ההופעה? פצצה!!!

vc15

New member
רשימת שירים..

אל תקראו לזה קאמבק אימפריה יהיה פיצוץ לבקש ת'קש הרצל אמר מביא אותה הפווך המדינה בלהבות לעוף כמו ציפור פישי- אקפלה- הוא כתב שיר על גאנג'ה בום קרנבל תתקעו בחצוצרה מכופף הבננות רק תגידי לי מבט אחד ילד ירוק שיר הגאנג'ה מלחמה בשידור ישיר כסף אל תגידו לי אין כבוד אסאסנים הדרן: ראפר נופל וקם מדברים על שלום + סת'כל לתוך עיניי מה שהיה היה

שיר אחד שכחת

זה "מס' אחד" נכון זה לא היה ברשימה כי יש לי אותה ולכן הם לא שרו עם מוזיקה אותה ואת "הרצל אמר" הם קראו לזה היהודים

The Macker Girl

New member
טוב, אז...

יש ממש המון תמונות (הרבה יותר ממש שזכרתי שצילמתי
), ועד שאני אעלה את כולם, אני אתן לכם קישור לאלבום חלקי שהעליתי בפייסבוק. אגב, חייבת לציין שהתאורה לא הייתה לטובת הצלמים הפעם... בכל מקרה... תהנו

הזדמנות לפרגון!

וואו! איזה יופי של תמונות!! זאת הזדמנות מעולה לברך את צלילוש ולהודות לה על התמונות הנפלאות שהיא מעלה גם הפעם - שאפו! כמו-כן, כל הכבוד על הפעילות וההיענות המרשימה כאן בפורום עם השאלות והתשובות. זאת פעם ראשונה שזה התבצע כאן וזה נעשה על הצד הטוב ביותר. אייקון של משתחווה צליל, את מלכה!

היה פיצוץ!! הופעה אדירההה, אבלללל....

היה חסר לי מפילים את הפצצה, הקצב הוא המסר וקרטון לילה חוץ מזה הופעה פצצה! היה לנו דיבור עם מוקי אפילו מאחורי הקלעים, כפרע עליו.. שבק תמיד היו אימפריה לנצח ישארו אימפריה רק חבל שלא ממש היה זרימה של הקהל, כך דחיפה שם היייתה כאילו אישית נגדך וכאלה אבל היה הופעה בתזונההההההההה
יוסי פיין היה גדול

The Macker Girl

New member
תודה, מותק ../images/Emo24.gif

שמחה שנהנתם מהפעילויות. עוד תמונות בהמשך השבוע.

RJT

New member
אני לא מאמין שפלומפי הסתפר!

אבל אחלה תמונות :)

שלום לכולם!../images/Emo13.gif אני חדשה פה...

גמני הייתי בהופעה והיה פיצוץ לשמחתי כל השירים שרציתי היו כמו אין כבוד בום קרנבל שיר הגאנג'ה נופל וקם
אבל נורא התבאסתי שפישי לא שר את הבית שלו בראפר ושלא שרו את תנו לי דרך....
בכל מקרה נהנתי נורא ומקווה שהיו עוד הופעות בזמן הקרוב!

ברוכה הבאה לפורום של צבא השוף

רק שדעי הם בפעם אחד נראה לי שרו את "תנו לי דרך" של שלמה מזרחי שהם עשו את הופעה בגאלה בקריות את הופעה שהוקלטת באלבום "שבק"ס הופעה 20.2.98" וזהו אבל אני לא הייתי באותו תקופה מישהו אחר יודע עם הם שרו את זה?

../images/Emo13.gifתודה ../images/Emo13.gif

באסה כי לדעתי זה שיר ממש טוב וחבל שהם לא שירים אותו !

vc15

New member
מוזמנת כל יום..

פשוט כיף שעוד אנשים מצטרפים לפורום!! בת כמה? מאיפה? מה השם?

למעלה