ההופעה בקיסריה

• פותח הנושא nirn
  • פורסם בתאריך

nirn

New member
ההופעה בקיסריה

מדובר בהופעה הטובה ביותר מזה שנים של שלמה ארצי- אין מה לדבר, פרפורמר ענקי. לשם השוואה- רק השנה הייתי ב-2 הופעות ב"צוותא" ובשנים עברו בכל הופעותיו הגדולות החל מ"לילה לא שקט" ועד "אהבתיהם", ולדעתי רק ההופעה של "חום יולי אוגוסט" מתקרבת לאיכות של הופעה זו. סופסוף הוא העז להתבטא בצורה יותר מפורשת בנושאים הפוליטים- חברתיים: הביצוע לשיר "הו לעזאזאל" פשוט מצמרר ומלווה בסרטון חד-משמעי (בתי- עלמין צבאיים, קברים...). גם הסרטון שליווה את "פה ושם" וההדגשה של "אף אחד עוד לא ניצח בשום מלחמה..." תרמו. באופן מפתיע, שמעון בוסקילה לא קילקל הרבה, אם כי להפוך את "צימאון" לשיר מלנכולי הוא רעיון, איך נאמר, מעט מהפכני. מלבד ה"שטיקים" הרגילים נוספו הפעם סרטונים איכותיים ביותר לרוב השירים, שתרמו לחוויה. אבל- ולצערי מעיב על הכלל- הביצוע החי ל"עפ"י תנועת הרכבות" פשוט גרוע!!! הביצוע בדיסק עולה כאן בהרבה על ההופעה. רק הסרטון שמלווה אותו מציל מעט את המצב.סז (זאת לא רק דעתי אלא גם של כל שכני לספסלים ולשורות....) ותמוהה התעקשותו לשיר אותו פעמיים ולסיים איתו את המופע.

תגידו?

שלמה לא שר את השיר "כל אחד והסיפור שלו"???? אני פשוט בהלם!!!! ולמה הוא החליט לשיר את "פה ושם" ואת "פצצת אטום"??????????????? למה?????????????????????????????????????????????????????????? שלמה -אני כועס מאוד! אתה מה זה מבאססססססס אני כבר לא אלך לראות את ההופעה. איכזבת אני מאוד מקווה שהגיל של שלמה לא פוגם לו במקצועיות. כי זה נראה ככה. ותאמינו לי שאני אחד שמטורף על שלמה! פשוט זמר ענק. יש לי את כל ההופעות שלו על דיסקים.(צרבתי מהרדיו). אבל הוא ממש איכזב אותי.

אבל הוא כן

שר את "כל אחד והסיפור שלו"- תקרא את סעיף 3 בהודעה של "כמו אז". חוץ מזה זה ברור שהוא ישיר את "פה ושם" ולא רק בגלל שזה השיר שפותח את הדיסק אלא כי זה פשוט שיר יפה ולדעתי גם מתאים.. ודבר אחרון.. לא!!!!! אם יש אדם שהגיל עושה לו רק טוב זה שלמה, הגיל ממש לא פוגם לו במקצועיות, איפה יש עוד זמר עם כ"כ הרבה מרץ כמו שלשלמה יש שמסוגל לתת הופעות כל כך טובות, מלאות חיים, וזמר בגילו שמלהיב ככה את הקהל שלו?..

ieohs

New member
לגביי כל כך הרבה מרץ...

תשומת לבך לתשובה שניתנה למעלה:"כ"כ הרבה אנרגיות"?... בתיאבון...

אתה הרי יודע

שאין בזה שום שמץ של אמת, מה שמוכיח כמובן ששלמה גדול בזכות עצמו ושהמרץ (שבשום פנים ואופן אינו נובע ממה שכתבת) הוא עוד סיבה להעריך אותו כזמר, את העבודה שלו וההשקעה בהופעות ואותו כאדם.

שיר3

New member
נכון מאוד.

סתם יש פה אנשים שמקנאים בהצלחה של זמר מספר 1 . לא צריך להתייחס אליו.

ieohs

New member
כנראה לא הבנתם...

אמרתי לכם כבר שאני מאוד אוהב את שלמה אבל...לצערי זה המצב כיום אין לי שום אינטרס לעשות לשלמה שם רע. ויותר מזה הייתי מעדיף שזה לא היה ככה. אבל עובדה (לצערי) זו עובדה.

shoogy

New member
הבנו יופי

אנחנו במינים פה מהר כשמסבירים לנו לאט כל הפואנטה כאן שאנחנו אוהבים את מה שהענק הזה עושה ומאוד משתדלים לא לתת לגורמים חיצוניים להשפיע על האהבה הזו אז למה לקלקל לנו?

ieohs

New member
ענק???

