ההורים

EagerResearcher

New member
ההורים

מישהו מכם סיפר להורים שלו שהוא עוסק במאגיה\כיפוף, או שהוא מתעניין בנושא? איך הוא הגיב?

לא בדיוק סיפרתי, אבל...

אני כל הזמן עונד שרשראות של פנטגרמים, וגם כשקניתי את אחת מהשרשראות אמא שלי הייתה איתי, והמוכר אמר לה: "את יודעת מה זה מסמל?", והיא ענתה "זה כת השטן, לא?". אני כמובן אמרת שאם היא לא יודע על מה היא מדברת עדיף שלא תדבר. בכול מקרה היא אמרה למוכר שאני הוא זה שעונד את השרשת ולא היא והיא לא מתערבת במה שאני לובש :) למרות זאת אני בטוח שאם אבא שלי היה יודע שאני מתעסק בזה הוא היה מ-א-ו-ד עצבני...

shining moon

New member
אני סיפרתי ../images/Emo45.gif

הם אפילו קנו לי מתנה את הספר שלי על וויקה ואמא שלי עושה איתי הרבה פעמים את כל הדברים האלה שקשורים בלטהר את הגוף בעזרת אנרגיות ולקוא בכדור בדולח היא יודעת שאני לומדת את זה ואוהבת את זה אבל היא לא יודעת על החלק המעשי של הכישוף עצמו אבל דברים שלו דורשים כישוף כמו תע"ח (תפיסה על חושית / טלפטיה) קריאה בכדור בדולח או בטארוט טלקניזס(להזיז דברים בעזרת המחשבה) וכל הטיהור באנרגיות היא יודעת ולא אכפת לפעמים היא אפילו זאת שקונה לי את מה שאני צריכה העיקר בשבילה שלא יהיה קשור בזה לחשים וכישופים עם מעגל והכל כל עוד זה לא כולל את זה אין לה שום בעיה

bleeding rose

New member
סיפרתי לאמא שלי../images/Emo23.gif

(אמא אני חולה עליך!!!) לא היה לה משנה כל כך מכייון שאני לא עוסקת במאגיה שחור\משו שעלול לפגוע במישהו, היא גם אוהבת טיפה לטחח בשמאניזם...

bleeding rose

New member
שחור=שחורה, משו=משו

אבא אני חולה גם עליך!!!!!!! מזל טוב ליומולדת!!!!!

jbu

New member
ההורים שלי גילו

הם מצאו את הקישור לאתר הזה אז הם היבנו את זה, אין לי מה לומר על זה חוץ מהרבה צעקות והרבה הכחשות מה לעשות לא לכולנו זה מצליח לספר להורים...

ChArMinG bOy

New member
אני סיפרתי...והיה הרבה בלאגן..../images/Emo82.gif

והבתחלה הם היו *ממש* נגד...אבל ממש...הם אמרו שהם שמעו על הרבה מקרים של ילדים ואנשים שהתחילו להתעסק ב"שטויות" האלה, ונמשכו לדברים רעים, וכת השטן, והשתגעו, אנערף מאיפה הם המציאו לי את כל הסיפורים האלה...אז קיצר הם אסרו עליי להתחיל עם הנושא, ואני ממש לא אוהב כשאוסרים עליי דברים *מבט מרושע*, אז החלטתי להראות להם שהדבר לא כ"כ רע... הסברתי להם על מה זה בעצם, מה אני עושה, במה אני מתעניין, ולמה אני אף פעם לא אשתמש בזה לדברים לא נכונים. הם הבינו שאם אני באמת רוצה לעשות את זה, אין שום דרך בשבילם לעצור אותי, אז הם הסכימו....עדיין אמא שלי רוצה שאני ישתף אותה בחלק מהדברים, כי היא רוצה שיהיה איזה פיקוח (בעעע...), ותמיד שאני קונה נגיד איזה ספר היא רוצה לראות על מה זה...(הורים, לך תבין!), אז בקיצר בסוף זה יצא טוב...הם יודעים שאני לא עושה דברים מפגרים, אבל הם תמיד עדיין מפחדים שאני אשאב לתוך הנושא יותר מדי, וזה מה שהם לא רוצים - שכל החיים שלי יסתובבו סביב המאגיה.

