ההופעה בערוץ הילדים....

S p r i n g B

New member
היה מגניב.....

כיאילו השתגעת לגמרי........ אבל למה בפלייבק? (ראו שזה היה פלייבק כי רענן לא היה קרוב אפילו למיקרופון בחלק מסויים כשהוא היה צריך לשיר...... חבל.... אתם ממש טובים בלייב.....) באסה שזה פלייבק, אבל היה אחלה =] הגת עדיין משפיע על רענן, אה?

לא ראיתי... מתי זה היה?

באמת חבל הם אחת הלהקות תהטובות ששרות בלייב... למשל סינרגיה היא להקה טובה אבל בהופעות חיות הם חרא לגמרי!

S p r i n g B

New member
רואים גם שלברי...

ממש לא היה נוח כזה לנגן..... כי זה היה פליבק... אבל לא נורא! ברי היה וישאר מלך! הוא היה עם הנעליים המגניבות שלו :]

liavii

New member
חחחח

כן הם עכשיו לא שרו חי..? כיאלו רענן התרחק מהמיקרופון וזה המשיך לשיר.. חחחח טוב לא יודעת.. זה היה חי או לא?

liavii

New member
הא ו..

חחח רענן כזה קפץ והשתגע ח וברי כזה הסתעכל עליו חחחחחחחח:p אבל איך אפשר לא לנגן על התופים אם זה פלליבק? כיאלו על גיטרה זה קל לעשות כיאלו מנגנים.. אז הם כן ניגנו? חח

כעע..נכון..

נראה לי לורל באמת ניגן, לא? ומה קרה לו בצוואר?!O: וראיתם שכזה רענן בעט בו כזה שהוא ניגן?!XDחח [לא ממש בעט, בצחוק כזה..]

liavii

New member
חח

ח מה קרה לוו באמת בצוואר שתום שאל אותו? וואי כלום לא היה מחובר? חח לא שמתי לב.. וגם לא שמתי לב לבעיטה:p אבל שרענן השתגע ברי כזה צחק בקטנה והסתכל על רענן חחח

3has3

New member
חחח ברי נראה לי כל הזמן נקרע D:

ורענן בכלל נראה כאילו הוא רוקד שם בהשפעה של משהו D:

יייייא - אתם דפוקים או מה ? =/ חח

אתם לא ידעתם למה תום שאל את זה ? , כי כשלורל מנגן
הוא משתולל והכל ומזיז את הצוואר במהירות חחח וכל הזמן השיער שלו מתנוענע ?
* אז בגלל זה תום אמר לו בציניות אם הצוואר שלו בסדר , חח - טימטום

liavii

New member
חחחחחחחחח

חח חשבתי ככה:p ואשכרה רענן בהשפפעת הגתתתת הוא גרם לבררי לצחוק XP סטלנים חחחח לורל מנגן מעיפ ת'שער משתולל חחח :p

הוו!

ניחשתי שזה בגלל זה..חח נראה לי באמת רענן היה בהשפעה של משו..XD לורל תמיד כזה "משתולל" שהוא מנגן:]

3has3

New member
לא XD זה היה פלייבק

אבל אני עדיין טוענת שהיה כיף לראות את רענן משתגע D:

למעלה