ההחמצה שלכם.

ההחמצה שלכם.

מה נחשב מבחינתכם להחמצה הגדולה ביותר מבחינת: הופעה שפספסתם: שיר שלא בוצע בהןפעה אקוסטית: שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: מפגש פורום שפספסתם: חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: שיר שלא הצלחתם לפענח: מישהו שלא היה איתכם בהופעה:

mor298

New member
אני עונה ../images/Emo9.gif

גם ככה משעמם לי.. ויש לי נדודי שינה
סתם, מה. קמתי היום ב-4 אחה"צ.. לא פלא.
החמצות!
הופעה שפספסתם: נראה לי שרוק"צ. הא, בעצם גם קיוג'ה (או שזה פגסוס?
). אפילו יותר פספוס מרוק"צ. שיר שלא בוצע בהופעה אקוסטית: אישה לויתן. בהופעת פסנתר השניה שהייתי בה. שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: הרבה שירים שלא בוצעו.. בהופעה שהיתה בבננה ביץ'. הופעה די מאכזבת.. מפגש פורום שפספסתם: - חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: אולי שמואלי.. משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: לא יודעת.. דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: כנראה שפייט. כי זה הדבר היחיד שאין לי נראה לי. שיר שלא הצלחתם לפענח: אממ.. לא יודעת.. מישהו שלא היה איתכם בהופעה: אופיר. היא לא הייתה איתי בניצנים..

SnOpa

New member
עונהה ../images/Emo9.gif

הופעה שפספסתם: עומדת לפספס- שבת הבאה: בלאק אייד פיס
שיר שלא בוצע בהופעה אקוסטית: אמ...
לא אכפת לי כ"כ.. שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: מוניקה לא שרו "על הרצפה" בלאט
מפגש פורום שפספסתם: מוניקה סקס.. ממזמןןןןןן
חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: פיטר רוט
משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: שיתחיל לשיר לפלאפונים שמבקשים ממנו..
דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: דיוידי של ההופעה :{ שיר שלא הצלחתם לפענח: חצי מהשירים בעולם הזה בערך+-
מישהו שלא היה איתכם בהופעה: אני לא מרגישה שהחמצתי אף אחד ..

ofir1988

New member
עכשיו אני ../images/Emo9.gif

הופעה שפספסתם: אמממ כמו שמור אמרה או הפגסוס, או ההופעה הראשונה בסיבוב חורף
שיר שלא בוצע בהןפעה אקוסטית: אגדות
שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: אממ יש הרבה
מפגש פורום שפספסתם: אין משהו ספציפי חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: אממ...כולם חוץ מעיילי?
משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: אממ אמרתי כל מה שרציתי, גם זה שזה ממש מבאס שהוא לא יודע לשיר בלדות בספרדית
(טוב...לא בדיוק במילים האלה..
)
דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: פייט
שיר שלא הצלחתם לפענח: אממ יש הרבה
זה עברי.. מישהו שלא היה איתכם בהופעה: אממ.. ניר
ולא ניר..הבננה ביצ' לא נחשב

dabnir15

New member
מאמי אנחנו עוד נהיה ביחד בהופעה:)

ונכון כי ההופעה בבננה ביץ' הייתה מעפנה:)

טוב ,אני../images/Emo9.gif

נראה לי שלא פגשתי את עברי זאפה, היתה הופעה מושלמת, באמת שבחיים לא נהנתי ככה, וישבתי ממש מקדימה והיה באמת מוווושלם, אבל, בסוף ההופעה שאני רציתי להכינס לעברי ועמדתי ממש בתחילת הטור חברה שלי הקרציה הרגשיה לא טוב ורצתה הביתה, ואני כזה "בבקשה", "בבקשה", והיא לא הבינה מה אני רוצה ממנה.... אז חזרנו הביתה בלי לראות את עברי בסוף
ודווקא הבאתי את הספר שירים שיחתום עליו
ה...וגם העבודה שלא באתי לאף החתמה על הדיסקים

ofir1988

New member
ים..

את היית אמורה לענות על השאלות שהיא שאלה.. תסתכלי איך אנחנו ענינו

כשרגע מבוזבז.. ../images/Emo9.gif

הופעה שפספסתם: פסטיבל הפסנתר 2000 שיר שלא בוצע בהופעה אקוסטית: "צוכה בוחקת" שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: "משהו אמיתי"/"צוכה בוחקת" מפגש פורום שפספסתם: - חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: שקוף ששמואלי.. משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: "איפה דולי?!" אה בעצם, אמרתי לו את זה
. אז הממ. לא יודעת
. דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: אני רוצה את הסינגל שדרים של "מרי לנצח". שיר שלא הצלחתם לפענח: "יום טוב"
מישהו שלא היה איתכם בהופעה: רועי

מהמחשב של אחיין שלי הם באילת

הופעה שפספסתם: המ... היום אני הולכת לפספס את קיסריה ואני חולה על המקום הזה וכל ההופעות של הייתי עד השנה :( שיר שלא בוצע בהןפעה אקוסטית: "ואולי" מה שיר כזה בלי פסנתר גררר... שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: "ואולי" לא תמיד הוא שר מפגש פורום שפספסתם: אף פעם לא הייתי חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: -- משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: תעשה לי ילד? דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: המ... את החולצות שלו? שיר שלא הצלחתם לפענח: "מרי לנצח" נו סתם לא יודעת... מישהו שלא היה איתכם בהופעה: מיה אבל היא היתה איתי בהופעה של מירי מסיקה איתו ותבוא איתי איזה הופעה אה ובת דודה שלי שעכשיו בחול

maymayush

New member
עונה על מה שיש לי...

