ההסתברות שגבר

ההסתברות שגבר

יהייה מעורב בתאונת דרכים למשל בשעה שדיבר בסלולארי שלו גבוהה יותר פי שתיים מההסתברות שאישה תהייה מעורבת בתאונה בנסיבות אלה. (מחקר) זה המח שלנו תבינו גברים חביבים המחחחחח! המח שערוך לתפקוד במשימות רבות לעומת הראש שלכם (קשה לי לכתוב המח שלכם
) שחייב להתרכז בדבר אחד בזמן נתון ! הידעתם?
מח של אישה אינו מתנתק לעולם גם לא בשנתה. רצית להשיג תוצאה טובה? (למשל במטבח)אל תפריעי לו בעת קריאת המתכון אחרת עדיפ לך לצאת למזללה קרובה LOL. והכי חשוב? בלי שאלות בעת סקס LOL
מראה שמתחברת לצד התמנוני
שבה... מקלידה לכם מדברת בפלא עם אהובתה עונה לטלא לקטנה שאצל אבא שמבשקשת משלוחה של קציצות מטוגנות מכבה את הגז ושמה חמאה בפירה עוברת באמבטיה שיש בה הכי הרבה אור להתאפר קלות מאזינה לדיסק מוסיקה שחורה מכניסה את הכלבלב מטיול שעשה בעצמו"גבבבבבבבר") ונוזפת בו על הבוצ ברגליו וקולטת שכל זה.... זה כי היא בחופשהההההההההההההההההההההההההההה!
יאללללה יצאתי לארוחת בוקר קטנה לנוח מהמנוחה.
יום נפלא סופש מדהים וצאו מהנקיונות האלה כבר!

מעניין !!...

דווקא שישנת אתמול יכולתי לדבר..... ללמפה
אולי חלמת שאת...... גבר ??

jdpworld

New member
לא יודע מקומי...

גם שיש לי ספק... אבל עולמי על כל אישה הנושאת פלאפון ישנם שבעה גברים. זה מה קורה שמשחקים עם מספרים.

jdpworld

New member
לא סגור

על מה שמתכוונת שאני לא התכוונתי...רק יודע מעל לכל ספק, שמה שזה היה שאת מקווה שאליו לא התכוונתי,אכן,לא התכוונתי בכלל, ושתהיה זו כוונה זו, אחרת,וליד. האמת קצת מבולבל,אבל בלבול נקי,טהור, כזה בלי כוונות. פרח....ככה.

התאוריה המפורסמת: הציד והמלקטת ../images/Emo13.gif

יש בזה משהו כנראה. אתן בנויות אחרת, זה ברור. אגב, לא בטוח שטיפול במספר נושאים באותו הזמן נותן תוצאה טובה יותר.
אבל אין ספק שדיבור בסלולארי גורם לתאונות. עוד דבר, מוחינו לא מתנתק אף פעם ! (בעיקר לא בזמן השינה)

יש עוד הרבה יתרונות לאשה

אז למה כשהגברים אומרים לנשים תראו יש הבדל, יש דברים שאתן מסוגלות אבל אנחנו לא. עדיין הציפיות של האשה הן שהגבר יעשה יבין והתנהג כמו אשה? יעשה 50 דברים במקביל, יתפקד היטב כשהוא חולה, יספק לילדים הגנה ותמיכה בדיוק כמו שהאשה חושבת שצריך.... ולמה נראה לכן מאד ברור שלקחת פטיש 50 ק"ג ולהוריד את קיר הבטון או להוריד את הזבל כי אתן לא יכולות אבל הגבר יכול ובקלות, תמיד נכון? והכל בשם השיוויון? יש איזה שהוא הבדל בין המינים, בשנים האחרונות יש ציפייה שהגברים יהפכו ליותר "נשיים" באופיים אבל לא להפך. אני אישית לא מתפקד כאשר חום הגוף שלי עלה עקב מחלה ל-37 מעלות. קשה לי לדבר בטלפון ולא לשים לילדה את הטיטול על האוזן במקום במקום הרצוי. מי מסוגלת להבין את זה?

דניאל1958

New member
../images/Emo20.gifחשיבה גברית

ידוע לכל שגברים אינם מסוגלים לעשות יותר מפעולה אחת באותו הזמן מה לעשות מוחנו מוגבל להתמקד בדבר אחד וגם בעשייה לכן אנו מיוחדים קשה איתנואך אין יכולת בלעדינו.

destiny36

New member
אז אני גבר?

לא בטוחה שאני יכולה לעשות ממש כמה דברים בריכוז מושלם. קצת מפריע לי להנאה

יש נשים עם "מוח" של גבר

ולהפך. הן עדיין נשים והגברים גברים. העניין הוא שהם מתי מעט. האם יש נשים ו/או גברים עם מוח כפול?

destiny36

New member
שטויות לחשוב שהמח שונה

נשים לא שונות בחשיבה בשום דבר ולהפך! כולנו בני אדם חרמנים נחמדים אוהבים טובים פחות טובים אדישים קמצנים אדיבים וכו... ולמה מתים מעט? אף אחד לא מת משום דבר אלא אם כן המחשבות שלו ריקות מידי..
טיטול באוזן מזכיר לי שיצאתי פעם בלי חזיה לעבודה מה שאומר שכולנו עמוסים במחשבות .אז לפחות יש לנו מח.

בכלל לא שטויות

שונות גם שונות וטוב שכך.עד כמה שאני זוכר בד"כ כאשר לאשה יש ראש של "גבר" היא תתחתן עם גבר בעל ראש של "אשה". היתה פעם תוכנית על כך בערוץ המדע. אני יצאתי הרבה פעמים מהעבודה בלי חזיה
אבל אין שום ספק שהייתי שמח אם כולן היו סובלות מאותה שיכחה

שלי 9

New member
דסטני את יצאת בלי חזייה אני יצאתי

מהבית לבושה מכף רגל עד ראש, מאופרת, כשלרגליי .....נעלי בית (חחח) טוב שעליתי על זה בזמן..

למעלה