ההופעות !!

olivia 4 ever

New member
ההופעות !!../images/Emo68.gif

היה כל כך כל כך טוב יחסית להופעות ראשונות .. חוץ מהנפילות של דין ושחף ..
והיה כל כך כיף .. ובי ג'יי כל כך מלך !! מי היה ראה ? או שבא ליראות מחר ? בקרוב אני יעלה תמונות של כל ההופעה.. כולל הנפילה של שחףף

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifבאמת היה כיףףף

והכי מצחיק היה לעמוד באמצעעעע... חח נפלנו מצחוק שמה כמה פאשלות היוווו נויה: חחח היה ממש כיף חוץ מהנפילות
והפשלות!!!!! חחחחח...... אבל היה ממש כיף =]]]

olivia 4 ever

New member
חחח ../images/Emo68.gif

כה הפאשלות ... לא ידעו כלום .. ובמיוחד כשבאנו לזוגות וליונל קפץ עצידה.. אז כולנו עומדים ככה בטור ומחכים ונועם צורח תמשיכו תמשיכו !! וכולנו לא יודעים מה לעשות ..חח .. והנפילה של שחף אמרו לי הייתה כל כך מצחיקה כמו שאמרו לי .. והכי מפחיד היה שדין נפל מליונל ורץ לקבוצת אנשים וכולם כזה קופצים הצידה !! חח ... ואז הוא חזר.... |טיפש| ויש לי הכל מצולם + תמונות

olivia 4 ever

New member
הנפילותתת .. פרוט ..

שחף :הקיצר שחף הייתה על אשלי .. היא הייתה צריכה לרוץ בנימה להיפודרום כדי ליתפוס את נועם .. היא ובבה .. הקיצר הם רצו ירדו מהסוסים תפסו את נועם הכל טוב ויפה ואז היא באה לעלות על על הסוסה ועוד לא עליתי..ובבה התחיל לרוץ ואז אשלי התחילה לעשות קנטר ולבעוט..היא עוד לא עליתי עלייההההההה חחח דין: באנו להיתחלק לזוגות ככה בקו ישר ואז ליונל קפץ למעלה והצידה ופשוט דפק את הקפיצות הכי גבוהות שהוא יכול להביא ודפק באקים ודין כזה עף לצד הרגל שלו באוייר האוכף מורם ליונל באוויר בועט .. ואז דין נפל וליונל דפק גאלופ עד לקצה השני של ההיפודרום .. והיתה שם קבוצה של אנשים זקנים שהוא פשוט עבר בה .. כזה הוא רץ ואז הם כזה כולם קפצו הצידה כאילו הם איש אחד .. ואז ליונל חזר .. |טיפש| חח ..

SaHiArCwHoAlFf1

New member
**עלתה **עלתה לא עליתי =)

והנפילה שלי הייתה הכי מצחיקה!!!!בונא אבל הקהל אהב את זה! חח פעם הבאה בזמן שאני עולה על הסוסה הזאת את מחזיקה לי אותה, כי בבה לא קולט שצריך לחכות לי..

M a y t a V

New member
את מתכוונת להופעה בקיסריה?

אם כן אז הייתי שם היום והיה מאוד יפה
.

MorH

New member
../images/Emo174.gif כהה אני ואריאל באות

היינו אמורות לבוא היום אבל מזל שלא באנו כי היינו אמורות להגיע להופעה של 2 וחצי

MorH

New member
לא....זה היה מפדח../images/Emo67.gif../images/Emo174.gif

אבל לאנורא אם היינו באות היום היינו נשארות לישון במילא בקיסריה ורואת ת'מופע של מחר...

M a y t a V

New member
יש=]חח

אבל גם בהופעה שלנו מישהו נפל.. נראה לי הנפילה הראשונה שכתבת.

M a y t a V

New member
חח../images/Emo3.gif../images/Emo39.gif

העיקר שאחרי שהיא הפילה אותה הסוסה רצה למאחורי הקלעים חח.

למעלה