ההיפ הופ בפארק !!!

Geez Ball

New member
באמת היה בן זונה!

היה ממש טוב, הופעות מצוינות. רק שהיה חם ת-ח-ת ההופעות הכי טובות היו של סניקרס- לדעתי הזמר הכי טוב שיש לנו לפי ההופעות היום. עוד הופעה בת זונה הביא ינון the human beat box משהו לא נורמאלי. וכמובן מוקי וסאב לא איכזבו עם הופעות מצוינות והמון אנרגיות. היה מצוין!! התחשגזתי!!! חבל רק שלא הרגשתי טוב אז לא המשכתי לאזימוט fuck it לילה טוב

Geez Ball

New member
איך שכחתי? כנראה עייפות יתר

מומי לוי היה ענק!!! אין עליו גם בן אדם טוב וגם זמר מצוין ומתקלט מצוין אני אומר מומי אתם אומרים לוי מומי... נו טוב לא צריך

GISmo

New member
האפטר פרטי הייתה...

פשוט יותר טובה בקיצור היה הופעה חבל על הזמן אני הכי נהניתי מהכלא אחרי זה בויקה וסאב וכמובן!!!!!!!!!!!!- ס נ י ק ר ס שאחרי זה באזימוט הביא לי אותה בפריסטייל אישי אישי על..... מפעל הפייס שנגמר כך בערך: yo just listen its not my moto i never playd and never gonna play the loto פשוט ענק הבנאדם ועוד אחרי זה הביא אותה על הבמה עם סאב אחרי מיקרופון פתוח יפה לכל צופה!! בטח הם עדיין בפריסטייל- הבנאדם פשוט לא יכול יותר נכון לא מסוגל להפרד מהמקרפון ונראה לי הוא עושה פריסטייל בשינה או משהו הוא פשוט לא מפסיק עלה לבמה נתנו לו מקרופון והוא פשוט לא וויתר בקיצור היה חייתי מזל שהלכתי לאפטר פרטי למה היה חבל על הזמן למרות שבמסיבות מאורגנות אני בד"כ מעדיף תג´י אבל היום היה פשוט משורבט מחושגר ובעיקר מ ח ו ש ג ז!!!!!!!1

Chocaholic

New member
לא משנה יותר טוב, פחות טוב

העיקר שגם אחרי המון שעות של הופעות, חום וריקודים עדיין ל*רוב* האנשים היה את הכח להמשיך לרקוד עד הבוקר... אחלה מסיבה, אחלה אווירה, ואחלה מיני-הופעות בopen-mic :eek:)))))))

DJ$upreme

New member
כמה תגובות וסקופים קטנים

א) היה ערב מוצלח, כמות יפה של אנשים (הייתי אומר בסביבות ה-500, שזה יותר משנה שעברה).ההופעה של סאב היתה מעולה, יפה לראות איך צמח כוכב ב"סצינה" שלנו - ותמיד נחמד לראות כוכב בשיא הפופולריות שלו, נותן הופעה מרשימה. חבל רק שהמסרים שלו מציקים לי מאוד. מאוד. כלא 6 היו לדעתי ההופעה המפתיעה של הערב, מבחינת מקצועיות הם לא נפלו מאף אחד, נתנו שואו מגוון ועמדו יפה בכל היעדים שהם הציבו לעצמם. כל הכבוד. בויאקה - מה יש לומר - איזה הרכב שמח. זו פעם אחרונה שאתם רואים את בויאקה בהרכב הזה, כיוון שאחד מחברי הלהקה פרש הערב לקריירת סולו; אני מצפה מצד אחד לשמוע את החומרים החדשים של בויאקה, ומצד שני, מאוד מאוד מצפה לשמוע מה יש לאותו חבר פורש לומר כסוליסט. הדגנחש היו לדעתי מצוינים והדגימו מה בדיוק חסר לכל שאר המופיעים בערב הזה -ליווי מוזיקלי חי. הבדל של שמים וארץ. מומי לוי היה מצוין לדעתי ולאט לאט אתם תגלו שהאלבום שלו לא רק מוציא אותו כזמר וכמפיק גאוני, אלא גם מקדם ובענק את ה"סצינה" - הוא עושה באלבום הזה את מה שהוא עשה לסאב ב"חי מיום ליום", לעוד הרבה ראפרים אחרים. ואיפה היה סאב היום בלי חי מיום ליום?? ואגב, החומרים החדשים של הרביעיה היו אחלה!!! בכלליות אפשר לומר שהסאונד היה טוב למרות כמה פאשלות כמו המיקרופון של צ´ולו, ועוד כמה דברים קטנים שסאונדמן יותר קשוב היה צריך לפתור. התאורה והסט-אפ היו מחרידים, פשוט זוועתיים. אם רוצים שההיפהופ יעלה כיתה, הבמה חייבת להראות קצת - רק קצת - יותר טוב, עם משהו שלפחות יעשה נעים בעין. והתאורה הגרועה השאירה שטח מת בקדמת הבמה - כך שבחצי מההופעות הראפרים שעמדו בשולי הבמה ליד הקהל, פשוט לא הוארו בכלל. גרוע ביותר!!! ב) השיר החדש של מומי לוי, "גם אם לפעמים", יוצא בשתי גרסאות שמדגימות בדיוק את החיבור בין RNB והיפהופ. אולי תופתעו אבל הקצב והשירה בשתי הגרסאות הם זהים. אותו שיר, עיבוד אחר לגמרי. הבית של קוטג´ הוא בעיני פשוט היסטרי. מחר, אני אפרסם כאן את המילים. מזל טוב למומי וכבוד. ג) רותםY - את ילדה קטנה וטיפשה. קחי את הדיסק שקיבלת (CHOCOLATE) ותשימי את הטראק האחרון. ד´אנג´לו - HOW DOES IT FEEL. הוא שר שם פאלסטו. יש לך בעיה גם איתו? אני מניח שלא, נכון, כי הוא באנגלית, או כושי, או משהו כזה. בגלל אנשים טפשים כמוך קשה עדיין להמון אנשים לקבל את הרעיון של ראפ בעברית, ועכשיו הטפשות הזו מאיימת לעשות את אותו הדבר ל-SOUL. כשתגדלי אוזניים, ומשהו ביניהם, תנסי להקשיב למומי, ואם לא תאהבי אז סבבה, זכותך, עד אז, וכל עוד אין לך אוזניים, תשתדלי להשתמש פחות בלוע שלך. זה לא עושה לך הרבה טוב.

