ההיתנסות שלי עם הסוד

itayprz

New member
ההיתנסות שלי עם הסוד

חברה לפני כמה חודשיים הקפדתי להיות עם הסוד ורציתי עבודה ועוד כמה דברים והצלחתי לכבל חלק מהם ואז עזבתי את זה השבוע חזרתי לזה כל יום בבוקר אני רושם תודה ליקום על מה שיש לי ומה אני רוצה . בלילה אני רושם תודה על מה שהיה ומדמיין תחיים שלי אין שאני רוצה אותם עם מדיטציה (יעני מוזיקה ומדמיין) וזה עובד תאמת אני רציתי שיהיו לי עוד חברים ויום למחרת ישר בה אלי מישהוא מהשיכבה התחלתי להיסתובב איתו והיום ההיתי עם כמה ורציתי חברה אומנם את זה לא קיבלתי אבל התחלתי להיות יותר פתוח עם בנות. ועוד משהוא מצחיק כזה היום בבוקר כל המשפחה שלנו חיפשה איזה דבר שההינו צריכים ואני אומר להם עזבו אם לא מצאנו לא נימצא ואחרי כמה דקות של חיפושים אמרתי ננסה את הסוד דימינתי אותנו מוצאים את זה והופ לא עברה דקה ומצאנו. קיצר זה מוזר כמה שזה אמיתי

BOSS77

New member
מה, המצאת לך דת חדשה?

אתה מודה ליקום על מה שיש לך ומה שאתה רוצה? נגמרו האלים והאלילים להודות להם ולעבוד אותם? לגבי מה שמצאתם, זה מן הסתם צירוף מקרים. כמו שאתה לא יכול לדמיין את עצמך מוצא מיליון דולר ואז לחפש ולמצוא, אותה תבנית פה. אם זה היה אפשרי כולם כבר היו עושים את זה, למצוא מה שאתה מחפש זה תהליך מאוד מוגבל. לגבי השאר, זה נחמד שבסך הכול אתה חווה הצלחה עם התהליך של "הסוד".

itayprz

New member
........

מבחינת דת יש לי אמונה אבל ה' הוא אמור להיות הכל אז הרגע שאני מודה ליקום אני מודה גם לו. וזה כמו הקטע עם החנייה אני ואמא שלי היסתובבנו במקום מפוצץ מכוניות לא היה מקום דימינתי חנייה פנויה והופ אחרי 10 שניות היתה.

BOSS77

New member
אתה שוב עושה את זה.

ה' אמור להיות הכול? מה זה הכול? מי קבע ש"ה'" "אמור" להיות "הכול"? האם זה מדע מדוייק, שמי, או מה, שאתה קורא לו ה' הוא בעצם נמצא איכשהו במידה מסויית בכל דבר? אם לדעתך התשובה לשאלה האחרונה היא כן, אז אנחנו לא רואים את המציאות אותו דבר (ממילא המציאות של כולנו מעוותת) ואין לנו שפה משותפת. אם אתה עושה עסקת חבילה ומודה לה' וגם ליקום ביחד, אז בשביל מה אתה צריך את הסוד? לא יותר פשוט להודות רק לה'? היקום זה מקום, מקום בלתי מוגבל בגודלו, אבל עדיין מקום. הוא לא שומע את התודה שלך, הוא לא יגיד לך בבקשה, הוא לא יגמול לך. זה כמו שאני אודה לארץ ישראל על הנוף המרהיב שלה, או לאוקיינוס השקט או לים התיכון על הגלים שלהם. מה שקרה לכם עם החניה זה נחמד, אבל אתה לעולם לא תדע מה היה קורה אילו. "The Secret" לא מדבר על "הופ" או על זבנג וגמרנו, אלא על תהליך שמורכב משלושה שלבים. אחי, תלמד להיות יותר מדוייק.

