ההחמצה שלכם.

may17g

New member
ההחמצות שלי....

הופעה שפספסתם: ביתן 1
שיר שלא בוצע בהןפעה אקוסטית: השיר ששרת לה שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: כמה שאני אוהב מפגש פורום שפספסתם: לא הייתי בפורום כשהיו מפגשים.. חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: הא? לא חבל לי על זה כ"כ.. משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: לא נפגשתי איתו.. אבל אני בטח אצטער על משהו כזה אחרי שאני אפגש איתו... דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: היה נחמד אם היה לי את פייט. למרות שנראה לי שיש לי אותו והוא אצל אחותי..(את כל השאר יש לי) שיר שלא הצלחתם לפענח: הממ... "הזמן עכשיו" ויש עוד כמה.. מישהו שלא היה איתכם בהופעה: חברה טובה שלי שאוהבת אותו. אבל נהיה יחד ביום הסטודנט בטכניון! הממממ.. זהו!

../images/Emo4.gif

ופעה שפספסתם: גני התערוכה ביתן 1
שיר שלא בוצע בהופעה אקוסטית:האנשים החדשים שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה:כמה שאני אוהב מפגש פורום שפספסתם: חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם:פייט שיר שלא הצלחתם לפענח:בובה אחת. לגמרי. ואני צריכה הסבר מעברי
מישהו שלא היה איתכם בהופעה:היא-ברוקעצ. והוא-בכל ההופעות חורף

../images/Emo178.gif

הופעה שפספסתם: הופעה ברמת גן
ורוקצ.
שיר שלא בוצע בהופעה אקוסטית: "צוכה בוכקת" ו-"חורף" שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: "אגדות" ו-"יותר מדי הרבה" מפגש פורום שפספסתם: כולם
חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: --- משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: לא עולה לי משו כרגע.."סדגש" דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: "האנשים החדשים", "מלטף ומשקר" שיר שלא הצלחתם לפענח: מבחינת משמעות? "יותר מדי הרבה" מישהו שלא היה איתכם בהופעה: חברים אחרים

אופס, התבלבתי בתגובות ../images/Emo122.gif

רציתי לכתוב: פשוט | ו-" נורא קורבים אז...

palola

New member
עונה ../images/Emo7.gif

ותגידי את חדשה? כי אם ברוכה!
הופעה שפספסתם: סיבוב חורף בכברי השנה והופכת הפסנתר האחרונה שיר שלא בוצע בהןפעה אקוסטית: לא הייתי אף פעם באקוסטית... אבל ההיתי רוצה לשמוע את חורף שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה:חורף, אלף בנות דתיות, משהו אמיתי.. מפגש פורום שפספסתם: לא הייתי עוד באף אחד חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו:אנשים מהפורום משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: קודם כל צריך להיפגש איתו ואז... דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: את הדיוידי החדש שיר שלא הצלחתם לפענח:הזמן עכשיו מישהו שלא היה איתכם בהופעה: 2 חברות טובות שלי שאני לאט לאט הופכת ל"מעריצות"(לא אוהבת תמילה אפשר לומר מעריכות..) של עברי..
שרשור קצת מבאס.. נו טוב... יהיה בסדר נכון?

../images/Emo9.gif

מה נחשב מבחינתכם להחמצה הגדולה ביותר מבחינת: הופעה שפספסתם: רוק עצמאות
שיר שלא בוצע בהופעה אקוסטית: כמה כוכב שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: אף אחד משנינו מפגש פורום שפספסתם: לא הייתי באף אחד
חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו:שמואלי משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: נפגשתי איתו פעם אחת וזהו.... דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: מלטף ומשקר
שיר שלא הצלחתם לפענח: לא יודעת
מישהו שלא היה איתכם בהופעה:יש הרבה !!