הופעה שפספסתם: ההופעה בביתן 1... אני הצטרפתי לפורום אחרי שהיא עברה ולא ידעתי עליה. סביר להניח שגם אם הייתי יודעת לא הייתי הולכת כי הופעות כאלו זה פחות הסגנון שלי אבל בכל אופן הייתי רוצה להיות שם.
שמתם לב לציטוט הלא מכוון? שיר שלא בוצע בהןפעה אקוסטית: אממ... לא נראה לי שהייתי בהופעה אקוסטית. שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: בפסנתר נורא רציתי שעברי ישיר את 'כמה שאני אוהב' והוא לא שר אותו כי הוא היה חולה... מפגש פורום שפספסתם: מאז שהצטרפתי לפורום לא ארגנו מפגשי פורום. חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: חבר הרכב? מה הכוונה? חבר פורום? לא יודעת... משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: לא נפגשתי איתו. דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: אין לי את fight כי כשקניתי את זלא"ד לא ידעתי שיש עוד דיסק וקניתי מהדורה רגילה. שיר שלא הצלחתם לפענח: לא נראה לי שיש... מישהו שלא היה איתכם בהופעה: אין לי מישהו מסוים, אבל הייתי שמחה ללכת להופעה עם מישהו שממש אוהב את עברי, ולא אמא/חברה שקצת מחבבת אותו. הייתי רוצה להיות שם (פעם שנייה... פעם שלישית גלידה) עם מישהו שמתלהב כמוני.

TauberiT

New member
שונאת להחמיץ../images/Emo10.gif

הופעה שפספסתם: ניצנים שיר שלא בוצע בהועה אקוסטית: כמה שאני אוהב, בפסנתר האחרון
שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: אישה לויתן, ביממלח [בשביל מאיה
]
מפגש פורום שפספסתם:
חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: ג'נגו משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: לא יודעת
דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: לא נראלי שיש משהו
שיר שלא הצלחתם לפענח: ספרד
מישהו שלא היה איתכם בהופעה: לי, או אירית

Yaarit4

New member
אני!!

הופעה שפספסתם:רוקצ שיר שלא בוצע בהןפעה אקוסטית:משהו אמיתי שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה:הרבה:( מפגש פורום שפספסתם:לא הייתי באף מפגש חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו:הרבה משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו:לא פגשתי אותו אישית:( דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם:די וי די שיר שלא הצלחתם לפענח: מישהו שלא היה איתכם בהופעה:

כמה החמצות...

הופעה שפספסתם: הרבה, רוק"צ, יממלח השנה וגם ההופעת חורף הראשונה, ועשור למכתב של אביב ועוד ועוד..
שיר שלא בוצע בהופעה אקוסטית: כמה שאני אוהב שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: איש יקר מפגש פורום שפספסתם: לא הייתי פה בתקופה הזאת.. חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: עיליי
משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: לא יכולתי להוציא מילה, רק חיבקתי אותו, הייתי בהתרגשות.. אבל מבטיחה שתהיה פעם הבאה
דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: פייט, אוף! שיר שלא הצלחתם לפענח: פז'ו צבאית, עבריניב והכל, אבל אפילו השרשור לא תרם לי! מישהו שלא היה איתכם בהופעה: בכל ההופעות הייתי עם חברה מסוימת, ובכפר סבא היא לא יכלה לבוא אז הלכתי עם בדודה שלי אז היא הייתה חסרה לי לקפוץ איתה והכל..

MaaYanGa

New member
ME

הופעה שפספסתם:הופעת הבכורה ל"זה לא אותו דבר"
שיר שלא בוצע בהופעה אקוסטית: אחד שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה:משהו אמיתי/תמיד אהבה מפגש פורום שפספסתם:עוד לא הייתי פה כשנערכו מפגשי פורום... חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו:כולם חוץ מפרסון...
משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו:לא בדיוק נפגשתי איתו
, כאילו אמרתי לו פעם אחרי הופעה שמאוד נהנתי ושאני אוהבת אותו מאוד וזה...
דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם:ה-DVD של ההופעה
שיר שלא הצלחתם לפענח: ואווו, חשבתי על זה הרבה זמן ולא מצאתי כל כך.. בכל שיר אני יכולה להבין מה הכוונה, אמנם לא תמיד להבין את כוונת המשורר, אבל את הכוונה של השיר כלפי. מישהו שלא היה איתכם בהופעה:ואני רוצה שיהיה כאילו? טוב אני מניחה שכן... אמממ הייתי רוצה לפגוש אנשים מהפורום באחת ההופעות, מעניין אותי לראות את הפרצופים מאחורי המילים...

טוב, עכשיו באמת אני../images/Emo70.gifתודה אופיר..

הופעה שפספסתם:אמממ...בכפר סבא, ב30 במרץ
שיר שלא בוצע בהןפעה אקוסטית:יותר טוב כלום
שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה:אמממ...לא הייתי אבל בהופעה ב
בי'ץ הוא לא שר עוד פעם את "יותר טוב כלום" וממש חיכיתי לזה שראיתי בטלביזיה... מפגש פורום שפספסתם:עוד לא היה מאז שאני פה... חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו:עם שמואלי דיברתי וגם עם עילי, אז אולי עם האחרים
משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו:שימסור ד"ש לרעיה...ודווקא אמא שלי אמרה לי להגיד
דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם:את האמת יש לי את כל הדיסיקם וגם את הספר שירים, אז את הדיודי שיר שלא הצלחתם לפענח:לא עולה לי עכשיו! מישהו שלא היה איתכם בהופעה:דודה שלי, שממש אוהבת אותו ולא יצא לנו עוד להיות בהופעה ביחד של עברי...

למעלה