ההוקס סוגרים עניין

סדרה מתסכלת

ההוקס קלטו שאייזאה תומאס הוא בערך השחקן היחידי שאי אפשר לחיות עם זריקות פנויות שלו. שמו עליו מגן בהיכון כמעט כל המשחק לדאבל טים. סגרו לו את הנתיבי חדירה ברגע שהוא הגיע ונתנו זריקות יחסיות פנויות לכל שאר השחקנים. סמארט פגע בחלק אבל אין מה לעשות הוא פשוט לא עקבי מספיק בקליעה שלו כדי להעניש אותם במספר משחקים רצופים. קראודר היה חושך כל הסדרה ולא הצליח לפגוע בכלום, ואני מפיל את רוב הצפיפות בצבע עליו, פציעה או לא פציעה. אוליניק היה חלוד רצח. סאלינג'ר כבד מידי. טרנר פשוט לא קלעי. אייברי בראדלי היה מאוד נחוץ פה. רק ג'רבקו סיפק את הסחורה וזה פשוט לא הספיק. אל תומאס אין לי טענות, הוא לא יכול לעשות הכל לבד ומאוד קשה לחדור כששני שחקנים עליך.
&nbsp
חובה לתת קרדיט גם להגנה של ההוקס. שנה שעברה הם היו מאוד רכים בצבע וכל קבוצות הפלייאוף ניצלו את זה, במיוחד הקאבס שפשוט חיסלו אותם ברבאונד. השנה מילסאפ הפך לרים פרוטקטור אמיתי. עם כמה שהוא היה בינוני התקפית בסדרה הזאת, צריך לציין את ההגנה הנהדרת שלו, גם האישית אבל בעיקר בעזרה על החדירות. היה לו לפחות 3 חסימות ברבע הראשון.

אכן

אטלנטה השנה קבוצה שלמה יותר, מאוד מאוד מסוכנת ולדעתי יכולה להיות הפתעה נעימה.
לדעתי גם היתבגרו בשנה ונהיו בשלים יותר.טביעת אצבע של מאמן טוב.

footballguy90

New member
איך אתה רואה את הסיכויים נגד קליבלנד?

כאחד שכמעט ולא עקב אחרי ההוקס, מסקרן אותי לדעת אם זו פחות או יותר אותה קבוצה רכה ונאיבית שרגילה לקבל בראש מלברון בפלייאופים.

כמו שאני אומר תמיד לאשתי....

לכל קבוצה יש סיכוי, אבל מול לברון הוא ממש פוחת. האיש תופעת טבע מטורפת. אני לא מת עליו אבל מאוד מעריך אותו. השחקן הדומיננטי בליגה לאחר שקיל ומייקל. הרבה הרבה הרבה יותר שלם מקובי.
האיש הופיע 5 פעמים ברציפות בגמר הNBA. אין לזה אח וריע בכדורסל המודרני.
פעמיים לקח 3 הפסיד. ובשלוש שהוא הפסיד להם, לטעמי בין 3 הזוכות הקבוציות ביותר אי פעם.
דאלס, פשוט קבוצת אליפות יוצאת דופן עליה ממש אפשר לומר שהשלם גדול יותר מסך חלקיו, סאן אנטוניו של לפני שנתיים, קבוצה פנומנאלית ממש. אין מילים שיוכלו לתאר אותה באותה סדרה. ושלישית ואחרונה האלופה הנוכחית שאין צורך להסביר כמה קבוצתית היא. אנחנו רואים את זה ממש כרגע.
&nbsp
ככה שכמה שאומר שההוקס השנה בשלים, מול לברון בפלייאוף בודאי במזרח זה ממש קשה.
יש להם סיכוי השנה אבל הוא לא רב.

ובלי קורבר לשני משחקים.

אבל בלי קשר, אני חושב שההוקס השנה טובים יותר מההוקס של שנה שעברה, למרות המאזן..

picki23

New member
לפני הסוויפ הגדול, בוא נתן קרדיט לאטלנטה

בסדרה שבשלושה משחקים מתוכה היא הייתה בינונית ובשניים מהם היא הפסידה, טיג הורפורד וקורבר שיחקו גרוע/ בינוני באופן עקבי. אף אחד מהם לא הראה מה הוא יודע מלבד משחקים בודדים ובכל זאת הקבוצה הזאת סגרה את הסדרה ושיחקה כדורסל קבוצתי מצוין.

המצטיינים:
קנט בייזמור
מייק סקוט

המאכזבים:
אל הורפורד
ג'ף טיג

הבינוניים:
שרודר
מילסאפ ( למרות כמה משחקים גדולים)
קורבר ( למרות שיפור ביכולת ב2 המשחקים האחרונים)

אם אטלנטה רוצה לנצח בסדרה הבאה, היא צריכה לפצוע את לברון ואת קיירי ואז אולי יהיה להם סיכוי.

למעלה