november rains

New member
../images/Emo13.gif

מה נחשב מבחינתכם להחמצה הגדולה ביותר מבחינת: הופעה שפספסתם:אביב בבר אילן.אג'יר בברבי שנה שעברה. אביתר בבארבי כפר סבא. שיר שלא בוצע בהופעה אקוסטית:מלח הדמעות. שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה:אלימותעמכענעכנ! רק בבר אילן הוא שר:( מפגש פורום שפספסתם: חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו:לא הבנתי. משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו:לא יודעת..לא ממש מעניין אותי לפתח איתו שיחות נפש. דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם:לא יודעת.אה?הייתי אמורה לענות עברי? שיר שלא הצלחתם לפענח:יש אחד שלך אלג'יר שחצי ממנו קשה לי להבין. מישהו שלא היה איתכם בהופעה:ליזט,בהופע האחרונה בזאפה.:\

november rains

New member
התבלבלתי../images/Emo122.gif

שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה:אביב בזאפה האחרון הוא שר את הנסיך הקטן ועניין:)

האגוש

New member
אני :]

הופעה שפספסתם: ביתן 1 שיר שלא בוצע בהופעה אקוסטית: "כמה שאני אוהב" שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: אמ.."לבד". אבל שמעתי אותו כבר כמה פעמים לייב, אז בסדר
מפגש פורום שפספסתם: בזמן שהייתי פה היה מפגש פורום מסודר אחד בדיוק
והייתי בו. חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: אממ..נפגשתי עם החשובים
זה מספיק. משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: מה לא אמרתי? אללי
דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: את כל הדיסקים יש לי..בקשר לשאר
מה, ממתי יש מוצרים נלווים?
שיר שלא הצלחתם לפענח: לכל שיר יש את הפרשנות שלי..איך שאני רואה אותו..אני כמעט ולא חושבת על מה עברי חשב כשהוא כתב את השיר, אלא מה שאני חושבת על השיר עצמו..ולא חושבת שיש שיר שלא פירשתי לעצמי. מישהו שלא היה איתכם בהופעה: מי לא היה איתי עדיין? ברק, ניר, רועי.. נכון שלא עניתי כמו שהייתי אמורה לענות?

ברוש15

New member
../images/Emo15.gif

הופעה שפספסתם: ההופעה בביתן 1 שיר שלא בוצע בהןפעה אקוסטית: אף פעם לא הייתי בהופעה אקוסטית אז כל שיר בערך.. שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: פז'ו צבאית
מפגש פורום שפספסתם: - חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: אממ ג'נגו?
משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: אממ אף פעם לא אמרתי כלום לעברי ואין לי גם מה להגיד..
דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: אין שיר שלא הצלחתם לפענח: בערך חצי מהשירים שלו
מישהו שלא היה איתכם בהופעה: לא נראה לי שיש כזה..

LinKerBel

New member
שבתשלום וחג שמח!

הופעה שפספסתם: עומדת לפספס את הופעת ה-100
שיר שלא בוצע בהופעה אקוסטית: אפחד משנינו שיר שלא בוצע בהופעה אחרת שהייתם בה: אדוני בפסנתר..? לוזוכרת אם היה.. מפגש פורום שפספסתם: לא הייתי באפחד. חבר-הרכב שלא יצא לכם להפגש איתו: ג'נגו משהו שלא אמרתם לעברי כשנפגשתם איתו: אין לי משו מיוחד לומר לו.. דיסק\כל דבר אחר שקשור לעברי שלא קניתם: fight...לא קיבלתי אותו עם זלא"ד שיר שלא הצלחתם לפענח: לא ברור לי איך, אבל כולם ברורים לי כשמש..חח.. מישהו שלא היה איתכם בהופעה: עמרי בהופעת פסנתר. אגב, אתמול למדתי לנגן את להבין את המים ואת מרי לנצח בפסנתר וגם את הכוס הכחולה בגיטרה חשמלית...כשאני אגדל אני אהיה יונתן

למעלה