ההופעה בקיבוץ בארי...

• פותח הנושא pachu
  • פורסם בתאריך

pachu

New member
ההופעה בקיבוץ בארי...

היי... אני לא כותבת פה בדר"כ, רק רציתי לשתף אתכם איזה הופעה אדירהההההה הייתה בקיבוץ בארי... 400 איש בערך, על דשא כשברי במרחק 2 מטר מאיתנו, הופעה אינטימית ומעולה! עמדתי בשורה שנייה, יכלתי לראות את החורים בשיניים של ברי המדהים הזה! מי שהיה - זכה, מי שלא - פעם הבאה... היה שווה לנסוע ל"חור" הזה... באמת :) גאון מוזיקלי!

וואי, באסה שלא הייתי...

מה היה בה? היא היתה רועשת או שקטה יחסית? את יכולה לכתוב פלייליסט? לפחות לפי מה שאת זוכרת...

ולחשוב

שהייתי בטירונות כמה ק"מ משם...

pachu

New member
רציתם קצת פירוט...

אז הנה: ההופעה נפתחה ב"רוח חדשה" - בביצוע מטורף... אני פשטו חולה על השיר הזה הוא אדיר אח"כ היו השירים הבאים(לא לפי הסדר עכי אני לא זוכרת): ככה זה שתי פנים - שוב, בביצוע מדהים לב שלם ארץ זרה עיר של קיץ - הביצוע בין הטובים ששמעתי כמה יוסי רעש לבן תני לי מקום אם הייתי - אני אוהבת כשהוא שר אותו בהופעות בשבילך אבק בנעליים נכנע לך עיר מקלט בסוף של יום 77 - אם אתם זוכרים ההופעה הייתה ביום חמישי אחרי המשחק של מכבי מול צסק"א, כשניצחנו. אז בשורה המדוברת בשיר כל הקהל פשוט צרח אותה!!! ואז ברי התחיל לצחוק ולא הפסיק כל הבית ורק הקהל שר... כזה חמוד בואי הבייתה אין קץ לילדות היו שני הדרנים - מסתבר שברי התחיל לעשות את זה בכל ההופעות שלו חח לא זוכרת איזה מבין השירים היו בהם חוץ מאין קץ לילדות וארץ זרה אבל באמת שהייתה הופעה מעולה.. אני מחכה להופעה שלו בכפ"ס...

למעלה