ההופעה...

ranch22

New member
הנה...

תמונות. יש לי יותר סרטונים ... בכל מקרה,אוהד הבטיח שלא יותר חולצות שחורות עד הקיץ הבא, נתחיל את ההימור מעשרה שקלים שהוא לא יצליח,מי הבא בתור? [:

ranch22

New member
ו...

זהו בינתיים,השאר זה סרטונים... ד"א-למחפשים את הפירושים לבולבר בשיר "חשבתי שיהיה רומנטי(סה לה ווי)" הפירוש הוא כיכר,ואני מניחה שכבר אתם יודעים מה זה סה לה ווי.

../images/Emo6.gifחחח

תמונות יפות, במיוחד אהבתי את האחרונה. תודה

הנה הביקורת שלי, באיחור קל.

ההופעה המדהימה ביותר שהייתי בה כל החיים שלי! קודם כל הגעתי לשם ברגל מהבית, והייתי מאוד גאה שלא היו לי בעיות (מי שאי פעם יבקש ממני לתדרך אותו או להוביל אותו לאנשהו יבין למה אני גאה). אז לקחתי את הכרטיס, שורה 4 כיסא 10. נכנסתי לכניסת האולם כשבדיוק ליאת הגיעה. ראיתי שם אותה ואת רינת ואת נילי... גילינו שאנחנו יושבות באותו אזור, רינת כיסא לידי ונילי וליאת שורה מעלינו אותם כיסאות... זה כבר היה נחמד... לאט ובזהירות האולם התחיל להתמלאות עד שהגיע מצב שלתמיר חיטמן כמעט לא היה מקום לשבת (אל תדאגו,הוא ישב בשורה ראשונה) עד שאוהד נכנס הרגשתי כאילו עבר נצח ופתאום חושך והוא נכנס ובום, כמעט נפל הסטאנד של המיקרופון (זו לא הפעם העשירית בערך שזה קורה לו). הוא נכנס והתיישב ליד הפסנתר ופתאום מנגינה מוכרת, אבל לא מהופעה, "אישה משוגעת" רק המנגינה וזה היה מהמם, בכל זאת רק פסנתר ושקט מטורף והמנגינה של שיר כזה יפה. ישר משם המשיך אוהד לשיר חדש "חשבתי שיהיה רומנטי" או "סה לה וי" שיר מהמם!!! אני אישית עוד לא שמעתי אותו, ונראה לי שאף אחד לא שמע אותו לפני. המשפט שגמר אותי היה "חשבתי שהאהבה היא הדבר האמיתי" פשוט משפט מהמם, כמעט בכיתי. אחר כך עוברים למשהו מוכר אבל שונה "רגע לפני" הוא התחיל שקט ונוגה ובאמצע פתאום הפך לסוג של ג'אז קופצני (אולי רק לי זה הזכיר ג'אז) בכל אופן, ביצוע מעלף ומיוחד במינו. אחר כך אוהד מספר כמה הוא התגעגע לבמה ומה יהיה בהופעה (אבל לא הכל, הוא הבטיח גם הפתעות) ואז הוא עבר לשיר שאני אישית הכי אוהבת בדיסק "נהר האהבה" הופתעתי מכמות האנשים ששרו את השיר, הכירו את כל המילים, בכלל לאורך כל המופע, אנשים הצטרפו אליו בשירי הדיסק, זה ממש הפתיע אותי וריגש אותי, ואני בטוחה שגם אותו. עברנו ל"על ראש ההר" ומשם ל"סתם עוד שרק עובר" ו"קרוסלה", ואני בהלם שאני זוכרת את כל המילים של השירים מההופעות, שמעתי אותם אולי 3 פעמים. פתאום אוהד מספר לנו שאת ההופעה הזאת ואת כל הקשר המוזיקלי שלו הוא חייב לסבו, הוא זה שקנה לו את הפסנתר הראשון, תמורת שנה שלמה בה הוא בא בשבת לבית הכנסת ושר את "אנעים זמירות" ואז הוא ניגן את השיר היפייפה הזה לכבוד סבו ז"ל, ומשם (כשאין קשר בכלל בין השירים) שר את תפילין. לאחר מכן עבר ל"האישה של חייו" ואז הפתעה, אוהד החליט שמפני שזו הופעה שלו הוא יכול לעשות מה שבא לו, ואפילו שהוא לא עשה את זה מגיל 10 בקונסרבטוריום, הוא רוצה לעשות את זה עכשיו: לנגן יצירה של שופן. כמובן שזה היה מדהים (גם ככה אני אוהבת יצירות קלאסיות בפסנתר וכשאוהד ניגן את זה, זה היה מעלף). משם המשיך ישר לנוקטורנו ופתאום באמצע השיר מצטרפת ענת אסתר המדהימה. אוהדי מציג אותה כאחות וחברה טובה ומוזיקאית מדהימה ואז הוא מספר שהם רצו לשיר שיר שלא שייך לאף אחד מהם ובחרו ב"אגדה יפנית" שאהוד מנור ז"ל כתב. היה מקסים. ואז אוהד רוצה לתת לענת את הבמה לשיר את השיר שלה "לפעמים". ענתי הלכה לחפש את המפרט שלה. אחר כך היא הודתה לאוהד שנתן לה את הבמה ואוהדי קם ונותן לה נשיקה. ואז ענת אסתר כיוונה את הגיטרה והתחילה לשיר שיר שונה לגמרי מסגנונו של אוהד, רוקיסטי כזה, ממש יפה (רואים שהיא חלק מהחיטמנים) ואוהד אומר כמה הוא מקנא בה שהיא יכולה לשיר וליצור רוק. ענת אסתר יורדת מהבמה ופתאום אוהד מתחיל לשיר שיר שאני מכירה, אבל הוא לא שלו, ונזכרתי בכיתה ג' כשהיה יום האם (אז עוד קראו לזה ככה) אחד השירים הכי יפים בעולם! "בואי אמא" שיר כל כך מרגש ויפייפה, מי שלא מכיר מפסיד. כשנגמר השיר הייתי צריכה לאפס את נשימתי ואז התחיל "תעלות" יותר איטי מכרגיל, נראה לי. וממש יפה. ואז עוברים לתודות ומשם ל"ליל האהבה" (גם אותו עשה בצורה שונה מהדיסק) ואחר כך ל"אי אפשר". את השיר הזה באמת שמעתי רק פעמים ושוב זכרתי את המילים. מוזר ביותר. אוהד משתחווה מודה לכולם ונעלם אל מאחור. אחרי כמה שניות חוזר ושר את "מתוך האפלה (שוב תופעת המילים שלי הייתה). אחר כך אוהד אמר שהוא הולך לשיר שיר מאוד עצוב, אבל מה שנהיה מהשיר מאוד מצחיק, איך קרובה שלו ביקשה ממנו לשיר את זה בחתונה שלה ואיך הנגנים שלו שינו לשיר את המילים (אני לא זוכרת מה המילים החדשות) ושהראל סקעת שר פעם לאמא של אוהד בטלפון את השיר וכשהגיע למילה שלכת הוא שר את זה במנגינה של "שלכת". ואז הוא עמד להתחיל בשיר וכולם מחאו כפיים, אז הוא צעק עלינו שאנחנו מאושרים מזה שהשיר מתחיל ושאנחנו אמורים להיות עצובים, ואז שניה של עצבות ומתחיל השיר וכולם שרים בלי הפסקה כשאוהד מצטרף מידי פעם ומחמיא לקהל על שירתו היפה. נגמרה ההופעה ועכשיו זה על אמת. אני ורינת הלכנו אל מאחורי הבמה לראות את אוהד ולהגיד כמה מדהים היה. צמרמורות. וגם המורה שלו לפיתוח קול הייתה שם והחמיאה לו על ההופעה. ליאת ונילי לא רצו להיכנס, מזל שאוהד יצא אחר כך והן יכלו להגיד לו שלום. בקיצור היה מדהים. אין מילים. מחכה להופעה הבאה. כבר מתגעגעת נוף נ.ב. פתאום קלטתי שיש לי בעיית זמנים חמורה. אני מתחילה עם עתיד עוברת להווה פתאום קצת עבר ואז עתיד ושוב עבר ושוב הווה. משהו מאוד מוזר... חחחח...

הסיקור שלך עזר לסנילית כמוני לחוות

שוב את כל מה שהיה שם בהופעה. את ההתרגשות, והחוויות. חח, אין עלייך

ranch22

New member
נוף!

איזו ביקורת! כל הכבוד על הזכרון!! תודה על הזכרונות שעוררת בי...!

dabnir15

New member
שמח לשמוע שכולכן נהנתן:]]]]

גיליתי שבנות דודות שלי היו בהופעה וכמה מחמאות אוהד קיבל. ושמעתי שהשיר החדש מדהים ואני אשמח אם מישהו ישלח לי אותו בבקשה- פליז |פליזי|. מקווה שיהיו הופעות בקרוב ושהפעם אני אגיע:]

למעלה