ההופעה במעבדה

ההופעה במעבדה

היה כל כך מעולה
פירוט על הפלייליסט יגיע בטמ ממישהו אחר כי אני סנילית
אבל מכפת לי היה את השומר של הגן
ופורטיס חייב לחשוב על עתיד בתחום הבידור

הפלייליסט לרשותכם חברי.....

*מועתק מהרישמי* (זה מה שכתבתי ברישמי) פשוט הופעה מדהימה! את החוויות אכתוב עוד מעט אבל בגלל שזאת הודעה ראשונה אז ניהייה פרקטים... פלייליסט:(ישר מהבמה) 1)אגם ענקית 2)הנה בא השקט 3)חדשות מהירח 4)לונדון-תל אביב 5)עיר של קיץ 6)מסך הטלוויזיה שלי 7)כוכב הקופים 8)על המשמרת 9)תחנה סופית 10)אמונה עיוורת 11)הדור הזה 12)דבש 13)שקיעתה של הזריחה 14)תחת אש 15)לייפציג ברצלונה 16)מועדון החולמים 17)הפוך 18)הדלת 19)תלוי על הצלב 20)סנדנייה 21)נעליים 22)אין קץ לילדות הדרן 1: 23)למעלה 24)חלום כחול 25)הזיות הדרן 2: 26)העולם האמיתי 27)השומר של הגן 28)עצבות (עצבות לא נעשה בסוף הוא היה איפשהו בין השיר ה6ל10 אבל משום מה בפלייליסט הוא רשום רק בהדרן ולצערי אני לא זוכר את המיקום שלו) עוד שירים שכתובים בפלייליסט אבל לא בוצעו: ניצוצות GHOST JUNIA חצי אוטומטי 28 שירים שעתיים וחצי! אין מה לומר פשוט הופעה מדהימה ועוד מעט נכתוב חוויות מההופעה.. לילה טוב לכולם! ברי המלך ופורטיס משוגע!

חחחחחחח הם כן שרו טיפשונת!

שימי לב שכתבתי שהוא כן בוצע רק שהם לא כתבו אותו בפלייליסט! זאת אומרת הם כתבו אבל באיזור של ההדרנים עצבות היה די בהתחלה אבל לא ממש.. באיזור השיר ה6-12...משהו כזה... עכשיו נזכרתי מתי... הקהל שר היום יום הולדת.. ואז הוא דיבר על שמחה ועצבות.. ואז הם שרו עוד שיר שאני לא זוכר מהו.. ואז הם שרו את עצבות... טוב אבל אמרת שאת סנילית.. ולהוסיף את זה לעובדה שהיו כל כך הרבה שירים.. אז נסלח לך....

אויש אני אהבלה ,לא התכוונתי לעצבות

התכוונתי ל GHOST ראיתי אותו רשום (בעמדה של צורי) והתלהבתי זנות

מוריאלי את סתומה יקרתי

את לא זוכרת שבעצמך אמרת שזה לא יפה שלא היה את עצבות כי הוא רשום . לדרור רצית להתקשר אליו לומר לו שיותר כיף איתו ועם הדס בסנדניה כי אנחנו מאחורה
מה לקחת הבוקר יקרתי

Drorrrrrr

New member
../images/Emo6.gif

יה נחמד לשמוע שיותר כיף איתי ועם הדס בסנדניה
. סנדניהההההההההההההההההה סנדנההההה

SORRY TO TELL YOU BABY

עצבות לא היה. השיר שהיה אחרי ה"עצבות" הוא שיר חדש של פורטיסחרוף שנקרא "על המשמרת". עצבות לא הושר

Negative one

New member
זה עצוב שהם לא שרים את עצבות

אתה מסתכל בפלייליסט,מפתח ציפיות שסוף סוף תוכל לראות בלייב את השיר המצויין הזה,ואז הם לא עושים אותו..זה פשוט עצוב. מצד שני,נדמה לי שזאת פעם ראשונה (ואני מדבר על ההופעה שהייתי בה,בבארבי) שזכיתי לראות את ה"שומר של הגן" בלייב... ביצוע מעולה של השיר הזה.

T S F1

New member
נדמה לי

שב2 ההופעות הראשונות שהיו בבארבי, הם ביצעו את 'עצבות'.

למעלה