ההיתנסות שלי עם הסוד

ע ו פ ר ה

New member
גם בסרט זה מופיע

האיש שחלם להגדיל את השכר שלו ומכר ספרים שנקראים "מרק עוף לנשמה". באהבה עופרה

BOSS77

New member
לא יודע מה איתך,

אני מודה אך ורק לעצמי ואני מגיע להישגים אך ורק בזכות עצמי. לכן, אני הבן אדם היחידי שבעולם שראוי לתודה שלי. ברור שיש אנשים שעוזרים לי, ואני מודה להם בהתאם, אבל שוב, זה רק בגלל שאני ראוי בזכות עצמי לכל עזרה מצדם. וזה שוב מחזיר אותי להגיד לעצמי תודה ענקית על כל הדברים הטובים שנתתי לעצמי. רגע... עוגן קטן... אוקיי, עיגנתי את זה.
לגבי לחשוב על מיליון דולר ולקבלם, לא אמרתי שזה בלתי אפשרי, רק אמרתי שזה מוגבל. וזה באמת. יופי שג'ק קנפילד הצליח את זה פעם, תנסי להשיג מיליון דולר בשיטה הזאת, אני נותן לך שבוע ותבואי אליי עם תוצאות. האישיו זה לא רק לחשוב על המיליון, צריך תוכנית פעולה ביצועית למרות שלא חייבים לדעת בדיוק איך זה יקרה.

ע ו פ ר ה

New member
גרמת לי לחייך אז גם אני

מודה לך.
בעניין התודה, אני מסכימה איתך שיש מקום להודות לעצמנו. אני אוהבת גם להודות לבורא עולם. ובעניין המליון דולר... לא כל כך מהר ולא כל כך הרבה. באהבה עופרה

itayprz

New member
בקשר למיליון דולר

כל אחד היה רוצה מיליון דולר אבל תאכלס מה יש לך לעשות עם הכסף ליקנות דברים אז אני חושב על הדברים האלה ולא על הכסף זה נישמע לי יותר היגיוני אבל כל אחד ומה שהוא רוצה

ליאת 888

New member
המרוץ למיליון....

זה נשמע פנטסטי לשאוף למיליון דולר, אבל כמו שאיתי שאל - האם תדע מה לעשות בו??? מחקרים שנערכו על זוכי לוטו/טוטו וכד' מראים כי רוב הזוכים הגדולים מפסידים את רוב הכסף ונותרים בלי כלום אחרי מספר שנים. (יצא לי גם פעם לשמוע על כך ממקור אישי - נהג מונית שזכה פעמיים בפרס הראשון, אבל לא כל כך ידע לשמור על הכסף, בסוף הוידוי הוא אמר - עכשיו אני כבר לא ממלא, אני עובד, אני מרוויח, אני חי לי טוב) למה???? כי הרוב לא יודעים מה לעשות עם כל כך הרבה כסף, מה לרכוש קודם - אני רוצה, אני רוצה.......... תשאף לפרנסה טובה - היא תבוא תשאף למגורים המתאימים לצרכיך ותנאיך - זה יבוא תשאף לאביזרים שיקלו עליך את היום - זה יבוא שווה לפרק את החלום לפיסות קטנות, שיתגשמו כל אחת בזמנה הנכון וביחד יצרו את החלום השלם!!!

בנוגע למיליון דולר

לפי ראות עיניי, אותם אנשים שנפלו עקב זכייה הם לא נפלו בגלל הכסף אלא עקב חוסר ידיעה איך להשתמש באמצעי המדהים שניתן להם ולא משנה באיזו דרך(לוטו, טוטו) אדם אשר מקבל בבת אחת משהו גדול, אין לי ספק שהשוק הראשוני רק מבלבל, ולא סתם אומרים שאי אפשר לפתור בעיית כסף בעזרת כסף, צריך ידע והתייעצות עם האנשים הנכונים כיצד משקיעים אותו בתבונה,אותם אנשים שנופלים הם ללא מודעות מאמצים את הפתגם :תפסת מרובה לא תפסת!!!!! כל אדם צריך להיות מחובר למה שהוא רוצה באמת ואם כסף זה אחד מהם זה מצויין כי הוא מאמין שמגיע לחיות בשפע ובשגשוג....ומה שחשוב לזכור הוא שכסף הופך להיות ממטרה לאמצעי ברגע שהוא ברשותך, ובזמנים שלא, הוא הופך לאחת המטרות!!!! האמונה הפנימית בשפע היא כוללת את השפע שבתוכינו ומסביבנו.

היי

אני בהשראת הסרט ובהשראת הסופר שמכר עותקים בשווי של קרוב ל-100,000 דולר, כתבתי שיק על סכום של 2,000,000 ש"ח וכל יום אני אומרת תודה על השפע שיש לי, מסתכלת על השיק על מנת להרגיש שיש לי את כל מה שאני שואפת אליו, ושהשיק הזה בסופו של דבר ייאפשר לי לרכוש את כל מה שאני מרגישה שמגיע לי....אני מאמינה גדולה בשפע וובכך שלכל אחד יש את הכוח ליצור אותו במידת ההתכוונות שלו היא לשפע. המשפט שהכי נגע לליבי זה "YOU CAN START WITH NOTHING; AND OUT OF NOTHING AND OUT OF NO WAY' AWAY WILL BE MADE, אדם הופך להיות מה שהוא חושב שהוא!!! בהצלחה רבה!!!

למעלה