ההופעה? פצצה!!!

RJT

New member
תרחיב שבקי! לצערי לא הגעתי,

כי אני לא ממש מרגיש טוב, אבל אני סומך עליכם שתספרו חוויות ותראו תמונות וסרטונים

natan44

New member
:)

אין לך מושג איך שאני מקנא בך ובכל מי שהיה יאללה תן פרטים איזה שירים היו?? מי היה?? מה קורה עם הסרט?? יהיהו עוד הופעות בקרוב?? מה עם עוד אלבום?? וביכלל עד כמה האוזניים שלך תקינות אחרי ההופעה??

Nitzanyo

New member
היה אחלה הופעה

דבר ראשון בואו נתחיל מזה שזה היה במקום קטן אני חולה על הופעות קטנות אפשר להגיד שאני שונא הופעות גדולות [לא שלא נהנתי בביתן 1 ובהאנגר 11, אבל עדיף הופעות קטנות] לא פיצצו את המקום, היה מקום לזוז והיה כיף צילמתי מלא תמונות, אבל עכשיו ממש אין לי כח להעביא למחשב, לסנן וזה, אז מחר אני אעלה תמונות ואביא לכם לינק לראות [אני הייתי זה עם המצלמה הגדולה ליד פלומפי בי, מי שראה אותי] בקיצור למי ששאל לא אמרו משהו על הסרט לא אמרו משהו על הופעות [למרות שאמרו שהם עושים הופעה כשהם ממש מתגעגעים] איזה שירים היו? לא זוכר את הסדר ממש התחיל עם "אל תקראו לזה קאמבק" אימפריה המדינה בלהבות אין כבוד אל תגידו לי רק תגידי לי אסאסנים יהיה פיצוץ ילד ירוק [וכמובן באמצע שלו היה את שיר הגאנג'ה] לבקש ת'קש מביא אותה הפוך מכופף הבננות מספר 1 נופל וקם תתקעו בחצוצרה הרצל אמר לעוף כמו ציפור מה שהיה היה בום קרנבל מבט אחד מלחמה בשידור ישיר כסף ראפר זהו, אלה היו השירים, אבל זה לא הסדר [שימו לב שזה כמעט לפי הא,ב. פשוט כי הלכתי לפי הרשימה בפלאפון] בתכלס, זאת הייתה הופעה דיי קצרה, ההופעה בהאנגר היה הרבה יותר ארוכה התבאסתי ששוב לא עשו את תרימו תידיין, ואת זמן לבלאגן [שממש רציתי אותו בלייב] אסאסנים היה פשוט אדיר

vc15

New member
איזה אדיר היהההההההה!!!

איזה הופעה קטלנית!!! לא מאמין!!!.. שבקי היה טוב לראות אותך.. באמת מוקי חמי מירו ונימי נתנו שם ת'נשמה!!! היו אדירים!! אוהב אותם!!! כבר מת להופעה הבאה!!

The Macker Girl

New member
היה מעולה ../images/Emo45.gif

באמת קצר יותר ממה ש"הורגלנו", אבל כנראה שלא תמיד אפשר לשיר הכל... בכל מקרה, אני מתה על רידינג 3, הייתה חוויה לראות את השב"ק סוף סוף במקום שרואים הכל מכל מקום... וגם היה כיף לפגוש חלק מכם
וכמובן... אני אעלה תמונות בערב...

../images/Emo45.gif אפילו אני מודה - הכי מעולה שבעולם!

שב"ק תמיד מעולים, ההבדל הוא בקהל. אתמול הקהל היה אדיר! הייתה הרבה אהבה בקהל. המקום מעולה מעולה מעולה - הלוואי כל חודש הופעה שם. לי נתפס הגב אחרי כל הריקודים, הגיל כבר עושה את שלו...

SHMEKadam

New member
פשוט ענק!!!

איך התגעגעתי לשבק... 5 שנים אני מחכה להופעה הזאת. תודה תודה תודה. הם ענקיים.

