כייף לקרוא אותך ../images/Emo13.gif ןההספק שלי
היו רק 6 ימי חופש שבהחלט נוצלו במלואם. את ערב החג והיום למחרת עשינו בערבה אצל החברה שלי בה' הידיעה, עם משפחתה ומשפחת בעלה החדש, נהננו מכל רגע. הילדים גילו פתאום כי בניה שהיו תמיד בעינהם "קטנים ומעצבנים" פתאום בגרו וכייף איתם, ובדרך חזרה הבן אמר לי וזאת אחרי שסחטו ממני הבטחות שחוזרים מיד ביום אחרי שהיה מוכן להישאר שם כל השבוע
הבת גילתה את האחות של החברה שהן כמעט בנות אותו הגיל והיה גם לה כייף כך שלא היו טרוניות גם מצידה ובכלל כל המישפחה הסובבת מקסימה כך שחזרנו עם חיוך על הפנים וטעם של עוד. את המתנה הכי מקסימה העניקה לנו התינוקת המדהימה שלהם כאשר בקעה לה השן הראשונה ביום שאחרי הסדר שגם היה יום הולדתה של חברתי, כך שיצא לנו לחגוג יחד - חג, יום הולדת ושן ראשונה
כששבנו ביליתי יומיים עם הילדים בבית בכייף שלנו עם פינוקים לרוב וביקבוק של ליקרים כך שכל הבית היה שיכור ומחוייך מהאדים כולל החתולים והכלב, זה היה מצחיק בטירוף. את סוף השבוע ביליתי בחיפה בהנאה מרובה עם הרבה פינוק, מנוחה, סקס ושקט. ביום ראשון שבתי לעבודה ואתמול קיבלתי את הסיכום השנתי של הערכת העובד שלי מהבוס עם הרבה מחמאות ותוספת קטנה לשכר
ועכשיו עוד יומיים עבודה ומתחילות חגיגות יום ההולדת שלי שחל בתחילת השבוע הבא
אז אסכם ואומר כי הפסח השנה היה מעולה והלוואי ויהיה סימן לשנה החדשה של חיי