ההספק שלי בפסח

המממ...בואו נראה..

מה הספקתי לעשות בפסח - למדתי הרבה,בעיקר על עצמי ירדתי 3 קילו (
) לא הגשתי עבודות, או ליתר דיוק - לא הייתי בעבודה.. לא נכנסתי לאתרי הכרויות כי אני יודע שהם שואבי אבק של זמן.. אני ואשתי החלטנו על פרידה וגירושין.. לצערי לא יצא לי לרקוד מחובק עם אף אחת חוץ מהבן שלי שקם ב-4 בבוקר ואז הבנתי שלמי שאין ילד לא ידע מהו אושר אמיתי אז,לא יודע...הספקתי הרבה?

NoaModiin

New member
יופי של הספק

שומעים עד פה שאת מרוצה
גם לנו היה יופי של חג - כיף עם הילדים, כיף עם בן הזוג, המון ים, חול, שמש, שמיים ואהבה
פלא שקשה נורא לחזור לעבודה ?

kleo patra

New member
דווקא יש לי תובנות

צריך את העבודה בכדי להיות בחופשה ארוכה כזו
אחרי עשרה ימי חופש יכולתי להמשיך כך עוד עשרה ימים - כולל הילדים
הכי חשוב הספקתי לראות את החברה האבודה שלי מאז ימי הנעורים אחרי שלא נפגשנו 14 שנה
והיה מדהים להפליא

Rtitan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לגמרי!!

ההרגשה הזו של חופשה אחרי עבודה כל כך ינטנסיבית - ואתה מרגיש ש"הרווחת ביושר" את ההנאה הזו - ואתה מרשה לעצמך להינות מהחופשה הזו עד הסוף בלי שום ייסורי מצפון. קצת "נופך מאד אישי"... : החיבור המחודש עם הילדים - ואני מודה שהיו לי לא סתם חששות - אלא פחדים של ממש שאיבדתי אותם... ופתאום - הם דבוקים אלי ואני אליהם ואנחנו מדברים על הדברים הכי הכי פנימיים בחייהם
. הבן הגדול שלי שמגלה את הבגרות, מין "ענק לוחש" כזה, גבוה ואצילי עם תנועות עדינות וארוכות, ומבט סקרן על העולם שמשחרר בדיחות במקומות הכי פחות צפויים שמגלגלים אנשים מצחוק - ובשקט בשקט שואל אותי שאלות ש"לא נעים לו לשאול את אימא..." ואנחנו מדברים שעות על הדברים
. הבן הצעיר שמספר לי כל מה שקורה לו בבית הספר, שמתאמן בלכתוב ומספר מי חבר שלו ומי לא... עדינול כחול עיניים שבמשך שעות כיסח לים את הצורה כשאבא שלו מטגן את עצמו על החוף עם אחותו הצעירה והמתגרשת שהאקס שלה מתגלה כחלאת אדם חייכנית - הסוג הגרוע ביותר שיש. מין חיבור משפחתי עמוק שרק אחרי השקעה כל כך עמוקה של מאמצים אפשר להתמסר לה ללא תנאי... ואתמול בערב - מימונה בבית של חבר נפש... אדם יקר לי מאד שאחרי שנפרדתי מגרושתי - ימא של היתה מתקשרת בכל שבת בלי כדי להזמין אותי לערב שבת אליהם כי "אני לא מוכנה לשמוע שאתה יושב לבד בבית!!"
.. יש אנשים שאני כל כך אוהב בעולם - עד שהלב מתפקע ממש! וזה תענוג...

א פרח

New member
כייף לקרוא אותך ../images/Emo13.gif ןההספק שלי

היו רק 6 ימי חופש שבהחלט נוצלו במלואם. את ערב החג והיום למחרת עשינו בערבה אצל החברה שלי בה' הידיעה, עם משפחתה ומשפחת בעלה החדש, נהננו מכל רגע. הילדים גילו פתאום כי בניה שהיו תמיד בעינהם "קטנים ומעצבנים" פתאום בגרו וכייף איתם, ובדרך חזרה הבן אמר לי וזאת אחרי שסחטו ממני הבטחות שחוזרים מיד ביום אחרי שהיה מוכן להישאר שם כל השבוע
הבת גילתה את האחות של החברה שהן כמעט בנות אותו הגיל והיה גם לה כייף כך שלא היו טרוניות גם מצידה ובכלל כל המישפחה הסובבת מקסימה כך שחזרנו עם חיוך על הפנים וטעם של עוד. את המתנה הכי מקסימה העניקה לנו התינוקת המדהימה שלהם כאשר בקעה לה השן הראשונה ביום שאחרי הסדר שגם היה יום הולדתה של חברתי, כך שיצא לנו לחגוג יחד - חג, יום הולדת ושן ראשונה
כששבנו ביליתי יומיים עם הילדים בבית בכייף שלנו עם פינוקים לרוב וביקבוק של ליקרים כך שכל הבית היה שיכור ומחוייך מהאדים כולל החתולים והכלב, זה היה מצחיק בטירוף. את סוף השבוע ביליתי בחיפה בהנאה מרובה עם הרבה פינוק, מנוחה, סקס ושקט. ביום ראשון שבתי לעבודה ואתמול קיבלתי את הסיכום השנתי של הערכת העובד שלי מהבוס עם הרבה מחמאות ותוספת קטנה לשכר
ועכשיו עוד יומיים עבודה ומתחילות חגיגות יום ההולדת שלי שחל בתחילת השבוע הבא
אז אסכם ואומר כי הפסח השנה היה מעולה והלוואי ויהיה סימן לשנה החדשה של חיי

השנה לא "ברחתי" לשום מקום../images/Emo20.gif

כאשר בסבב זו שנה שהילדה שלי חוגגת עם אבא שלה עד היום בכל פעם כזו אני "בורחת"- למקום אחר-בורחת מהלבד, בורחת מהשאלות, בורחת. השנה -בחרתי להתמודד, השנה אכלתי את ארוחות החג עם משפחתי ללא הילדה , השנה הייתי גם לא מעט עם עצמי בלבד , וכמובן חברים שאין עלייהם . אם כך ניתן לומר שהזמן עושה את שלו! ואין שום רע בלברוח לפעמים אבל צריך גם להתמודד
, בתקווה שזה מה שיוביל אותי לדרך נכונה בהמשך.

למעלה