ההופעה בצוותא

היי! כבוד לעמק!

קודם כל, בעמק יש המוןןןןןןןןןןןןן הופעות והרבה אנשים אנרגטיים. הייתי כבר בכמה וכמה (ואפילו עוד כמה) הופעות ביפעת ובכל האיזור של עמק יזרעאל (אולי כי גדלתי שם..) ואני יכולה להגיד לך בוודאות שיהיה מאוד שמח. אפילו מאוד מאוד שמח. אנשים קופצים, רוקדים, שרים, שמחים וצוהלים. אני מבטיחה לך שלא רק שזה לא יהיה פחות מצוותא באנרגיות (אולי טיפה פחות כי דוגרי צוותא זו הבמה המקורית של יהודית), אלא שמבחינת האנשים יהיה אפילו ה-ר-ב-ה יותר שמח.

hilali1

New member
חדל באסה../images/Emo70.gif יהיה מקסים../images/Emo70.gif בטוח../images/Emo140.gif

אושRתי

New member
על ההופעה אתמול../images/Emo140.gif

טוב, אני בחרתי ללכת בערב עם חברות להופעה ולא בצוהרים.
ההופעה התחילה בשעה 22:00 . המקום התמלא עד 0 מקום! בקהל ישבו אנשים שכתבו שירים להיודית רביץ כמו: רונה קינן, סיון שביט ועוד. וגם קהל אוהד שאוהב את שיריה. מילדים ועד מבוגרים- שאפילו קמו מהכיאות ורקדו! יהודית שרה מתוך האלבום החדש וגם שירים ישנים.
השירים שהיא שרה היו: הפנים שבפנים, כשתבוא האבה, חורשות, איזו מן ילדה, שוב מתחלפת העונה, עד קצה המסלול , דרך המשי, באהבנו, לקחת, הצריף , האביב, האיש ההוא, שבתות וחגים לא טוב, בשעה שאחרי הלילה, געגוע סוף לסיפור.
היו שלוש הדרנים!!!(
) בהדרנים היא שרה את: את עושה אותי אמא , פני יתומים, 4 לפנות בוקר רחבת הריקודים, באה מאהבה ועוד.
בהילדה הכי יפה בגן
הקהל שר עוד לפני שהיא התחילה להוציא מילה.
בסוף יהודית הצטרפה לסוף השיר והמשיכה איתנו. (שזה שיר שבכלל לא היה אמור להיות
)! ארץ טרופית יפה בוא לריו ולא זוכרת עם היו עוד שירים בנוסף..
היו חסרים לי שירים כמו עכשיו הכל בסדר וצא מזה שלא היו הפעם
אחרי ההופעה נגשתי ליהודית ואמרתי לה שהיה כיף ושמחכים להופעה בירושלים! ומי שעדין לא הלך- תלכו!!!

למעלה