ההמלצות שלי..

לצת

New member
ההמלצות שלי..../images/Emo140.gif

אחרי שכמעט התייאשתי מלמצוא בגד שאוהב, וכבר חשבתי להתפשר על מה שיהיה יהיה נכנסתי ל cotton בקניון רחובות. קיבלתי יחס מדהים מהמוכרת דינה ו.. אפילו יצאתי עם חולצה!! עד היום בכלל לא חשבתי להיכנס לחנות הזו. הייתי בטוחה שזו חנות שאין בה משהו למידה שלי.. והופתעתי לטובה. קניתי בH&O מכנס של liz claiborne. יקר פחד, אבל סופסופ משהו מחמיא. וכל זה בזכותכן. עשיתן לי חשק להעשיר את המלתחה השחורה שלי גם בדברים אחרים. תודה

זו באמת חנות מקסימה...

אם את אוהבת את הסגנון שלהם, כדאי לך להכנס גם למונסון ברח' הרצל ברחובות, פחות או יותר מול המשטרה. גם סגנון שנטי-זרוק, בשכבות או שלא בשכבות, ובהחלט היה מבחר נאה של בגדים למידה 48 שלי. וגם מוכרת מקסימה. תתחדשי!

לצת

New member
תודה../images/Emo140.gif

גם אני חשבתי שזה סגנון שנטי-זרוק.. אבל התבדיתי. יש שם יופי של חולצות (חבל שרובן עם הבד הנצמד שמדגיש כל כפל וכפל שיש לי אנטי אליו..) אם אגיע שוב לרחובות אנסה גם בחנות שהמלצת עליה. תודה.

לצת לצת אם רק הייתי יודעת...

שאת אוהבת את הסגנון הזה!! למה את לא באה לחנות שאני עובדת שם <לא לעוד הרבה זמן> יש שם דברים דומים... פעם עבדנו עם כותון אבל הם יקרים והאיכות לא משהו... ומונסון <פיפל לשעבר> יש עוד חברות טובות תבואי לבקר!!

למעלה