לא להגזים. זמר טוב נכון - קצת יותר מדי מגלומן.אבל בכלליות זמר טוב. לגביי האהבה שלך - זו כבר שאלה אישית אם להעריץ נרקומן או לא!

אולי תפסיק כבר../images/Emo35.gif

כן, ענק, היא חושבת (כמו רוב האנשים בפורום) ששלמה ארצי הוא זמר ענק, זאת דעתה ומותר לה. ותפסיק עם השטויות של הנרקומן, כתבת שזאת עובדה, זאת לא עובדה! ראית אותו עושה כזה דבר? נכון שלא? אם זאת היתה עובדה סביר להניח שהיית יכול גם להוכיח את זה, אבל מן הסתם אתה לא, כי זאת לא עובדה.

ieohs

New member
כנראה שהשם שלך בא להעיד על משהו

באמת יש לך הרבה בדמיון אם את כל כך תמימה. לגביי הוכחות זה לא ממש משנה כי גם אם הייתי מביא לך תמונה שלו היית אומרת שהמצאתי אותה או שיניתי אותה או...כל תירוץ אחר. ההערצה שלך היא עיוורת ומעוורת אותך.

קודם כל

אני לא מגדירה את עצמי כמעריצה (אז מה אני עושה בפורום מעריצים? אני אוהבת את שלמה מאוד מאוד מאוד מאוד..... אבל זאת ההגדרה המילולית של "מעריצה" שיש לי בעיה איתה), לא חשוב, זה לא ממש רלוונטי כרגע. חוץ מזה זה לא ההוכחות שחשובות לי (מה גם שלדעתי הן כלל לא קיימות) אלא למה בכלל אתה חושב כזה דבר? איך בכלל הגעת לזה?

שייני

New member
../images/Emo4.gif

זה סתם ויכוח סתמי... הרי תמיד אנחנו מנסים להמעיט בדיונים על החיים הפרטיים של שלמה. אז בטח זה לא מעניינו אם ומה הוא לוקח לפני ההופעה.

yoavl1

New member
הוא לא שר פצצת אטום בשמיים

זה רק היה קליפ הסיום על המסכים בסוף ההופעה.

yoavl1

New member
יש אמת בדבריך

הייתי נוכח אתמול לראשונה בהופעה של שלמה ארצי,למרות שאני נהנה משיריו ומעריץ את איכויות יצירותיו מזה זמן רב. הייתה הופעה מפוצצת! נוכחתי לדעת שאכן יש אלוהים - שלמה ארצי הוא האלוהים. היו מספר דברים שהפריעו לי : 1. ההתעקשות לחזור מספר רב של פעמים על "להציל אותך" ועל "על פי תנועת הרכבות" 2. המעבר החד מדי לטעמי מ"הו לעזאזל" המרגש ל ביצוע הקצבי משהו של "אהבתיה" (אבל אין כמו המעבר שאחרי) 3. השיתוף המיותר של שמעון בוסקילה בכמה משיריו של שלמה. בשביל השירים של שלמה צריך לשמוע את שלמה. בוסקילה בעצמו הוא נחמד והכול אבל באנו לשמוע את שלמה! מלבד זה, אין מה לומר, הזמר הגדול בכל הזמנים בישראל הופיע אתמול. אין עוד זמרים שאנשים באים להופעות שלהם, אשכרה בשביל כל שיר ושיר. רוב הזמרים יש להם מס´ שירים יפים ואת שאר השירים הם דוחפים שם. לסיכום, אתמול לראשונה מזה זמן רב הרגשתי טוב יואב

בקשר ל"ע"פ תנועת הרכבות"...

אני דווקא כן אהבתי את הביצוע הזה, ומה שעוד יותר אהבתי, זה שבסוף ההופעה הוא שם עוד פעם את הרקדנית בטן הזאת, שבאמת נראית כאילו יצאה מאיזה סרט ערבי, הסתובב עם התחת לקהל, ופצח בכאלה עינטוזים...
ק-ו-ר-ע
כמעט עשיתי במכנסיים. ולהציל אותך, כל חצי דקה הוא שר את הפזמון, לא משנה באיזה שיר זה היה, במבטא צרפתי... ואז פצח באיזה שיר בצרפתית לכמה שניות. אין.. הבנאדם מחורפן לגמרי. כבר הייתי בצוותא פעם אחת שהוא עשה את את כל "עוף גוזל" במבטא הצרפתי שלו, ואחרי זה חיקה את ליאור ייני, והבנאדם פשוט מצחיק. חבל חבל שהוא לא כותב גם דברים מצחיקים, ותמיד זה כזה מלנכולי ועצוב אצלו. לדעתי אם הוא היה מוסיף קצת הומור לשירים שלו, זה היה פשוט פיצוץ של דבר.

למעלה