ההסתברות שגבר

../images/Emo6.gif

הרסתותי

אין....אין...אין

לך גבולות.... ואין אין אין אין עליייייייייייייייייך בעולם... אם לא היית, צריך היה להמציא אותך

דניאל1970

New member
בטח שאנחנו יכולים...

...לחשוב על שני דברים בו"ז. הנה אני למשל מהרגע שקראתי את ההודעה שלך עושה כל מיני דברים אבל לא מפסיק לחשוב באותו הזמן על איך את מנסה לכנס לאוטו ללא חזייה.

Rinattt

New member
פששש אני מתרשמת ממש../images/Emo132.gif

ידעתי שאתה חכם לא סתם הצלחת להוציא תעודת זהות מכה ראשונה אה?
עכשיו למען הסר ספק שאתה יכול לעשות 2 דברים בו זמנית נעשה עוד ניסוי: שכב על הריצפה ותעשה קולות של שטיח

Kטלנית

New member
../images/Emo6.gif מי-עלפת חעחעחעחע

הרגת אותי עכשיו תיתי... איך עושה שטיח

Rinattt

New member
וופ וופ או הב הב איך שבא לך ../images/Emo6.gif

לפחות מפנטזים עליי, כולי אושר ממש...

א ני ר

New member
שטויות לחשוב שהמוח לא שונה

מוח של גברים שונה ממוח של נשים. ולהיפך.

:))

המח לא שונה , במבנה הוא זהה לחלוטין...מח אנושי אחד ויחודי. השוני הוא בהפרשות ההורמולניות שגורמות לחשיבה אחרת..מכאן יצאו להן ההגדרות, "חשיבה נשית\גברית"...

שלי 9

New member
אקסייטרית..טעות בידייך..

המוח הגברי והנשי שונה בדיוק בנושא המבנה; לדוגמה, החלק שאחראי על הצד הורבלי גדול יותר אצל נשים, החלק שאחראי על התמצאות במרחב, גדול יותר אצל גברים, (ואלו הם רק חלק מההבדלים) זו לא אמירה שלי, זה כתוב בספר מרתק שנמצא בביתי..אם תרצי אתן לך את שמו.. זה לא סותר את דברייך שהורמונלית גברים ונשים שונים מאוד..

המבנה לא, התוכן והמשקל כן.

המבנה - ידוע מראש, אונה ימנית שמאלית היפותלמוס וקורטקס... התוכן, ההורמונים, שונה לכן גם משקלו שונה. קחי למשל את ההורמון הגברי טסטסטרון סטרואידים, לנו אין, לכן יש "עודף" משקל אצל הגבר, {לפחות שמישהו יסבול מזה :) }...האלומות בסיבי העצב שלהם, יותר מעובים, כמו ההוא שלמטה :)) אצלנו הכל דק יותר.. ולנו יש את הפיטוצין... ההוא שעוזה לנו להתכווץ ולהרפות כשצריך :))

טוסטסטרון

דווקא יש אצל נשים, ההבדל הוא בכמות, אצל נשים הכמות נמוכה מאוד אצל גברים גבוהה יותר. ככל שהכמות אצל האישה יותר גדולה, כך תצפי אצלה התנהגות יותר גברית (היא גם תהיה שעירה יותר).

בניסוי שנערך, נשים קיבלו...

זריקות טסטוסטרון שהביאו את רמת ההורמון בדמן לרמה שנמצאת אצל גבר דרך קבע. ההשפעה היתה דרמתית - הן החלו להיות אגרסיביות מאד, ובאופן כללי התנהגו כשיכורות. אל דאגה - לאחר התפוגגות ההשפעה, הן חזרו לעצמן

../images/Emo31.gif

קודם כדאי שתנסי להבין את המושג המתמטי "הסתברות" ככל הקשור למחקרים. אחרי כן, נסי להסיק מתוך תוצאות המחקר מסקנות כלשהן. בכתיבתך, לא הבאת כבוד גדול לנושאות ה-XY באשר הן.

וואי וואי

Y ואתה? מה? בהבנתך?! לא הבאת כבוד גדול לחוש ההומור שלך (שאולי לא נמצא במוחך הגברי מידי?!) אתה מעצבן אותי בחופשה שלי וזה ממש ממש לא לעניין! חייך!

זה לא ממש הומור בעיני, אלא אם את...

חיה את דברי הפילוסוף הצרפתי רושפוקו שטען ש"לעולם לא יחסר לנו הכוח להנות על חשבון זולתינו". בעיני, זה אינו הומור, מה גם, ששום אייקון לא יכול היה לתת גושפנקא ל"הומור" כלשהו - אלא רק ללעג. ואנא - אל תדאגי למוחי ה"גברי", הוא הוכיח את יכולותיו בכמה מחוזות נאים ביותר. אם לדעתך חסר בו שמץ "הומור" שכזה - אשרי וטוב לי שרק זה חסר בו. דבר אחרון - אם את כרגע בחופשה, הרי שיש סיכוי סביר (לא הסתברות!) שאת מורה - אשמח לדעת שגם אם דעתי אינה עולה בקנה אחד עם דעתך, זה לא מעצבן אותך (ובוודאי אם זה מקלקל את חופשתך) - סך הכל יש מקום לכמה דעות בכל נושא. לפחות לדעתי.

למעלה