ההופעה בערוץ הילדים....

buprit

New member
מה זה כשצריך עושים?? אם אתם נגד פלייבקים

ואומרים לכם לנגן עם פלייבק אז פשוט לא מנגנים.. בתור Pאנק, אתם לא אמורים לעשות מה שצריך ומה שאומרים לכם כי ככה זה. *נאמר כביקורת בונה ולא שלילית.

buprit

New member
אני בת.. ואני פה מאז הקומונה ובאמת שזה

כביקורת בונה.. אם הם מתיימרים להיות פאנק אז שיהיו ככה עד הסוף ולא סתם לפנות למיינסטרים כמו ערוץ הילדים, ועוד מילא זה אבל לנגן עם פלייבק

גרנולה8

New member
כן אבל את יודעת איזה חשיפה זו בכל כתבה כזו?

כאילו איך אפשר להגיד לזה לא?@?@?@?@?@?

WIpE ouT

New member
כנסו... גם buprit

אני לא חובש שזה קשור לזה שהם לא יכולים לסרב כי זה חשיפה ענקית אלא פשוט לעובדה שעם כמה שלא נאהב אותם ביט הם עדיין להקה מתחילה ואולי הם הוציאו אלבום ואני ממש לא מזלזל כי הם להקה מעולה לדעתי אבל הם כולה הוציאו אלבום עכשיו ותאכלס הם כולה ילדים, ויש תעשייה שלמה ועד שהם יבנו לעצמם שם רציני וחזק כמו שאני מאמין שהם יבנו לעצמם- אני לא חושב שהם יכולים לבוא בדרישות למישהו.

buprit

New member
לא דרישות.. פשוט אם לא מתאים לכם אז אומרים לא

buprit

New member
פשוט פותחים את הפה ומרעידים את מיתרי הקול

בצורה שאומרת "ל ׁא" הם כבר נחשפו מספיק.. והקטע זה לא החשיפה, הקטע זה המוזיקה. ומילא להחשף במקומות אבל לא עם פלייבק רק הבעתי דעה.. לי אין עוד מה להוסיף

רענן!

נתתם הופעה ממש טובה ולא משנה שזה היה פלייבק.. חח...איזה מצחיק זה היה...באסה..אז שיהיו ערוכים... מה זה, הם מזמינים אתכם ואחרי זה אומרים שהן לא ערוכים?! חוצפה!!!!!!! טל

מה זה משנה?

מה זה משנה עם פלייבק בלי פלייבק...אנחנו נאהב אתכם בכל זאת!! תיהיה בטוח... בר.

ערוץ הילדים מגניביםםם ../images/Emo6.gif

לא ראיתי תשידור . נראה עכשיו :) :) ערוץ הילדים זה אנחנו ! D =

J Lafferty girl

New member
לא שמתי לב שזה פלייבק..

הייתי עסוקה בלהקשיב ולבהות בהם כמו מטומטמת אבל לא קישרתי בין האוזן לעיןXD אבל כן זה באמת קצת מבאס שזה היה פלייבק\: לא נורא, פלייבק או לא פלייבק, אתם כ"כ הרבה רמות מעל הערוץ הזה. היה ממש מגניב לראות אתכם, ישבתי שעה מול הטלוויזיה וחיכיתי לכם. וכל היום הייתי בהיי שאתם מופיעים היום. הא, ומה היה הקטע של אסף אשתר? הוא היה ממש עלוב._. ואשכרה דיברו על ההופעות שלו בערוץ הופ..פתטטטטטטטטי כ"ככככ. אבל נראיתם טוב כרגיל333333333>

היה מגניב^^

למרות הפלייבק^^ נהנתי לראות את רענן קופץ וברי צוחק
יאוו רציתי לזרוק נעל על הטלוויזיה כשאסף אשתר היה! אני כ"כ שונאת אותו><"

חחחח.....כן וואי!! איזה קרציה הוא...ממש חש!!

כאילו, אפש לחשוב מי הוא בכלל...חח...ליאת, חשבת על מה שאמרתי לך היום? 3> טל

kessler2

New member
ראיתי את השידור החוזר! ../images/Emo94.gif

לא נורא שזה פלייבק.. זה היה נראה ממש מצחיק כי רענן פשוט ניגן רחוק מהמיקרופון ושמעו אותו שר XD אבל לא נורא.. =]

Shampoo28

New member
האמת שפיספסתי..

אוי ואבוי ואבוי...[היום גיליתי שאני לא גוי...] חעח איך זה קרה.. סתם סתם יש לי תירוץ היייתי בפגישת הורים [למעשה, ההורים שלי היו, אני הייתי איתם נפשית]

yuval2192

New member
פלייבק

זה הומואי וזה לא פאנק רוק! מילא הייתם מרסקים גיטרות..שלי מי הפנדר החדשה אגב?

למעלה