ההופעה של הקארוון!!!!!!!!!

ההופעה של הקארוון!!!!!!!!!

לכל השכב"ג שפה - איזה טיפשים אנחנו!!!!!!!! עד שיש איזה משהו תנועתי שאפשר להיפגש פה לא חשבנו על זה!!!! אווווף! אז עכשיו ההופעה - אתמול הייתה ההופעה פרידה של הקארוון, שמחר טסים להם ל3 חודשים לארה"ב... ואחרי 100 שנה בערך יש לנו מישלחיסט, ואפילו קארווניסט בשבט - אז הלכנו רוב השכב"ג להופעה...
זה היה איפשהו ברעננה, איזה פארק יפה!!! חשבתי ייזרקו אותנו על דשא איפשהו אבל דווקא השקיעו
!!! -בהתחלה סתם הציגו את כל המישלחת וכאלו ואח"כ הקארוון הופיעו - בהתחלה מה זה היתעצבנו שהלכנו - היו מלא שירי "ים השיבולים" ודברים בסיגנון... אבל בסוף היו שירים במיזרחית ודברים מקפיצים כאלו - היה ממש ממש כיף ויפה! באמת! כל הכבוד להם
! ומי שהיה - נכון באמצע הריקודים היה ילד שאמר תודה לכולם על הכוח שאתם נותנים לנו וכאלה? אז זה יותם מהשבט שלי
. ואחרי שראינו ת'הופעה הזו הבנו למה הבן-אדם לא היה כבר שנה בשבט...
זה מה זה קריעה הקארוון הזה - כל שישי שבת וכל יום חופש - חזרות! זה אומר שחצי שנה אין לך שישי-שבת ואין לך לא חופש פורים, ופסח ולא זוכרת מה עוד. אז זהו. היה כיף וחבל שלא ניפגשנו...! נועה.

SAG E

New member
המשך..

לא יודע למה אבל התוגבה הקודמת נשלחה בלי שהפקתי לכתוב את ההועדה... אז יש לנו בקראוון שתי בנות ושני משלחיסטים ( דניאל שהיה על הבמה עם הדגל של תל מונד) וליאת שלא ממש ראו אותה. בקרוואן יש את נטע הבלונדינית שהיו לה שני סולואים וגם שרה הרבה מקדימה ומחול ראו אותה פה ושם אבל ולא היו לה סולואים. אני מאוד נהניתי וגם הלך לי הגרון מהמורל של השבט (מי שלא ראה היינו בקדמת הבמה, בצד שמאל) הנה כמה תמונות שמצאתי באתר:

למעלה