da^Lord

New member
איך בנאדם חרש יכול להיות סאונדמן?

אני פשוט לא מבין, סליחה על ההעלבה אבל הסאונדמן הזה הוא פשוט - או סתום,או חרש,או עצלן מידי. את הדיסטורשן במייק של צ´ולו, לא ייתכן שהוא לא שמע, זה עדיף היה שיעלה להופיע עם מגפון. ואני כל כך אוהב את השיר הזה "לא לשקל אחד לאהוב ..." משהו כזה.. והוא פשוט הרס ביצוע מעולה של צ´ולו.

DJ$upreme

New member
אני הייתי על הסאונד של מומי

שהיה בסדר, אבל לצערי בהופעות האחרות הסאונדמן דיבר בפלאפון והיה עסוק בכל מיני שטויות, שלא לדבר על התאורה. ה"דיסטורשן" היה פשוט מיק עם בטריות מתות, זה בעיה של מנהל במה הרבה יותר מאשר של סאונדמן, וצ´ול היה פשוט צריך להחליף מיק עם בייבי, אבל מה לעשות.

DJ$upreme

New member
אני הייתי על הסאונד של מומי

שהיה בסדר, אבל לצערי בהופעות האחרות הסאונדמן דיבר בפלאפון והיה עסוק בכל מיני שטויות, שלא לדבר על התאורה. ה"דיסטורשן" היה פשוט מיק עם בטריות מתות, זה בעיה של מנהל במה הרבה יותר מאשר של סאונדמן, וצ´ול היה פשוט צריך להחליף מיק עם בייבי, אבל מה לעשות.

da^Lord

New member
שאלתי את עצמי למה הוא לא מחליף

מייק עם מישהו שם. בהופעות האחרות אני לא ממש הרגשתי בעיות רציניות בסאונד. טוב שמישהו אחראי היה בהופעה של מומי. אגב - למומי.. דווקא הצרידות מוסיפה לפעמים.

MyStiKaLL

New member
להתחשגז...

