ההופעה...

ranch22

New member
ההופעה...

בה' הידיעה,עוד שעה היא תהיה "אחת מההופעות הכי טובות שהייתי",מחר זה כבר יהיה "סתם הופעה" ומחרתיים "על מה אתה מדבר?" אבל היום,עדיין..מדהים. אז...חשבתם שאוהד זוכר את כל המילים של השירים שלו? שטעויות של ערבוב מילים או שכיחה בין הבתים בהופעות הם סתם משהו שגרתי שקורה לכל זמר? חשבו שוב! במסמך נדיר ויוצא דופן שנגלה לפני ראיתי עד כמה אוהד לא זוכר את המילים של שיריו. את התוצאות תוכלו לראות בעצמכם לאחר שאסרוק את הדף עצמו ותיווכחו לדעת...אף אחד לא מושלם. [רק בשביל ההומור,כן?] אז רק נספר שהיו שירים חדשים,כמה הפתעות נעימות,צחוקים,מגבת ורודה[!!!?!],לחנים שונים לגמרי לכל השירים שכבר חשבתם שהכרתם והופעה אחת גדולה עם כשרון גדול. רשימת השירים כרגע אצל נוף[אני זכיתי רק בדפים עם המילים,את התווים לא הצלחתי להשיג:)] ועכשיו...היו שלום...הלכתי לחפש את הירח.

ayaliar

Well-known member
היה כל כך מדהים../images/Emo99.gif

10 חודשים זה הרבה זמן. זה יותר ארוך מהריון, כולל הלידה. זה לגמרי יותר מדי זמן בשביל לא לראות את אוהד מופיע! היתה הופעה מדהימה בכל המובנים.. נהניתי מכל שניה והבנתי עוד יותר כמה התגעגעתי לזה. העיבודים שנעשו לשירים לכבוד ההופעה הזו היו פשוט מקסימים והיו שירים שממש קיבלו "טעם" אחר. אחד מרגעי השיא של ההופעה היה בעיניי הביצוע של אוהד לשיר "בואי אמא", אחד השירים המרגשים ביותר בעולם. אבל האמת שכל ההופעה היתה רגע אחד של שיא ארוך
אני מחכה בקוצר רוח לסינגל הראשון, לאלבום השני ולהופעות. אוהד הוא מסוג המוזיקאים שאני אף פעם לא שובעת מהם, תמיד נגמר לי מהר מדי. ואין הרבה כאלה.. תודה על ערב קסום
התמונות יגיעו מחר. לילה טוב

ranch22

New member
[:

לא ראיתיך וחשבתי שלא באת. אכן צודקת,ארוכה מידי הצפיה ועם זאת היא הייתה שווה את זה. שמים לב לתקופה של התבגרות מבחינת המוזיקה והלחנים,משהו שונה. ועכשיו,עוד צפיה,בקוצר רוח. עוד שלושה שבועות הם יסיימו את הרוב..רק את הרוב... נחכה.. בהחלט שיא אחד ארוך. כבר מהשיר הראשון[והחדש]

negnad

New member
שמחה שהתרגשתן, עצובה שהחמצתי....

אוף. כל כך רציתי להיות שם, ממש היה לי חשוב לראות ולהרגיש אותו מופיע . ככה זה כשאתה בצבא... ): אני בעד עוד הופעות רבות.

אחת ההופעות היותר טובות שהיו

מצאתי את עצמי מתרגשת כאילו אני בהופעה בפעם ה1. היה שווה לחכות 10 חודשים, שהאמת זה השתלם. כי ההופעה הזאת לעולם לא תישכח. יש תמונות, אבל אני לעולם לא אלמד לצלם
אז אשים את אלה שפחות מטושטשות, ואתן למקצועים את הבמה

ranch22

New member
ליאת...

נוף ואני לא אמרנו לך בהתחלה שזו ההופעה הראשונה שלך?[: והיית אומרת לי לצלם מקסימום...חבל...

חחחחחחח לא זכור לי שאמרתם לי

כזה דבר.. אבל זאת ההופעה ה1 תיאורטית חחח. במציאות הייתי ביותר מ20 הופעות...
ושטויות לגבי התמונות, בטח לך יצאו יותר טובים ושל איה, יאללה להעלות

את סנילית ברמות....

אני יודעת שעוד לא רשמתי על ההופעה, פשוט יש לי מלא מה להגיד ומחר יהיה לי זמן לכתוב את זה, אל תדאגו, אתם תשמעו את דעתי.... חחחח

נו מה אני אעשה

יש דברים שכנראה אני מעדיפה לשכוח, או שאין להם משמעות, או שנהייתי באמת סנילית

ranch22

New member
סנילית!!!!

רק סנילית. היה לזה משמעות ולא הי עדיף לך לשכוח [: אל תדאגי,גם אני "הסתנלתי"

OLE66

New member
פשוט ערב מושלם../images/Emo9.gif

כל כך התגעגענו עשרה חודשים ארוכים , הופעה מדהימה כיף אמיתי , אהבתי את הביצועים הקצת שונים. פשטו ערב מושלם שנגמר לי כמו תמיד מהר מידיי. ברגע "זה תגידי" לו בגלגלצ

WinteRain

New member
../images/Emo10.gif

לא הייתי!!! נורא נורא נורא!!!! הצלחתם לדבר עם אוהד?? אני מקווה שבקרוב תהיה שוב הופעה ושאוכל לבוא... זה כל כך חסר לי!! בייחוד השבוע כששיריו הפכו שוב להיות תרפיה מעולה... היש טוב מזה?!?! אני חייבת הופעה!!!!! חייבת!!! שבת שלום!!

למעלה