ההופעה ברמת גןןןןןןןןן

mk42

New member
ההופעה ברמת גןןןןןןןןן

בס"ד ב"ה הייתי בהופעה ברמת גן היה מדהים ממש כיףףף הלכתי עם חבר מכיר את עמיר אבל לא יענו הכי "מחובר" אליו הבן אדם נהנה ברמותתתתת מושיקוווווו אתה רקדןןןןן חבל על הזמן.....חחחחחח אשרייך באמת עשית שמח וכיףף בע"ה אני אעלה כמה תמונות באמת הייתה הופעה מדהימה אבל קצת התאכזבתי איפה היה העוד?????? באמת החוסר של העוד גורע את הקטעים של העוד החליף הפסנתר........ קצת הופתעתי שעמיר לא שר את בחייאת... באמת נהנתי היה ממש כיףףףף ורד תודה רבה!

ויווש

New member
הייתה הופעה יפה מאוד

למרות שלפי דעתי הסבב של שנה שעברה היה יותר יפה ועשיר. הקהל הפעם היה אחלה. מושיקו שתהיה בריא, קרעת אותי מצחוק בשיר "נשמתי" נתפסה לי הבטן. כל הכבוד לך.

odery

New member
טוב,אנלוידעת למה כולם מחשים

מה לא הייתם? אין לכם מה לומר?

אז תודה ועוד תודה....

לתאר את ההופעה במילים סתם יהיה מיותר ולא יצליח להיתקרב להרגשה והאווירה שהיתה שם אז נעבור לתודות שמגיעות ל: בורא עולם שזיכה אותנו להיות בניו והכיר לנו את מקומנו והאנשים הטובים שיחד איתנו, תודה ראשונה לאתי שאין מילים לתאר את היצור המדהים הזה שעושה המון למען....(את נדירה), תודה למושיקו שיודע להעיר ולעורר את האהבה עד שתחפץ תקום מהמקום ותרקוד,(אשרייך יהודי יקר צ'), לפזית שמתעדת הכל ומחייה את הפורום (אל תתרגשי מהיצר שמופיע בדמויות שונות תתחזקי ותתעלי), לאודליה המתוקה מזכת הרבים אפילו דרך אס אם אס(יישר כוח צדיקה), לורד ואבישי החמודים באמת (שלומר תודה לפורום המזווג זיווגים), לגרציה האישה והנשמה שרואים את האמת על פניה (תבורכי גרציה בכל מהכל ), בטוח שכחתי מלא אנשים אז סליחה ומחילה אני באמת אוהב את כולכם.... עמיר היקר אני באמת מצטער בשבילך כי לעולם לא תיזכה להנות מלשבת שורה ראשונה ולשמוע את עמיר בניון שר הפסד שלך(בורא נפשות רבות וחסרונן...),אברהם הצדיק תריץ כבר הופעה כי יש לך המון מה לתת. אחרונה חביבה מתוקה ואהובה ושכל העולם ידע שיש ניסים בעולם ואת הנס הפרטי שלי יעל... תהנו אנשים יקרים.

פזית 1

New member
הבינותי שאת אישה ולכן אקרא לך עמירה...

וובכן, ברוכה הבאה לפורום עמיר ואבי בניון
אני בטוחה שתהני מחר בפסטיבל הפסנתר! מושיקו הוא אחד מהמצ'וגעים אשר עושה שמח ומעלה את המצב רוח בהופעות ע"י ריקודיו הסוחפים... מקווה לראותך בעוד הרבה הופעות. צירפתי תמונה של מושיקו מההופעה אתמול בר"ג

עמיר20

New member
איזה כיף לדבר כאן עם כולם

אז עכשיו הבנתי מי זה מושיקו, אני חושבת שיהיה מאוד כיף בהופעה של עמיר וזה מאוד נחמה השם הזה עמירה, זה מוצא חן בעיניי.

פזית 1

New member
הופעה אקוסטית ברמת גן...../images/Emo168.gif

אסכם בתמציתיות את ההופעה מזווית הראיה שלי במס' נקודות: * הופעה מושלמת! * בחירת שירים מדהימה וקולעת! * סאונד מושלם! * כלים חדשים, מעניינים ובעלי צלילים סוחפים! * נגן חדש! * רקדן חדש! * ה-רקדן הקבוע! * שיר חדש בביצוע אבי! * שיר חדש בביצוע האלוף בשחור! * והרבה תמונות! ואם הזכרתי תמונות, הינה כמה מהן....
(מתנצלת על האיכות)

odery

New member
החדש

זה זה שמסתכל על עמיר משמאל בתמונה שמעליך,הוא ניגן על סוללת חלילים ומנדולינה,והביא אותה בשיחוק (ממש,מאד,עד אין קץ) בעיבוד לחליל באלוף בשחור.

פזית 1

New member
הנגן החדש : שמו ניר מוצארי

הוא מנגן בהופעה על 4/5 סוגי חלילים, טרבוקה ומנדולינה

למעלה