ההופעה בקרית חיים

אורלי1ב

New member
היי רמי

שמחתי לפגוש את כולכם. הופעה נהדרת. לא יצא לי להצטרף אליכם אח"כ, אז בפעם הבאה. יופי של תמונות...

טליה ג

New member
אכן הופעה מדהימה!

אני ואחי רמי היינו בהופעה עם עופר ואשתו, ופגשנו שם גם את מיכאל ואורית, ולסיום גם את אילנית המקסימה שהפתיעה אותנו והגיעה בסוף המופע. ירדנה נתנה הופעה מדהימה וסוחפת, היא שרה את השירים הכי יפים שלה בכל הסגנונות ומכל הז'אנרים, וכהדרן היא שרה מחרוזת משירי שוקולד מנטה מסטיק. אין כמו ירדנה! זמרות עם קול כזה ,הופעה כזו מדהימה ונוכחות בימתית אין הרבה! לסיום אפילו זכינו להצטלם עם ירדנה, שהתגלתה גם כאדם מקסים ולבבי.

טליה ואחיה רמי-

או איך שחני מכנה אותם: טליוש ורמוש-אכן חביבים מאוד. שמתי לב שטליה התרגשה מאוד מהשיחה שהייתה לה בסוף עם צדי צרפתי. חברים-ירדנה היא דיווה אמיתית. (גם את חני!)?

chany

New member
ובזכות טלישוקה השנה צדי העמיד

העמדה מצויינת ואנרגטית. טליושקה כותבת בפורום הגרמנים של חובבי האירוויזיון וגם באיזה עיתון גרמני. וכל שנה צחוקים עלנו ועם ההעדמה שלנו בשירים. לכן בילבלתי את המח ליובל ניסני על טליושקה הפורומים הגרמניים וההעמדה הדביקה והמגעילה ועל הציחקוקים שיש לישראל בגלל ההעמדות הישנות האלה. ואכן יובל ניסני דיבר עם צדי צרפתי וכל ההעמדה של השיר שונתה השנה. חבל שהיה איזה גורם פוליטי בהצבעה. ההופעה של ליאור והבנות היתה מקסימה. ממש מצויינת. הם נתנו את הופעת חייהם.

טליה ג

New member
למה צדי היה בהופעה של ירדנה?

הוא אחראי לבימוי? בכל אופן, הבימוי מצויין והנגנים מעולים! חוץ מזה שירדנה היא דיווה אמיתית, גם הנגנים ווירטואוזים.

chany

New member
צדי הוא המנהל האומנותי של ירדנה

הוא מגיע איתה לכל תוכנית שהיא משתתפת.

טליה ג

New member
צדי היה מקסים!

בחזרה הגנראלית של ליאור נרקיס הוא היה עצבני ומתוח וממש פחדתי ממנו, אבל אחרי ההופעה של ירדנה ביום שישי הוא היה כזה נחמד. שמחתי מאוד לפגוש אותו ולפרגן לו, כי הפעם באמת הגיע לו! מאוד ריגש אותי לשמוע שהוא מעריך את הדעה שלי. אם הייתי יכולה לייעץ לו גם בעתיד ולתת לו כמה טיפים לקראת האירויזיון הבא, זה היה נהדר. נראה לי שהוא לא היה מתרגז עליי, כי הוא מבין שאני מדברת לא מתוך רוע, אלא רק מתוך רצון לעזור! בקשר להעמדה השנה, היא הייתה יותר מוצלחת אילו היו מסתפקים ב-3 רקדניות. ההעמדה הייתה הפעם מעולה, אבל היה גודש על הבמה.

chany

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מיכאל1980

New member
היום בעבודה הראתי את התמונות,

כולם אמרו שהיא מאוד יפה, אבל הם צחקו עליי שהבאתי לה פרחים. לדעתי, דווקא ירדנה מאוד אהבה אותם ושמחה שלקבל יותר תשומת לב

אצלי בדיוק הפוך-

אמרו לי אכן שהיא יפהפיה ונהדרת, ושכל הכבוד לאנשים כמוני,שאומרים תודה ונותנים"מחווה" בדמות פרחים. אני אוהב מאוד את ירדנה,וגם בהופעה הבאה אתן לה פרחים!!!!!!!!!!!!!!

למעלה