ההופעה ברמת גןןןןןןןןן

פזית 1

New member
../images/Emo26.gif

האיש בעל מספר הכינויים.. קבלו את : "המאסטרו" "העירקי שמנגן על התופים" "האיש עם כובע" שמוליייייקקקקקקק דניאלללללללללללל!!

odery

New member
עמירון הסביר

בהרחבה את ענין הלזכור לשכח,הרי לא יתכן שאדם שזוכר ישכח,ואדם ששוכח לא מסוגל לזכור(או בעברית צחה ממה נפשך?) השיר לא נכתב על אהבת אישה, ואדם ששינה את דרכו ולא רוצה לחזור על טעויותיו חייב לזכור אותן,אבל אם יזכור כל הזמן ישקע במרה שחורה,הפתרון הוא לזכור לשכח.לזכור בנק` המתאימה ולשכח כדי להמשיך לצמוח.(ועמיר כולו מורה,עם מליארד דוג`,בדיקת ערנות ``את שומעת?`` ושאלת סיכום ``הבנתם?``,מושיקו,הוא כמעט החרים לך את הפלא שהתעסקת בשיעור)

פזית 1

New member
../images/Emo26.gif

ה- רקדן הקבוע!!! מושיקו מה לחשת לניר באוזן שהצחקת אותו עד כדי כך?

פזית 1

New member
../images/Emo26.gif

הרקדן החדש.... אשרייך !!! לאט לאט, מהופעה להופעה, מתחילה להתארגן לנו להקת רקדנים, אני חושבת שבהופעה האחרונה שתסכם את הסבב הנוכחי (שזה יהיה בע"ה עוד הרבה הרבה זמן...) כל הרקדנים יארגנו מופע ריקוד - כחימום להופעה של עמיר... מה אתם אומרים?

פזית 1

New member
../images/Emo26.gif

ניר מוצארי עם מושיקו... כמו שאתם רואים ניר כבר מכיר את המצ'וגעים
אני בהחלט חושבת שניר הוא רכש מובחר ומוצלח מאוד!! שתמשיכו כך, אשריכם!

פזית 1

New member
../images/Emo26.gif

מי רוצה לנחש מה אילן הרוש (אני מקווה שאני לא מתבלבלת בשם) אמר לעמיר?

פזית 1

New member
../images/Emo26.gif

זהו.... נגמר.... עכשיו נחכה להופעה הבאה בע"ה, נכון עמיר, בע"ה אי"ה, היא תיהיה רק בעוד יומיים (מאתמול)

תודה על התמונות..איזה כיף לכם שיש לכם הופעות

באזור שלכם....אני רואה את התמונות ונזכר בהופעות שהייתי בססב הקודם בנהריה וביגור...היה ממש ממש ממש כיף..אני מקנא בכם שיש הופעות באזור שלכם ושאתם הולכים להופעות.(אפשר להבין שאני מאזור הצפון..לייד נהריה)...ושוב תודה על התמונות...

leka27

New member
אחלה תמונות, תודה!

ההופעה הזאת באה לי בדיוק בזמן, היה ממש מדהים, מרגש ומלא אנרגיות... האווירה היתה ממש טובה, למרות שאלה שישבו לידי היו קצת כבדים (כנראה הם מהוועדי עובדים...
) תודה רבה לעמיר,לנגנים ולכל העוסקים במלאכה, על מי שאתם ועל כל הטוב שאתם משפיעים עלינו- אשריכם!!

רשמיי מרמת גן אמנם קצת מאוחר אבל...

אז ככה מחובתי להודות לרבנית אסתר שזיכתה אותי בכרטיס להופעה שיגעה והכריחה אותי להגיע במשך שבוע בערך... ועכשיו להופעה: אין מלים להשוות בין הופעה שכל המצ'וגעים נוכחים בה לבין הופעה שאין כ"כ מצ'וגעים אם בכלל... לשתי מצ'וגעות ספציפיות הייתן חסרות לי אישית מאוד מאוד! לאלמוג האלוף עם הכובע אשריך נשמה כנראה שאתה בכ"ז נביא אבל מה שבטוח זה שאתה רקדן איזה נענועים אחי עוד טיפה ואתה תופס את מקומי... בחתונה שלך אני מבטיח לך שנעשה שמח אז יאללה כבר תזיזו עניינים יש אישור יעל...
גרסיה נשמה שה' ישמור אותך ויתן לך את כל הטוב שבעולם כי זה מגיע לך. אודליה אמנם דפקת הופעה עם הנעליים אבל שיחקת אותה בחזרה לי-ם... פז'ית הולם אותך התואר אפילו שהוא זמני בינתיים. לימורי את צריכה לבוא ליותר הופעות. ארן אין כמוך נוכחותך השקטה אמנם מוסיפה תמיד תמיד. גילת זהו אני כבר זוכר... איתן הולם אותך הקונטרה-בס ירוחם אמרו שהם סידרו ת'חשמל אז חוזרים? נדב האיש והאגדה על הפסנתר (תרשמי נדב: נ-ד-ו...) שמוליק מאסטרו לפגוש אותך ובטח שלשבת ולדבר איתך עושה תמיד אבל תמיד טוב בלב. ניר ניר ניר מהופעה להופעה אני הולך ומתאהב בך (לא לדאוג זאת אהבה חברית נטולת מחשבות עקומות) אתה ענק נשמח לשמוע אותך מנגן על רוב אם לא על כל הכלים שאתה יודע... אילן הרוש האיש והסאונד אין עליך צ'מפיון. אברהם אין לנו סבלנות יאללה צא צא להופיע כבר אני מבטיח לרקוד גם איתך! עמרם עמרם תודה רבה רבה על הכל! וכמובן למי אם לא לראשון שאין ראשית לראשיתו לרבונו של עולם כל מלה תקטין אז פשוט תודה!

אהה הרבנית אסתר...

אני יודע שיש לך את התמונות הכי יפות בערך (מחילה פז'ית אבל היא ישבה קרוב יותר) אז יאללה להעלות להעלות!

למעלה