ההורקרוקס השביעי...

ההורקרוקס השביעי...

הרי כתוב במפורש (עמוד 459) שההורקרוקס האחרון נעשה ע"י רצח "פרנק ברייס". וכאן אני תוהה: איך וולדמורט עושה את ההור` מול פניו של זנב תולע? ואולי בגלל זה עולה בדעתי שגם זנב תולע יודע שיש לוולדי הור`, ואולי הוא בעצם רא"ב מפני שהוא גם חייב להארי חיים. אני לא יודע אם זה קשור.. אבל מה שלא מובן שאיך וולדי עושה הור` מול פניו של זנב תולע?? בבקשה תנו כאן את דעתכם. ותעזרו לי בקשר לתהייה. תודה.

2 Mיכל

New member
אולי הוא שלח אותו../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

לשירותים
. או לכל מקום אחר. אני בטוחה שזנב תולע לא היה מרגל אחרי וולדמורט.

לא אמרתי

שהוא מרגל. וחוץ מזה כתוב שכאשר פרנק ראה מה/מי יושב בכורסא, [ וזנב תולע היה ממש ליד הכורסא (וולדמורט) ]הוא מת. אז סביר להניח שהוא גם ראה איך וולדי עשה הור`. הרי וולדי סומך על זנב תולע ולא היה לו זמן לחכות שיילך ואז הוא עשה את ההור`. וזאת כנראה הטעות שלו, שהוא לא יודע שזנב תולע חב להארי חיים.

2 Mיכל

New member
דבר ראשון, איך אתה יודע../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

שלא היה לוולדמורט זמן לסלק את זנב תולע? אני הבנתי את יצירת ההורקרוקסים כך שאתה יכול לרצוח מישהו היום ובעוד 15 שנים לעשות הורקרוקס מהרצח. דבר שני, זה שוולדמורט סומך על אוכלי המוות לא אומר שהוא מגלה להם מידע שלא נחוץ לפקודות שהם צריכים לבצע. ושלישי ואחרון, מה הקשר בין המוות של פרנק להשערה שוולדמורט יצר הורקרוקס באותו הזמן? הוא חטף שוק כי וולדמורט נראה נורא...

אם אפשר

לעשות הור` גם אחרי הרבה זמן, אז למה הוא לא עשה הור` מג`יימס או מלילי? בעצם, בשביל מה הוא עשה עוד רצח (פרנק) ואז יצר את ההור` האחרון?

2 Mיכל

New member
הוא היה חייב לרצוח אותו../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

בכל מקרה כי הוא גילה אותם. לא נראה לי שהוא היה מספק לוולדמורט מידע חיוני. בקשר ללמה, זו באמת שאלה טובה. אני משערת שאו שאני טועה או שבגלל שלעשות הורקרוקס זה קסם מסובך, וולדמורט רצה לנסות קודם את היכולת שלו ולראות אם הוא מסוגל. לא לבצע ניסויים מיותרים על הנשמה שלו.

זה כבר הפעם השלישית שאני רואה אותך

כותב את זה...והפעם הייתי חייב לתקן אותך...
לא כתוב במפורש בעמ'..שההורקרוקס השביעי היא נג'יני אלא כתוב שדמבלדור משער כך. דמבלדור חכם מאוד אבל זה עדיין לא בטוח, אז לא צריך להתייחס לזה כאילו זה בטוח. פשוט הייתי חייב לתקן אותך
בקשר למה שכתבת...לא יודע...אולי זה טענה טובה שסותרת את העובדה שנג'יני היא ההורקרוקס השביעי...כי וולדרמורט לא היה עושה הורקרוקס מול הפרצוף של זנב תולע.

קודם כל

אם לא תסמוך על דמבלדור - אז על מי תסמוך?? ולא אמרתי שנגיני היא הור`. אמרתי שהוא עשה את ההור` האחרון מפרנק. אז תקרא טוב מה כתבתי לפני שאתה מתקן.

black robe

New member
דמבלדור בסך הכל שיער השערות.../images/Emo63.gif

הוא בן-אדם, ובני-אדם טועים לפעמים.

עד היום הוא לא טעה

אז למה שיטעה עכשיו? וחוץ מזה, אני בטוח שהארי לא חושב כמוך (שהוא לפעמים טועה). הארי בעצמו סומך עליו בעינים עצומות, אז למה שאנו לא נסמוך?

בלי קשר להארי...

את לא סומכת על דמבי?! אני כן. הרי כל ששת ההור` היו השערות, ובנתיים בקמיע, בטבעת, ביומן הוא צדק. ומה שנשאר זה, הלא-נודע, הספל ונגיני. עכשיו אם לא תסמכי על דמבי אז את במקום הארי איפה תתחלי לחפש? הרי נגיני והספל והלא נודע הם בחזקת השערות ואולי דמבי לא צודק, וכמו שאמרת, שהוא גם יכול לטעות? אז לא תחפשי אחרי הספל ונגיני? אם כבר, אז דמבי יטעה בהשערה שלו לגבי ההור` הלא-נודע. כי הוא מנחש שזה או מגריפינדור או מריבנקלו. ותשימי לב טוב: הרי לכל מייסד יש חפץ אחד משלו, ולגריפינדור יש את החרב במשרד של דמבי אז בטוח שהיא לא הור`, אלא שהור` הוא מריבנקלו. אז למה בכ"ז דמבי אומר שאולי זה מגריפינדור? מה יכול להיות שיש לגריפינדור 2 חפצים? אני מתנצל על המגילה! מקווה שהבנת אותי.

rds15

New member
גם לסלית'רין היו שני חפצים.

הטבעת והתליון שניהם היו שייכים לסלית'רין, אז למה זה כל כך לא הגיוני שגם לגריפינדור היו יותר מחפץ אחד?

אם אני לא טועה

הטבעת או התליון מסמלים את הטהורי דם ורק אחד מהם היה שייך לסלאזר.

rds15

New member
הטבעת שייכת למשפחת גונט

מה שכנראה אומר שהיה באה מסלית'רין. ועל התליון נאמר לנו שהוא היה של סלית'רין.

ממש לא..

לגבי קווירל הוא לא שיער השערות ואז טעה. אלא פשוט קווירל רקם תוכנית מתחת לאף שלו, והוא לא ידע במה או במי מדובר, וזו לא הפעם הראשונה שעשו מזימות מתחת לאף של דמבי ושהוא לא ידע מזה. לגבי סנייפ: תיהיה בטוח, שכאן דמבי לא שיער אלא הוא בטוח במיליון אחוז שסנייפ טוב, אז אין סיכוי שהוא טועה. ואני מוכן להתערב איתך שסנייפ טוב.

בטח שהוא טעה!!!

בספר ה-5 דמבי אומר בעצמו שהוא טעה, שהוא עשה מה שוולדמורט ידע שהוא יעשה, הוא אומר שזה טעות של איש זקן (רק שבגלל הטעות הזאת סיריוס מת!!!!!
)

your avi

New member
סיריוס (לא) מת

כי הארי האידיוט הזה שכח מהמראות, לא בגלל דמבלדור.

למעלה