אני אעשה את אח"כ, את מפספסת את בראד פיט... תגידי, מתי המפגש הבא בנושא "נשיות ומודעות עצמית"? יה, בואי מהר, יש שקיעה מדהימה בחלון... את יודעת מה, בואי ננסה קודם עלי, איפה המלפפון? חמודה, אני אובד עצות, איך אמרת שמחליפים גלגל? חבל שאמא שלך לא מבקרת יותר. אוי, תעבירי לי ת´טישיו הסרט הזה כ"כ מרגש... מתוקה, קניתי לנו 2 כרטיסים לצ´יפנדיילס אני כ"כ שמח שיש לי אשה קריריסטית... (או לחילופין) אין לי שום בעיה עם זה שאישתי מרויחה יותר... עזבי, זה כבד, אני אסחוב אותו 9 חודשים וואו, טעם גן עדן... נעים לך??? ואחרון חביב: טעיתי! <מוקדש באהבה לכל בעלי הטוסטסטרון>

מיכל25אב

New member
ומאידך גיסא..

מאחר וגם אני מזועזעת מהעלמות הילדות-לאיזה עולם אנחנו מביאים אותם.... אזהר מאוד בדברי..! מאחר והרבה מאוד גורמים עוסקים כבר בחיפוש, ורוב הציבור-ותוכם אנחנו מסתובב עם מועקה גדולה בלב של זעזוע ,חוסר אונים ואזלת יד.. בא אדם ומציע הצעה,לך אולי היא לא מתאימה-אבל יש ציבור גדול מאוד שמסכים עם זה ועוד ציבור שיחשוב-אם זה לא יועיל-מן הסתם לא יזיק... אני לא חושבת שמישהו רומז שהילדות נעלמו כעונש... אבל יש מבינינו המאמינים שצדקה תציל ממוות.. ולפעמים ההורים יחפשו עשיה-כל עשיה ורק לא לשבת בחיבוק ידיים... אני חושבת שבמקרה הזה כל אחד מנסה לתרום במה שהוא יודע-והרב-זה מה שהוא יודע... זו אולי לא תהיה הבחירה שלך-אבל זה לא פסול..

השורה שהכי משקפת את דעתי בדברייך

לפעמים ההורים יחפשו עשיה-כל עשיה וכידוע יש מספיק סיטואציות שזה נכון ולי מפריע (איזה עידון מצידי) שתמיד במצבים אלו צצים כל המיסטיקנים וכל הרוחניים (ורובם לפי השקפתך וכולם על פי השקפתי - שרלטנים) ומנצלים את החולשה לא לשם חיזוק החלש אלא לחיזוק האינטרסים שלהם וכל מי שיגיד לי שעזרה רוחנית מחזקת , שיעצור שנייה ויחשוב מה קורה כאשר לצערנו פרשיה שכזו מסתיימת באסון ואז עוצמת הריסוק גדולה יותר כי נמכרה אשליה של סיכוי רב יותר וכגודל הציפיה כך גודל האכזבה ** אמרת צדקה תציל ממוות כל פעם שאני בבית קברות (כן, אני דופק לעצמי את זכאותי לעבוד ככהן בבית המקדש לכשייבנה) אני רואה איך ביציאה מבקשים צדקה כהצלה ממוות ואני מודע לכך שמאחורי מונחים (הונחו ליתר דיוק) כאלו ששום צדקה שעשו או נתנו בחייהם לא שינתה את גורלם בעיני זה שוב הגישה שאנו ילדים וצריך לאיים עלינו שיבוא שוטר אם לא נאכל

מיכל25אב

New member
אז ככה:

(איזה קטן זה לעסוק בדיון תאולוגי חסר משמעות,במקום ללכת ברחובות ולחפש את הילדות) אם הרב עובדיה יוסף היה אומר להורים:"לכו תדפקו על דלת בית בית עד שתמצאו את הילדות"-זה היה בסדר? הוא לא מאמין שיש בזה טעם,הוא מאמין שיש טעם במתן צדקה...למה זה לא בסדר? אני בטוחה שבחייך נתקלת בהרבה אנשים שאמרו לך "סמוך עלי" סמכת והתאכזבת-אז מה,אתה כועס עליהם?הם ניסו לעזור,לתת תקווה.. אני הולכתת בע"ה להוסיף תפילה על הילדות בקריאת שמע הערב.לפפי דעתך-אני לא עושה כלום ,לפי דעתי אני עושה מה שאני יכולה... ומה יש לך נגד נתינת צדקה?

