ההספק שלי בפסח

28שירה

New member
ההספק שלי בפסח

ללמוד, המון ללמוד לרדת 3 קילו (בגיל 15.5 לא שקלתי ככה) להגיש עבודה 1 לעשות 1/2 מהעבודה השנייה... להבין שאתרי היכרויות זה שואב אבק של זמן!!!! להבין שזה קשקוש של דבר להחליט באופן המוחלט ביותר שרווקים מחוץ לתחום להנות מלרקוד עד 4 בבוקר הכי צמוד שיש בלי לסגור את הערב בסקס לקבל את הילד שלי שחזר מאבא ולהבין שלמי שאין ילד לא יודע מהו אושר אמיתי

Rtitan

New member
../images/Emo13.gif יפה לך!!!

חתמתי קבע בחוף הים בחיפה
... מי חוזר לקליפורניה עם שיזוף מוקה??? וטונות סושי :p זה היה טובבבבב...
והערב יש מימונה
ועוד כמה דברים... היה אחלה פסח ש בע ו ל ם !!

ye44

New member
די שירה נו מספיק לרחם על עצמך

סבלנות הוא יגיע ואולי לא . רווקים אכן אמורים להיות מחוץ לתחום אבל גרושים ? המלצה קלה תקבעי לך דייט אחד לשבוע ולא מאה ובטח לא לשרוץ 6 7 שעות בצ'אטים אין סופיים
כמו שרוב הנשים והגברים עושים אם ירצה הגורל המיועד יופיע במהרה . כמובן שלקבל ילד מסופ"ש זה אושר אבל מה במישור האישי ? ילד אומנם מנחם אבל זה לא מספיק אז לשמור על אופטימיות

28שירה

New member
מי מרחם???

תגיד לא נמאס לך להיות ציני, לעקוץ אנשים כל הזמן ולהיות כזזזזזזזזזזזזזזזזזה ממורמר? פשוט בלתי נסבל לקרוא את ההודעות שלך בחיים שלי קראתי הודעה מפרגנת שלך או סתם משהו כייפי שכתבת תפסיק לחשוב שאתה יודע הכל על כולם ורק הערה קטנה לגביי המישור האישי לא יודעת מה איתך אבל אצלי הוא גדוש בכל טוב אני עובדת, לומדת משהו שאני אוהבת, יש לי ילד מהמם!!!, חברות שצריך וזה שאין כרגע גבר, מאמי יש לי חדשות, זה לא סוף העולם בשבילי ואני ממש לא מתיימרת להציג את זה ככה -- אז תרגיע וכן, ברור לי שתהיה חייב להגיב בתגובה משתוללת כאופייני לך אז שיהיה לך לבריאות

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אהבתי,יישר כח!

ye44

New member
בתור אחת שזה לא מפריע לה

רוב הפוסט נוגע לאכזבה שלך מאתרי ההכרויות אז מה את מצפה שאני אענה לך ? לכולם יש ילדים מהממים אבל זה לא היה העיקר בפוסט שלך הילד שלך בא להקל על המצוקה שלך לפחות תודי
מה לעשות " גיסתנו " זאת האמת אם תרצי או לא וקבלי את תגובותי בתור הערות בונות ולא כעקיצות אם הזמן תלמדי
אבל אהבתי את התגובה צעד ראשון להתחשלות שלך ככל שתקראי את תגובותי תכנסי לפרספקטיבה נכונה לגבי החיים שלך אם את מעונינת בחיבוקים ותמיכות נפשיות תיכף יגיע RT
אבל אני שמח כי את קוראת כל מה שאני כותב ותמשיכי לקרוא תרצי תפנימי לא תרצי אל תפנימי אולי תעזרי לי אני מזה ממורמר החיים בזבל ואני יושב כל היום וכותב בפורום

28שירה

New member
הערה קטנה לגביי RT

בעיניי הוא בן אדם מדהים, מעניין, רגיש שגם שהוא לא מסכים ויש לו מה להגיד הוא עושה את זה בצורה שבאמת משאירה חומר למחשבה ולא יוצרת אנטי. הכי קל זה לרדת על אנשים הלוואי והיו רבים כמו RT

Rtitan

New member
../images/Emo9.gif... תודה ../images/Emo24.gif

והדעה היא הדדית מאד...

ye44

New member
עשי לך מנהג קבוע תופיעי פעם בשבוע ../images/Emo3.gif

מה קורה גב' פרח בלעת כבשה את והגן חיות בחג ?
חזרת בסערה

Rtitan

New member
../images/Emo34.gif מאמי... רוצה חיבוק?... ../images/Emo25.gif

תגעגעתי אליך.
.

ye44

New member
פששש התחלת לנשוך כריות ../images/Emo3.gif

לצערך הרב אני תפוס

ye44

New member
ברור שנבהלתי תנסה

אצל ה":שנון במחלוקת " נראה לי הוא בעניינים הוא בחור\ה רגיש\ה
מה אתה אומר ? נתנה לו וולה על המסי
קם לך יורש " אחינו " התחיל להניף
תלמד אותו קצת על "סטארבקס" כיצד השיטה פועלת כי לפי התגובות שלו הוא מתדרדר מרגע לדודלי חבל עליו
פחחח לרגע חשבתי שאתה באמת

Rtitan

New member
פעם, עוד יכולת לעבוד על כולם... ../images/Emo151.gif

נראה לי שבפסח עשית חשבון נפש והחלטת שצריכים להסתיר את ה׳-ye הרומנטי שחופר עמוק ברגשות שלו בלי שאף אחד (ואחת...
) רואה שהחל להיחשף כאן לאחרונה... http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1756&MessageId=135673964 סן פרנסיסקו מתאימה לך יותר ממה שאתה מוכן להודות
, רק אל תשכח לשים פרח בשיער כשאתה שם. עזוב סטארבקס, עכשיו אני בקטע של בתי תה של בארביות.

קרן ט

New member
ההספק שלי....

המון זמן איכות עם הילדים
המון זמן איכות עם המשפחה הנהדרת
קצת זמן לעצמי ולכייף שלי
אז מה צריך יותר?! מתחילים לספור ימים עד לחופש הגדול....

למעלה