ככה - אז באופן כללי היה באמת אדיר, היו כמה דברים שהפריעו לי, אבל את זה נשמור לסוף... אבל הנה ההתרשמויות שלי מההופעות: 1. סניקאז - אמ.סי עם פלואו אדיר, כמובן שנונסטופ הוא עושה עם סאב, שי ורויאל הוא שיר פשוט ע-נ-ק, נתן הרגשה של ארבעה אמ.סיז שכל קשר בינם לבין הארץ הוא בשפה... 2. פישי - בואו נסכם את זה ככה: אתה החולה החלשה - שלום! 3. הרביעיה - חבל, קבוצה כ"כ מוכשרת, ושלושה מתוך ארבעת השירים שהם עשו (או שבסוף הם עשו חמישה?) הכרתי מלפני יותר משנה. 4. מוקי ופילוני - אני מוכרח להודות, אני לא מת על מוקי, האלבום שלו לא יקוטלג אצלי בתור אחד האלבומים הטובים, אבלהבנאדם פשוט יודע להופיע. לצערי ה"עומק" שנתן לו מני בהופעה שנה שעברה (לא ראיתי אותו באמצע) לא היה בהופעה הזו... פילוני הוא מפיק ענק, אבל אמ.סי, אפילו כזה שאמור לתת רק קולות רקע, הוא לא. 5. ינון - שוב אני אתמצת את זה - וואו! 6. בויאקה - ההופעה שלהם הייתה הרבה פחות טובה ממה שציפיתי, עם הסתייגות אחת - השיר "האני האמיתי" (אני מקווה שאני לא טועה בשם), בעיקר הבית של קוטג´, שיורה מילים במהירות של תת מקלע על אקסטות. ד"א נימי תתחדש על התספורת... 7. מומי לוי - איזה כשרון יש לו, השיר 7 מטר הוא שיר ענק, וגם השיר עם צ´ול ונימי מצוין, ד"א מישהו שם לב שהוא התבלבל במילים (שכח מילים אם לדייק) ב´אוויר´? 8. סאבלימינל והצל (בכוונה דילגתי על שתי הופעות... תיכף תבינו למה) - הופעה גדולה, באמת גדולה, אבל שהוכיחה כמה הקהל בארץ קטן (ותסלחו לי אם אני פוגע במישהו), זה לא חוכמה לבוא ולתמוך בסאב והצל, כמו שאתם יודעים, הם די מצליחים (באופן יחסי לשאר הזמרים), אין שום בעיה עם לבוא ולתת להם דחיפה, אבל איפה הדחיפה למומי לוי? לסנאגל והברנש? לסניקאז? אם נתמקד בהופעה אז באמת הייתה הופעה אדירה, ואפילו "הרווחנו" חצי הפרד ומשול. 9. סנאגל והברנש\ כלא 6 - אוקיי, אז אני משוחד, נכון שגם הברנש וגם בייבי ג´י הם הרצליינים, אבל לדעתי חמשת האנשים האדירים האלה פשוט פוצצו את הבמה. פעם ראשונה שאני רואה את סנאגל מופיע, לבנאדם יש כישרון שנשפך מהאזניים, מהאף, מהעיניים ודרך החורים של השרוכים בנעליים, דרור (הברנש) עומד על הבמה כמו ענק (למה כמו?) ובאופן כללי שני האנשים האלה מספקים יותר אנרגיה מפצצת אטום. עכשיו ניגע בכלא 6. כלא 6 הם לדעתי ה´דבר הבא´ בהיפ-הופ שמשתלט על הרדיו, השיר שלהם עם רויאל פשוט ענק, והוא לא קשה מדי לאוזן, נוכחות בימתית כנראה עוברת בדם, כי בייבי ג´י פשוט היה ענק על הבמה, וה´חצי השני´ שלו (סיקס) פשוט השלים אותו בצורה אדירה. עכשיו שאלה - מישהו זוכר שכלא 6 היו פעם לפני המון שנים (שנתיים בערך) שניים? ועוד שאלה - מישהו יודע מה קרה לאיתמר של הפריסטייל הראשון (או השני אגב) בעסק שחור ומי זה היה שהחליף אותו? איתמר פשוט הפך להיות הדבר הכי בולט על הבמה, מעבר לקצב המסחרר שהוא עושה ראפ (מראפראפ?) אתה פשוט מרגיש שהוא נמצא על הבמה, אי אפשר ממש להסביר את זה, אבל אם היה תואר ´האמ.סי המשתפר של השנה´ איתמר היה לוקח אותו, בלי הרבה תחרות אפילו. בשיר שצ´ולו עשה אני לא אגע, כי פשוט לא שמעתי אותו, וזה מביא אותי לבעיה השניה שהייתה היום (אתמול) בפארק - הסאונד. חוץ מסנאגל והברנש (ואולי גם אצלהם הייתה בעיה כזו) אני לא זוכר הופעה אחת שלא היה בה בעיות סאונד, השיא היה כשסאבלימינל עצר את השיר באמצע והתחיל אותו מהתחלה בגלל שלא שמעו את סיון בפזמון. בקיצור - סך הכל היה ממש כיף, באמת שנהניתי, ונקווה לעוד הרבה ערבי היפ-הופ כאלה...

