היה אחלה הופעה
דבר ראשון בואו נתחיל מזה שזה היה במקום קטן אני חולה על הופעות קטנות אפשר להגיד שאני שונא הופעות גדולות [לא שלא נהנתי בביתן 1 ובהאנגר 11, אבל עדיף הופעות קטנות] לא פיצצו את המקום, היה מקום לזוז והיה כיף צילמתי מלא תמונות, אבל עכשיו ממש אין לי כח להעביא למחשב, לסנן וזה, אז מחר אני אעלה תמונות ואביא לכם לינק לראות [אני הייתי זה עם המצלמה הגדולה ליד פלומפי בי, מי שראה אותי] בקיצור למי ששאל לא אמרו משהו על הסרט לא אמרו משהו על הופעות [למרות שאמרו שהם עושים הופעה כשהם ממש מתגעגעים] איזה שירים היו? לא זוכר את הסדר ממש התחיל עם "אל תקראו לזה קאמבק" אימפריה המדינה בלהבות אין כבוד אל תגידו לי רק תגידי לי אסאסנים יהיה פיצוץ ילד ירוק [וכמובן באמצע שלו היה את שיר הגאנג'ה] לבקש ת'קש מביא אותה הפוך מכופף הבננות מספר 1 נופל וקם תתקעו בחצוצרה הרצל אמר לעוף כמו ציפור מה שהיה היה בום קרנבל מבט אחד מלחמה בשידור ישיר כסף ראפר זהו, אלה היו השירים, אבל זה לא הסדר [שימו לב שזה כמעט לפי הא,ב. פשוט כי הלכתי לפי הרשימה בפלאפון] בתכלס, זאת הייתה הופעה דיי קצרה, ההופעה בהאנגר היה הרבה יותר ארוכה התבאסתי ששוב לא עשו את תרימו תידיין, ואת זמן לבלאגן [שממש רציתי אותו בלייב] אסאסנים היה פשוט אדיר