ההישגים של WORK BITCH!

וואו, ממש לא חשבתי שהיא תופיע.

מפתיע לגמרי. :0

מצד שני, אני לגמרי מצפה להמון הנפות שיער, כמה תנועות בסיסיות עם הידיים, מבט אדיש, רגליים מקובעות ודבוקות לריצפה, וכמובן המון רקדנים שמתאבדים על הבמה סביבה.

Still love her

GM1988

Well-known member
מה שתיארת זו ההופעה בתכלס.

לא יקרה משהו מעבר לכל אלה...
וכל עוד מדברים הרבה על הופעה פצצה - זה רק יותר מדרבן לחשוב שלא יקרה שום דבר מעניין במיוחד.

t o m a k

New member
הודעה חדשה מבריטני

עכשיו התעוררתי לגלות ש-Work Bitch הוא מספר אחר ב-35 מדינות??
מה?! אני חסרת מילים... תודה לכולכם! זו רק ההתחלה...

GM1988

Well-known member
התודה - זה להתאבד מחר על ההופעה (בריקוד)!

Let's see...

השיר כבר מתחיל לרדת באייטונס אמריקה

אפילו לא הגיע למקום 1.
היה ברור שהיום הזה יגיע, היא לא מופיעה ולא מקדמת כבר שנים וכתוצאה מכך כבר פחות מעניינת אנשים.
*אבל* אולי ההופעה בgma תעזור, ועדיין, זה לא אומר שהשיר לא יצליח... גם לttwe היתה התחלה דומה

RihannaNavy

New member
הוא לא ירד, עדיין מקום שני.

אני מאמין שהוא יעלה למקום ראשון אחרי ההופעה בGMA, ואם לא יקח הרבה זמן עד שיצא הקליפ- אז גם בעזרת הקליפ

Shiri from the block

Active member
מה לא מופיעה ולא מקדמת? היא תמיד הופיעה בתוכניות למיניהם..
והשיר רק אתמול יצא אז איזה קידום כבר אתה מצפה שהיא תעשה?
אז בגלל זה היום היא מופיעה ב GMA ובטח יהיה עוד הרבה בהמשך.

I Remain

New member
על מה אתה מדבר??

אתה יודע שהPEAK של השיר החדש של גאגא היה מקום רביעי?

מקום שני זה מעולה אחרי השיר של מיילי שכולם מדברים עליה בלי סוף כל יום כל היום. חוץ מזה, השיר יצא אתמול. אל תהיה דרמטי
הוא יגיע למקום ראשון מהר מאוד.

מי מדבר על גאגא בכלל?

Hiam הגיע למקום ראשון תוך כמה שעות ולא ירד משם וגם שבר כמה שיאים בדרך, כנ"ל 3 וגם womanizer.
זה שסינגל ראשון שלה לא הגיע למקום ראשון אוטומטית באייטונס כבר מראה על ירידה, תרצו או לא.

אמרתי שהשיר כבר נכשל? לא. עדיין מוקדם להגיד, לדעתי הוא דווקא יצליח, אבל כרגע הוא מתקבל בהרבה פחות התלהבות מהסינגלים הקודמים.
לא דרמטי ולא נעליים... אולי אתם

לדעתי כן

היא לא מופיעה ולא מקדמת וזו התוצאה - פחות באז ופחות מכירות על סמך שמה בלבד כמו עם הסינגלים הקודמים.
ברור שאם יהיה קליפ מטורף והרבה השמעות ברדיו הוא יצליח, כרגע מוקדם מדי לשפוט...
תאמינו או לא אבל אני אופטימי כי זה שיר מעולה.

gal shameless

New member
אוף אני מבולבל לגמרי!! שמישהו יעשה לי סדר

אני לא מבין לאן ג'ורדן הולך הלילה הבנתי שזה קשור לעסקה של וגאס ולא הבנתי אם זה קשור לgma או לא ולט הבנתי אם זה הלילה שלהם היום או שזה של מחר ומה יהיה היום בgma ומתי בכלל אעעא אני מתחרפן

Dam Right

New member
בריטני עושה את ווגאס - עכשיו זה רשמי!

אחרי חרושת שמועות שנמשכה ונמתחה חודשים, ורגע לפני ההופעה במדבר (במסגרת GMA) שמאשרת את זה - אתר טיקטמאסטר חושף הכל!
רגע נדיר

למעלה