יחי ההבדל!!!

את, אמנם זה חסר טעם, אבל את מוסיפה בתפילה שלך, ולא אומרת להורים: תתפללו! הרבובדיה, לא הוסיף בצדקה משלו, אלא הורה להם לתת מכספם! הרי הוא יכול היה לתת את הצדקה בשמם, שכן זכין לו לאדם שלא בפניו? וזה ההבדל, אם את מרגישה שאת תורמת משהו בתפילה, סבבה, תתפללי...

מיכל25אב

New member
אמא של הודיה ביקשה עכשיו

להתפלל,להגיד תהילים,לתת צדקה-לעשות מה שאפשר..

אבל זה לא העניין לדעתי

החמור כאן הוא שהרב עובדיה רואה כדבר טריווילאי שה"חברה" שלו צריכים להתפלל בשביל הילדה הזאת, ולא, למשל, להפסיק את לימודיהם למען החיפושים.

ההבדל ?

מאוד פשוט האמירה צדקה תציל ממוות היא מאוד שחור-לבן וככזו , תראי לי אדם אחד שבמצוקה שלא יגיד לעצמו - לא יועיל לא יזיק והורה או כל אדם במצוקה גם יחשוב צעד קדימה. מה יחוש לו לא יתרום ואז יתברר גודל האסון וכל חייו יחיה בתחושה של איך במו ידי גרמתי לאסון בעיני זו הפעלת לחץ בצורה הכי גסה אני אולי לא מבין את הביטוי כופר נפש אבל לדעתי זו בהחלט אמירה של המרת עונש שהגיע בתשלום קנס ועל בסיס זה התחלתי את השרשרת ולשאלתך האם זה לא עדיף ממה שאני עושה כרגע אני מודה שכרגע אני לא מצליח ולו לראות דבר אחד שיכולתי לסייע וברור לי שלעולם לא אוכל לסייע לכל העולם כל הזמן כן השתתפתי בהתנדבות בחיפושים אחר הנער דני כץ שנרצח ביערות הכרמל וחורה לי שזה כך (הלוואי ויכולתי להקדיש את כל זמני ומרצי להטבת העולם, ואני רציני) אני מתנחם בידיעה שהרבה מאוד מחפשים עכשיו ואני תקווה שהילדות תמצאנה במהרה בריאות ושלמות

מיכל25אב

New member
דבר ראשון,ליאור.

אני לא מאשימה אותך או מתחרה איתך במי עושה יותר-אין פה השוואה בכלל! אני חושבת שהרב יעץ ולא פסק או הורה או חייב-הוא פשוט אמר את דעתו,והיא התקבלה בברכה... אנחנו כולנו עושים מה שאנחנו חושבים לנכון... אני שוב חוזרת לדוגמא שהבאתי-אם היו מציעים למשפחה משהו לא ראלי-והאמא היתה חושבת על זה ואומרת "זה חסר טעם"היא היתה מרגישה אשמה?למה זה שונה בצדקה? אנשים מציעים מתוך כוונות טובות ואתה בוחר מה שאתה חושב לנכון.

יש גם הבדל במעמד

כמו שאסור לחיילת להיות המאהבת של מפקדה (מה שמותר לסתם שני אנשים בוגרים), כי יש ביניהם יחס של פקוד ומפקד. כך שונה "הצעתו" של הרב מהצעתו של ליאור... >שלא לדבר על הספק הגדול בכוונותיו "הטובות" של הרבובדיה<

מיכל25אב

New member
אין הבדל במעמד כי הויכוח הוא על עצם

ההצעה...ואם הרב עובדיה היה מציע לעבור בית בית-אז ליאור היה מתרגז?לא!

בטח מתרגז!

אם המשטרה וכוחות ההצלה לא חושבים שיש לחפש בית בית, והרבובדיה יפעיל את סמכותו הדתית/רוחנית כדי להורות לכבשים ההולכים אחריו (מה יש? צאן מרעיתו יותר טוב?) שיחפשו בית בית, היה מקום בהחלט לכעוס עליו!!!!!!!

למעלה