להתחשגז...
ככה - אז באופן כללי היה באמת אדיר, היו כמה דברים שהפריעו לי, אבל את זה נשמור לסוף... אבל הנה ההתרשמויות שלי מההופעות: 1. סניקאז - אמ.סי עם פלואו אדיר, כמובן שנונסטופ הוא עושה עם סאב, שי ורויאל הוא שיר פשוט ע-נ-ק, נתן הרגשה של ארבעה אמ.סיז שכל קשר בינם לבין הארץ הוא בשפה... 2. פישי - בואו נסכם את זה ככה: אתה החולה החלשה - שלום! 3. הרביעיה - חבל, קבוצה כ"כ מוכשרת, ושלושה מתוך ארבעת השירים שהם עשו (או שבסוף הם עשו חמישה?) הכרתי מלפני יותר משנה. 4. מוקי ופילוני - אני מוכרח להודות, אני לא מת על מוקי, האלבום שלו לא יקוטלג אצלי בתור אחד האלבומים הטובים, אבלהבנאדם פשוט יודע להופיע. לצערי ה"עומק" שנתן לו מני בהופעה שנה שעברה (לא ראיתי אותו באמצע) לא היה בהופעה הזו... פילוני הוא מפיק ענק, אבל אמ.סי, אפילו כזה שאמור לתת רק קולות רקע, הוא לא. 5. ינון - שוב אני אתמצת את זה - וואו! 6. בויאקה - ההופעה שלהם הייתה הרבה פחות טובה ממה שציפיתי, עם הסתייגות אחת - השיר "האני האמיתי" (אני מקווה שאני לא טועה בשם), בעיקר הבית של קוטג´, שיורה מילים במהירות של תת מקלע על אקסטות. ד"א נימי תתחדש על התספורת... 7. מומי לוי - איזה כשרון יש לו, השיר 7 מטר הוא שיר ענק, וגם השיר עם צ´ול ונימי מצוין, ד"א מישהו שם לב שהוא התבלבל במילים (שכח מילים אם לדייק) ב´אוויר´? 8. סאבלימינל והצל (בכוונה דילגתי על שתי הופעות... תיכף תבינו למה) - הופעה גדולה, באמת גדולה, אבל שהוכיחה כמה הקהל בארץ קטן (ותסלחו לי אם אני פוגע במישהו), זה לא חוכמה לבוא ולתמוך בסאב והצל, כמו שאתם יודעים, הם די מצליחים (באופן יחסי לשאר הזמרים), אין שום בעיה עם לבוא ולתת להם דחיפה, אבל איפה הדחיפה למומי לוי? לסנאגל והברנש? לסניקאז? אם נתמקד בהופעה אז באמת הייתה הופעה אדירה, ואפילו "הרווחנו" חצי הפרד ומשול. 9. סנאגל והברנש\ כלא 6 - אוקיי, אז אני משוחד, נכון שגם הברנש וגם בייבי ג´י הם הרצליינים, אבל לדעתי חמשת האנשים האדירים האלה פשוט פוצצו את הבמה. פעם ראשונה שאני רואה את סנאגל מופיע, לבנאדם יש כישרון שנשפך מהאזניים, מהאף, מהעיניים ודרך החורים של השרוכים בנעליים, דרור (הברנש) עומד על הבמה כמו ענק (למה כמו?) ובאופן כללי שני האנשים האלה מספקים יותר אנרגיה מפצצת אטום. עכשיו ניגע בכלא 6. כלא 6 הם לדעתי ה´דבר הבא´ בהיפ-הופ שמשתלט על הרדיו, השיר שלהם עם רויאל פשוט ענק, והוא לא קשה מדי לאוזן, נוכחות בימתית כנראה עוברת בדם, כי בייבי ג´י פשוט היה ענק על הבמה, וה´חצי השני´ שלו (סיקס) פשוט השלים אותו בצורה אדירה. עכשיו שאלה - מישהו זוכר שכלא 6 היו פעם לפני המון שנים (שנתיים בערך) שניים? ועוד שאלה - מישהו יודע מה קרה לאיתמר של הפריסטייל הראשון (או השני אגב) בעסק שחור ומי זה היה שהחליף אותו? איתמר פשוט הפך להיות הדבר הכי בולט על הבמה, מעבר לקצב המסחרר שהוא עושה ראפ (מראפראפ?) אתה פשוט מרגיש שהוא נמצא על הבמה, אי אפשר ממש להסביר את זה, אבל אם היה תואר ´האמ.סי המשתפר של השנה´ איתמר היה לוקח אותו, בלי הרבה תחרות אפילו. בשיר שצ´ולו עשה אני לא אגע, כי פשוט לא שמעתי אותו, וזה מביא אותי לבעיה השניה שהייתה היום (אתמול) בפארק - הסאונד. חוץ מסנאגל והברנש (ואולי גם אצלהם הייתה בעיה כזו) אני לא זוכר הופעה אחת שלא היה בה בעיות סאונד, השיא היה כשסאבלימינל עצר את השיר באמצע והתחיל אותו מהתחלה בגלל שלא שמעו את סיון בפזמון. בקיצור - סך הכל היה ממש כיף, באמת שנהניתי, ונקווה לעוד הרבה ערבי היפ-הופ כאלה...