אחי, זה לא מדע מדויק, והוא לא חייב לך הסברים

והצטדקויות. ואם הוא מרגיש שה' זה הכול, אז ככה זה בשבילו. ואם הוא רוצה להודות ליקום אז מי אתה שתגיד לו שהוא לא יכול? ואגב, רק מבחינה טכנית לשונית, היקום הוא לא רק המקום, אלא המקום וכל מה שבו. כל ההודעות שלך בפורום עד כה היו מאד תוקפניות ופסקניות. אני חושבת שזה יהיה לטובתך אם תמתן את הטון בהרבה.

BOSS77

New member
מתקפה אישית חסרת תקדים.

לא ביקשתי שום הצטדקויות, לא אמרתי לא שהוא לא יכול. להיפך, אני מכוון אותו לכיוון הנכון מבחינתו ומאתגר אותו בשאלות ה- Meta Model על מנת לעזור לו לכוון את המיינד שלו למקום יותר חיובי. מיתר, תתרכזי בפיזיותרפיה ואומניות לחימה למיניהן ותשאירי למבינים את הדברים שאת חושבת שאת יודעת, אבל בעצם אין לך מושג בהם.

פששש, שזה אתה, אני מבינה?

חוץ מזה, צר לי לאכזב אותך, אבל כבר היו בפורום כמה התקפות אישיות שלעומתן מה שכתכבתי למעלה מחויר. כך שדווקא תקדים יש לי.

BOSS77

New member
אין הנחתום מעיד על עיסתו.

אילו התקפות אישיות היו בפורום?

פנינה51

New member
היי מיתר נדיר

למה היית צריכה להעלות שוב את ההתנצחות שלי זה משהו שהיה .אני מצטערת עליו ונגמר למה להעיר דובים ישנים???!!!!!!!!

ע ו פ ר ה

New member
בוקר טוב

אני מסכימה עם מי שכתב, שיש פה אגרסיביות. גם אם רוצים להביע דעה שונה, יש תרבות לומר את הדברים. אין צורך להביא לכאן מקומות בהם היה לא נעים (דיונים לא נעימים מהעבר). אם אדם מוצא לנכון להודות ליקום ולאלוהים, וזה מה שנכון לו, אף אחד לא יכול לשפוט אותו, כי ככה נכון לו. גם אני מודה לשניהם וטוב לי עם זה. גם אני פתרתי לפני שנים את בעיית החניות שלי ואני ממליצה על כך בחום. נראה לי שאת הדיון במתקונת ה"לא נעימה" שלו אפשר מכאן לשנות ולנהל אותו באופן פחות פוגע. באהבה עופרה

פנינה51

New member
היי מיתר נדיר

אני לא שואלת ולא מבקשת אני דורשת!!!!!! לא לעשות את זה יותר את רוצה לתת דוגמאות תשתמשי בשרשורים או בדוגמאות שאת כתבת בפורום תודה

אם את דורשת, אז

צר לי, אני אעשה מה שבא לי. חבל, אם היית מבקשת, הייתי נענית לבקשתך ברצון.

פנינה51

New member
אז מה הבעיה

אני אבקש מאתר תפוז שימחקו את מה שרשמתי אני מעולם לא משתמשת בחומרים של אנשים אחרים ומעתיקה אם אין לך חומרים משלך חבל כל טוב

יאללה, תעשי את זה.

לא בטוחה שהם יכולים למחוק דברים מהארכיון כל כך בקלות. אני יודעת שמנהלים לא יכולים. אבל קדימה, תבקשי מהם. נעשה ניסוי מדעי.

ע ו פ ר ה

New member
להגיד תודה

זה לא קשור בדת. מותר לך לחשוב אחרת. ובהחלט אפשר לחשוב על מליון דולר ולמצוא דרך לקבל אותם. אני מזמינה אותך לקרוא בספר "הסוד" בעמוד 89 את הסיפור של ג'ק קנפילד והכסף. באהבה עופרה

itayprz

New member
אני ראיתי תסרט

אני לא אחד שקורא ספרים אני מחכה תמיד לסרט. הסרט גם נותן המון השראה

למעלה