זה דווקא הכי טוב, תאמין לי

בשלב זה, לא כדאי שכל חייך יסובו סביב המאגיה. מעטים הם האנשים שעושים זאת - ומאגים רבים הם אנשים רגילים לחלוטין, עם עבודות רגילות (פחות או יותר) משפחות והכל. חכה. עם השנים תמצא את האיזון הנכון בין החיים הרגילים לחיים המאגיים.

ChArMinG bOy

New member
החיים שלי לא סובבים...../images/Emo82.gif

סביב מאגיה, זה פשוט היה דוגמה שמה שהם מפחדים שיקרה לי... (פשוט זה נשתמע מהדברים שלך. שכבר עכשיו כל החיים שלי זה מאגיה, וזה לא נכון. בכל מקרה, מצטער אם הבנתי לא נכון...)

Swicca

New member
שלוםלום.....

..... ההורים שלי גילו לבד ובהתחלה היה ממש לא נעים (הם פחדו שאני אפגע בעצמי או משהו דומה...) בכל מקרה הסברתי להם שלא מדובר ברציחת חיות למנהם ושזה לא משהו שיכול לפגוע בי (טוב שיקרתי קצת אבל אני די זהיר בנושא) וזהו... ומאז הם לא מציקים לי עם זה ואני לא צריך להחביא מהם את כל העניין !!!(טוב לפחות לא את כול כולו) אור ואהבה ,שימי.

../images/Emo42.gifאני סיפרתי לאמא שלי

והיא קיבלה טוב מאוד את העניין של ההתעניינות כי היא עצמה מתעסקת במיסטיקה (לא בכישוף) אבל היא לא יודעת שאני רוצה גם לערוך טקסים בשלב מסויים כי אם היא תדע נראה לי שהיא תתחרפן ואבא שלי בכלל לא יודע כי לא חושב שבגילי (12 וחצי) צריך להתעסק בכישוף. אבל אני לא שמה עליהם כי אפילו אם הם לא יהיו מוכנים לזה אני אתעסק בכישוף אם ארצה

RainBird

New member
וואו לפני המון זמן סיפרתי והם כבר מקבלים את זה כחלק מהן העולם שלי

ocean gypsy

New member
הורים, מאגיה וכישוף..(אצל אסתי..).

בעיקרון כשרק התחלתי בנושא מא שלי ישר ידעה על זה..., אבל אז זה לא היה באופן כזה רציני.., מי שבאמת התנגד לזה היה אבא שלי שהוא אתאיסט מוחלט ולא מאמין בשום דבר שאין לו הוכחה שלא לדבר על העובדה שהוא שונא את כל הנושא הזה.., אבל הבהרתי להם שאין לי שום כוונות לינטוש את הנושא בזמן הקרוב.., וככה זה הפך אצלי מסתם תחביב לדרך חיים ואמא שלי לא מתנגדת לזה.., ובמקרים שיוצא לי לדבר עם אבא שלי אני מנסה לשכנע אותו שיפסיק עם העקשנות שלו, ופעם אחת ניסיתי לעשות לו מדיטציה וביקשתי שיהי נוכח בטקס שאני עושה אבל זה לא ניגמר בטוב..., סה"כ..מי שהדעה שלו חשובה לי, לא מתנגד לעניין. אסתי.

dopey_wizard

New member
אני לא ממש סיפרתי

פשוט אמא שלי ראתה את זה לבד... כול אחד שיכנס לחדר שלי יבין את זה.. כמובן שאמא שלי הייתה איכשהו חייבת לספר לאבאב שלי ועם הזמן.. זה נהיה משהו די "שקוף".. בהתחלה אמא שלי החשיבה את זה ל"שיגעון שחולף" ולא התייחסה לזה ברצינות אבל אחרי כמה שיחות די ארוכות היא התחילה לקבל את זה.. עכשיו היא כבר מקבלת את זה יפה וכשאני צריך עזרה במשהו שקשור לצמחים או שמנים או משהו אחר שיש סיכוי שלאמא שלי יש מושג בזה (לא בנושא המאגי) אני שואל את אמא שלי.. אבא שלי לא ממש מתייחס לזה אבל הוא מקבל את זה די בסדר בגלל שאימו הייתה עוסקת במיסטיקה וקבלה.. כך שהוא כאילו "רגיל" לזה.. -דוד

למעלה