ההיפ הופ בפארק !!!

Mr SuTuL

New member
אל תשכחו את האפטר באזימוט...

היה ענננק!!! מקווה בקרוב שגם לא יהיה אומץ לעלות באופן מיק :) אני עובד על זה

Mr SuTuL

New member
אחרי שקראתי את כל התגובות

הנה סיכום ארוך שאני ירגיש בחברה :) לא יודע מה אתם מתלוננים על הבמה? היה במה רגילה כמו כל הופעה מה רציתם בלונים ופוסטרים? דבר שני הרבה כבוד לסנאגל והברנש (בני כמה אתם בכלל?) ממש כיף לראות איך הנוער נכנס לזה מהר ועולה על הבמה (אני לא מדבר על "אופן מיק" להופיע בחישגוזים זה ממש הרבה יותר מלחיץ) אממ ההופעות כצפוי סאב והצל גרמו לשעטת קהל לכיוון הבמה ולהרבה כאבי רגלים למי שכבר היה קרוב לבמה, ממש נהניתי לשמוע איך כולם מדקלמים את הפרד ומשול כאילו שהוא היה "התקווה". גם מוקי ופילוני היו גדולים! אבל תסבירו לי משו אחד... מי היה הפריק על הגיטרה שעלה בהופעה של כלא 6? לא הסבירו לו שרוק העצמאות זה לא פה? טוב לא משנה בויאקה היו גדולים (כמו מדריכי נוער בצופים שמדליקים סיגר ונותנים דוגמא לנוער הישראלי) כמו תמיד וחבל שהם משנים הרכב. טוב נגמר לי הכח המשך יבוא ונקווה שבפעם הבאה יביאו סאונדמן שלא עישן משו ליפני ושיבואו עוד אנשים! היפ הופ ישראלי כבר מזמן על המפה עכשיו רק צריך להפיץ אותה

dego

New member
אחי הפריק שעלה איתם היה חתום

עם די אם אקס בdef jam ועכשיו הוא הלך להפיץ את האלבום החדש שהוא הוציא באנגליה אז מגיע לבחור מינימום כבוד וד"א הוא אם סי ענק.

DJ$upreme

New member
הוא MC ענק אבל הוא לא היה חתום

למיטב ידיעתי. נא לדייק.

2PAC4EVER

New member
עד כמה שידוע לי

סייד אפקט היו חתומים לאלבום,אבל זה לא יצא עקב מותו של אחד מהלהקה

BoR|S

New member
שאני אבין דבר אחד...

כן אחד עם גיטרה הוא אוטומטית פריק?

Mr SuTuL

New member
לא כל אחד

אבל הוא ספצ´יפס היה פריק הוא עלה עם להקת ראפ ושר שיר של עוזי חיטמן

אנשים היה פיצוווץ!!!

הגעתי עם קודמן עד לארלוזרוב ואז יצא לי כל החשק מללכת לחישגוז הזה, והמשכתי לבית לוינשטיין שחבר שלי שוכב שם עכשיו אחרי תאונת דרכים. היה פיצוץ! חבורת "הכיסאות עם הגלגלים" נתנו הופעה בת זונה, וגם עשו ספינינג ושטויות כאלה על הדשא, הכי הגניב אותי זה שישב שמה עם הצינור בגרון והזיל ריר, יענו מסטול לגמרי מתרופות הרגעה.. היה פיצוץ. רק אנשים, עכשיו ברצינות (וסליחה על ההומור השחור קודם, זו הדרך שלי להתמודד עם המצב), לפני שאתם עולים על הרכב, תעשו לעצמכם טובה ותקפצו לרעננה, לבית לוינשטיין. זה יאט אתכם בשלושים קמ"ש לפחות. תבינו שהחיים זה דבר קצר ויקר ערך ביותר, שיכול לההרס תוך שניות בגלל מעשה טיפשי, ולהרוס את החיים לכל מי שאוהב אותכם. בקיצור, נקווה שבפעם הבאה אני אגיע. בכוחות עצמי. סנדי.

da^Lord

New member
רק כד שתבין מי זה ה"פריק"

כמדומני אתה מדבר על רוי ´רויאל´ אדרי, שמופיע הרבה עם סאבלימינל שי והחבר´ה מתאקט.. והוציא דיסק מצוין שאפשר לקנות במאד מן. והוא עזב את הארץ, עכשיו הוא בלונדון.. אבל יחזור מתישהו. וזהו.

למעלה