ToMa7

New member
איזה הופעהההההההההההההה

אוו איך התגעגעתי או איך התגעגעתי יווווו איזה טירוף בקהלללל איזה כיףףףףףף איזה אקסטזההההההה אין אין פשוט אין מילים באמת איך שנימי הביא לי ערק איזה שפיץץץץץ איך שמוקי דיבר אלי למצלמה שצילמתי (אני יערוך את הוידאו ויעלה יותר מאוחר =) איך שמירו נתן לי לשיר במיקרופוןןןןן ואחח רוני רוני הזאתי תעשה לנו התקפי לב בסוף ראבק :) אין פשוט תענוגגגגגג באמת אין לי קול ואין לי מילים שב"ק התגעגעתייייייי וניראה לי שלvc 15 מוקי חתם לו על הכובע או שאני טועה?!?!? בקיצור רק התעוררתי שבוע שבקניקי וטוב לכולם =] נערוך את הוידאו ונעלה אותו יותר מאוחרררררר ש.ב.ק.ס. אימפריההההההההההההההההה

אין על הופעות של שבק"ס

למרות שהיא היית קצרה אבל השגתי את שפם מזויף של פלופי בי ולחצתי את ידי של כל כולם חוץ תומר צדיקו וזה מאוחרי עמדה DJ נראה לי למרות שרציתי שיוסי פיין יעלה וינגן עם הבס אבל הוא לא עשה את זה וגם עוד פעם לא לפישי לשיר בראפר אבבבלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל השגתי מפרט של פלופי B ורשימת שירים ואת שפם מזויף אם למישהו יש תמונות של חבורה שלי אני הייתי ק' באנשים עם חולצות של אותיות שבק"ס וכן מי שאלה על VC15 כן מוקי ניסה לחתום לו על הכובע אבל העט לא עבד נראה לי אבל חברים שלו וגם הוא קיבלו את משקפים נכון? אם כן אז אתם מניאקים גם זה שגנב את הדגל בקיצור חפרתי אבל זה היה שווה

אז עמדתי ממש לידך....

וממש נהנתי כולם הצליחו להשיג דברים ממש מגניבים אבל אני מסתפקת בלחיצת יד של חמי ובקבוק שלו!!!!:):):) היה ממש מגניב וגם לי היה מאוד חסר מפילים את הפצצה, הקצב הוא המסר וקרטון לילה אבל ממש נהנתי!!!!!!! אני עדיין מחכה להופעה עם ג'יימס ולא מאמינה שפלופי הסתפר היה ממש ממש ממש כיף וכבר לא יכולה לחכות להופעה הבאה!!!!! ושלומי אני לא מאמינה שהצלחת להשיג חתימה של מוקי על הכובע!!!!!!!

vc15

New member
חחחח אכן כן!

אגב מוקי ונימי כן חתמו לי על הכובע והעט עבד מצויין!!!! ורק אני קיבלתי ת'משקפיים הורודות של מירו!!..

natan44

New member
ישך כישרון אחי

בואנה אחי אתה טובב אחלה של תמונות באמת ואני עכשיו יותר מצטער שלא יכולתי לבוא זה ניראה שהם עשו שטיות חבל על הזמן על הבמה תקן אותי אם אני טועה אבל מוקי שם כתר על הראש???

Nitzanyo

New member
באווירה של פורים

מירו הרג אותי עם המשקפיים האלה עם האף והשפם [נו, בדוק אתם יודעים למה אני מתכוון]

vc15

New member
לי יש..

מגבת ממירו.. המשקפים של מירו.. חולצה מנימי.. חמי הביא לי ת'ערק מי שראה.. ומוקי ונימי המלכים חתמו לי על הכובע!!! הייתה הופעה בת זונה!! מת כבר להופעה הבאה!

Nitzanyo

New member
למישהו יש את הרשימת שירים?

יכול להעלות את הרשימה לפי הסדר? דרך אגב, מספר 1 באקפלה היה פשוט גדול!

למעלה