ההופעה בקרית חיים

מיכאל1980

New member
ההופעה בקרית חיים

היתה מדהימה!!! ירדנה נראתה יפה, שרה יפה, והקהל מחה כף ללא הפסק בכל השירים. האולם היה מלא בערך 3/4. בסוף היא שרה גם את מחרוזת שוקולד מנטה מסטיק. ירדנה גם אמרה שאולי תקליט שיר חדש עם משפחת אלייב, האוסף של שוקולד מנטה מסטיק ייצא באוגוסט. היו שני זרים, ממני ומעופר, והיא הודתה לנו עליהם גם מאחורי הקלעים. בקשתי ממנה חתימה ואסרוק אותה בשבילכם. צלמתי כ-15 תמונות, וברגע שאפתח אותן אסרוק אותן גם.

ההופעה בקרית חיים-

מ-ד-ה-י-מ-ה!מלכה אמיתית. ההופעה מצוינת,הקהל(מעורב בגילו) התלהב לאורך כל ההופעה. ירדנה נתנה שואו כמו מלכה אמיתית. נפגשנו מספר חברי פורום(מיכאל הנהדר,טליה ורמי המתוקים וחני המדהימה! וכן אורית). במהלך ההופעה,כשירדנה ירדה לקהל בשיר"הכינור הנאמן"-נתתי לירדנה פרחים=נשיקה(כמובן!). בשיר "אל תאמר"נתן מיכאל פרחים לירדנה. אחרי ההופעה המשגעת,ניגשנו להצטלם וירדנה שיתפה פעולה עד הסוף.היה נעים להעביר איתה חוויות. היה גם איתנו,צדי צרפתי. חברים יקרים(קרן,ליאת,דודו,יניב)-היה משגע ויש לנו במי להתגאות. לילה טוב לכולנו. ירדנה-את מלכתנו

מיכאל1980

New member
חבל רק שהקהל הישראלי לא נותן זרים:(

ירדנה מאוד התרגשה מהזרים והודתה לנו פעמים - גם באולם וגם מאחורי הקלעים. עם הזר שלי היא שרה את כל השיר "אל תאמר" וגם חלק מ"מחוזות אהבה".

קרן ניב

New member
היי עופר ומיכאל

שמחה לשמוע שנהניתם והיה כייף לשמוע אותך סוף סוף בטלפון, עופר. נקווה שנתראה באחת ההופעות בעתיד ונעשה שמח לירדנה. מחכים לראות תמונות..והבטחת סיפור לגבי הפתעה שתעשה לירדנה , לא ? נשיקות קרן

קרן ניב,היקרה

ההפתעה לירדנה הייתה צריכה הייתה להיות באמצעות הראיון והכתבה שהייתה צריכה להתפרסם בערוץ 3 בשבוע שעבר,אבל היא תשודר ביום רביעי הקרוב.
היו אמורים לצלם אותי עולה לבמה. קרן,ירדנה באמת מלכה.דיווהב אמיתית.

chany

New member
מיכאל. אתה היית כל כך מרוגש שלא שמת

לב שמשהו מהצוות שלה החזיק לה אותם. כי היא סחבה אחריה מזוודה קטנה עם גלגלים. אני ראיתי את הזרים.

Raami

New member
הופעה מדהימה !

זו הפעם הראשונה שראיתי את ירדנה בהופעה חיה, והיא ממש מדהימה על הבמה ! ההופעה כוללת שירים מכל הסגנונות שלה, שירי ארץ-ישראל, בלדות, צועניים, קדם אירוויזיון, ואפילו שוקולד-מנטה-מסטיק. היה כיף לפגוש את עופר, מיכאל ואורית, וכמובן את חני שהגיעה במיוחד בסוף ההופעה כדי לפגוש אותנו
אחרי ההופעה הצטלמנו כולנו עם ירדנה, ואני כבר מחכה לראות את התמונות בפורום !

מיכאל1980

New member
תודה על הטרמפ! וגם אני מוכרח

להודות שירדנה הצליחה לרגש אותי ולגרום לי להתחיל להעריץ אותה עוד יותר. זה שהיא נתנה חתימה והצטלמה בסבלנות היה מדהים ובלתי צפוי!

chany

New member
אני שמחה רמוש ממוש שאתה וטליושקה

נהנתם. אין כמו ירדנה או ירדוש. בהופעה חיה.

אורלי1ב

New member
ההופעה בקרית חיים../images/Emo6.gif

באמת מדהימה עם שירים מכל הזמנים.התרגשתי. שמחתי לפגוש אתכם (עופר, רמי וטליה), ואגב, קוראים לי אורלי (ולא אורית)...

מיכאל1980

New member
פגשתי היום כמה אנשים שלא ידעו על

ההופעה והצטערו מאוד על כך, כי הם רצו להגיע

יניב1

New member
יופי שנהנתם. עברנו את זה לפני שבוע

ואני בטוח שהתרגשתם נורא ועשיתם חיים. אחלה יוזמה על הפרחים וגם על ההפתעה שאתה מתכנן, עופר. אין כמו לשמוע את ירדנה בהופעה חיה, זה פשוט מרגש מאוד מאוד לראות ככה את ירדנה במיטבה. אנחנו מקווים להיפגש עם כולם באחת ההופעות הבאות ומעל הכל - להופעה עם שוקולד מנטה מסטיק - באוגוסט. ומה עם תמונות? אנחנו מחכים!

Raami

New member
מצטער על הטעות, אורלי ../images/Emo13.gif

והיה באמת נחמד לפגוש אותך. חבל שלא הצטרפת אלינו לפגוש את ירדנה מאחורי הקלעים. אבל תוכלי לראות את התמונות בפורום בימים הקרובים

למעלה