ההיה או חלמתי חלום????

ben 911

New member
../images/Emo12.gif מי זאת רבקל'ה?

המנהלת שלנו שתהיה בריאה... או שהיא לא מוחקת כלום... או שהיא מוחקת כל דבר שזז.
נ.ב. ייתכן מאד שזה נמחק בטעות.

סימפתי

New member
אולי זה, בכלל נכתב בטעות בפורום אחר

לעיתים יש לנו קשיים בזכרון..... יש אולי בלבול קוגניטיבי,... בעיות קלות באורינטציה... שיבוש מינור בלוח הזמנים של עבר, הווה ועתיד.... עירבוב משאלות הלב עם המציאות המרה.... כאשר הדמיון והראליזים נוגעים זה בזה.... בעת שהכעסים כלפי הבת הסוררת מותקים למנהלת הפורום.... בזמן שכל תסכולי היום יום מתועלים לתוקפנו ב "שק החבטות" (מנהלת הפורום)... לפעמים יש לנו צורך לחוש בעלי שרירים... אסרטיביים ודעתנים....בפורום..... קורטוב של מרדנות סמויה, כנגד משהו... מישהו...נגטיביזם,,, תשליך... ובכלל, מה הרע בלהתלונן? במיוחד, כאשר טחנות הצדק עומדים לצידי... יאללה..... עליהום.... בעד ג'יהאד ובעד מסעי הצלב... רק למען השם, תגידו לי שוב, מהו הנושא? ............... ש כ ח ת י

סימפתי

New member
מנצל את הבמה לתאר סימפטומים של אטרופיה מוחית

כל הזדמנות, רצוי לנצל כדי להרחיב את הדעת לגבי מחלות ותסמינים השייכים לגיל המבוגר. ניוון פרוגרסיבי של תהליכי החשיבה והזכרון, הוא האיום ביותר. לדאבוני, זה מופיע אצל כולנו במידה זו או אחרת...... זה כלל לא בושה, לקבל זאת ולהתמודד עם זה.... כאשר המחלה תוקפת בכל עוזה, יש אטרופיה מוחית שנראית בבירור ב CT מוח (לא עלינו). שיהיה לך יום יפה.

בסך הכל סניליות בהתהוותה...לגיטימי???

ניתן לשיפור בעזרת טיפול תרופתי....ומשחקי זיכרון ספציפים....כאשר המח באטרופייה....זה כבר כשקרובים להיות בר מינן...יש לנו עוד קצת זמן לא???

רבקל'ה זו "שומרת ישראל"

שעל הבוקר ניהלנו דיאלוג..וברכתיה בברוכה השבה [סליחה ] הבאה..ומשום מה השרשור נמחק...

66Amiram

New member
אוי בן ! מה יהיה אתך ? נראה אותך מצ'טאט כל

הלילה , מרחף בין הפיות הטובות לבין הנשמות האבודות , יישן על ספת נוער ולבסוף בבוקר מפעיל שיקול דעת ....

תחליטו או שתחליטו ..

או שאתם יורדים על המנהלת שהיא לא מוחקת בזמן פרסומות או שאתם מתלוננים שהיא כן מוחקת בזמן פרסומות. ערדניקית הדו שיח שלכם היה משורשר תחת פרסומת די אדיוטית בדבר איך לעשות כסף ..או משהו כזה שלא בדיוק התעמקתי בו ולכן כנראה נמחק .

אין לי שום בעייה עם מחיקת השרשור

מילותי לא חייבות להיחקק בדפי ארכיום הפורום...ולא ירדתי על הבוקר על אפחד...בעצם כן....ל...

מה ??מה כבר נדלקת ...

כולה ירדתי לשפול זבל...כולה ירדתי לסוף דעתך...כולה ירדתי מהכסא שעליו תיפסתי לחפש את הקורנפלקס....שיו..איזה ראש כחול על הצהריים...

ben 911

New member
מה לשפוך? ../images/Emo12.gif

ערדניקית, בזמן האחרון את לא מפסיקה לשפוך.
זה לא בסדר.
אני כבר שבועיים מסתובב עם מעיל גשם.

תגידי ...

היה משהו כחול במה שאמרתי ? זה הכל בהבנה שלך ...ואת עוד מאשימה אותי עלאק .
אם בירידות או בעליות ..רק טוב שיהיה לך מתוקה .

מה פתאום??אבל אני מכירה אותך

לא מהיום....ולרוב אנו משדרות על אותו גל...תגידי..יש מצב לאיזה פגישה....????משו????התגעגעתי....מהמפגש האחרון זרמו הרבהמים בירקון....ואכן לא נראה לי שיש מוטיבציה למפגש. בין חברי הפאנל..

היום עלתה מערכת פורמים חדשה

יתכן וזה תקלה שנגרמה בתפוז , אני בודקת ואתן תשובה , בכל מקרה אני לא מחקתי את השרשרת שלך ערדניקית שלי

למעלה