מסטול מאושר

אנשים ממש , ממש כייף , החישגוזים הכי מוצלח שאני זוכר ( אני מתחשג מאז חישגוזים 5 ) , בקטע של ההופעות לא היה הפתעות מוקי היה ע-נ-ק ! ההופעה הכי טובה סאב נתן גם הופעה טובה , אהבתי שהוא עלה אם מומי לחחי מיומ ליומ דג נחש , השיר החדש המספרים , שיר בן זונה , מצפה לאלבום הבאה שלהם נתנו הופעה מעולה , רק חבל שרוב הקהל התפזר או ישב בלה , כלא 6 נתנו הופעה נחמדה ביותר , לדעתי בגרג´ הם היו יותר טובים פישי מילה אחת מסרייייייייייייייייח נוון סטופ היה ענק !!!!!!! ההופעה של סינקס לא הייתה משהוא פרט לשיר הזה ה-4 נתנו הופעה סבבה , לא יותר . הארכיון - כבוד , אשכרה 7 מטר מעל כולם , רק חבל שלא שמעו את בייבי בשיר מומי לוי , אני לא כול כך את הסיגנון שלא , אז חבל שאני יגיב עליו סתם בויאקה - היו על הפנים , יופי שהם התפרקו , או משנים הרכב , ללהקה אם זמרים כאלה הייתי מצפה ליותר......... אוקי אנלא זוכר עוד דברים חוץ מזה שהיה חםםםםםםםםםםםםםםםםם! אני קורא למזג את האמפי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האפטר פרטי לא הייתה משהוא , בראסמי האזימוט מקום מגעיל אנשים עוד שלוש שעות אני טס ליון :)

Snuggle1

New member
אין לכם מושג

כמה נהנתי!!!!! היה ממש ממש כיף! היו אחלה הופעות אבל בעיקרררר,הקהלללל! גם כשהיה כ"כ חם עשיתם לכולם כ"כ הרבה רעש!
בקיצור היה ממש כיף. אה,ד"א למי שאמר שקובי לא עוזר לאחרים אני לא יודע מה עם השאר,אבל לנו,קובי ממש ממש עוזר!

אוי לי :)

קראת לי ספרית הומואית ?? :) מה אתה רוצה מותק ? vouge זו סיגריה מצויינת.... ותודה כפרה עליך :)

multi

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאא

טוב אז ככה שמחתי לפגוש את כל מי שאני מכיר וחדשים שהכרתי תצפו לתמונות של רוב האמנים, אנשים ועוד תמונות מהאזימוט חוץ מזה שהיה ממש ממש חם, נגמרו הנקנקיות וכאבו לי הרגליים היה מצויין ביחוד סניקרס הפתיע אותי, לא ידעתי שהוא כלכך טוב. פלואו מדהים בשיר הראשון, נשארתי בפה פעור. חוץ מזה כל השאר היו טובים, אני פשוט לא זוכר פרטים עכשיו וזה מה שיש לי להגיד עכשיו פשוט היה טוב!

multi

New member
אוקיי נזכרתי

מה לעזאזל קרה לקרחת של פישי?????? ולמה הוא לא עשה לפחות שיר אחד שלם, כל הזמן הפסיק בייחוד רצינו שישיר את סמל מיני, אבל לא נורא יינון, פעם שניה שאני רואה אותו והוא מדהים אותי כל פעם מחדש הוא אדיר, אין לי מילים, רק בופ בופצי בופ צי טוב מספיק לבינתיים

Helicon HipHop

New member
יאאאו !

אני מודה, חשבתי לברוח משם ברגע שיצאתי מהמונית ללחות המטורפת - אבל אני שמחה שלא עשיתי את זה. למרות החום, למרות הסאונד, למרות הבמה (איפה איזו כתובת גרפיטי מדליקה, חצי שלט ?) - זה באמת עושה טוב לראות כמה התפתחה המוסיקה הזו בישראל במשך הזמן שעבר. כל חישגוזים הוא מעין סיכום תקופה כזאת, לראות מה השגנו מאז הקודם, במה השתפרנו, ולאן כל זה הולך. אני רוצה להודות בהזדמנות זו למנחה האולטימטיבי (והאטרקטיבי!) לירון כפרה עליו תאני ! אנחנו אוהבים אותך אח שלנו !!! [ואני מצפה לוואפל בפעם הבאה...
] למרות שמומי היה צרוד אתמול הוא נתן הופעה מה- SOUL! וגם ככה אני מאמינה שזה לא שינה לאף אחד - כולנו יודעים מה הבחור שווה - זהב. ורק תעבירו המלצה לאקדמיה ללשון: חייבים איזו מילה חדשה בעברית שהיא כמה רמות מעל "חם מאוד מאוד".
שמחתי לפגוש את כולכם ! ChiLL מורן

למעלה