את צודקת ב100%
G GIANTG New member 9/4/05 #22 הלווו אח שלי דוגרי זה לא מתאים ברור שהפורום שלנו יותר טוב אבל זה לא ממש נחמד להגיד את זה ויש דרך לסטור דעה של מישו תנסה להיות עדין פה עם האנשים אני יודע שזה קשה תאמין לי אני יודע שזה קשהההההההההה
הלווו אח שלי דוגרי זה לא מתאים ברור שהפורום שלנו יותר טוב אבל זה לא ממש נחמד להגיד את זה ויש דרך לסטור דעה של מישו תנסה להיות עדין פה עם האנשים אני יודע שזה קשה תאמין לי אני יודע שזה קשהההההההההה
P POINTS OF AUTHORITY New member 9/4/05 #23 יש לי שאלה!! נכון בהופעה של טקסס??? באמצע השיר של ראנאווי נראה לי עולה לבמה מישו נורא מוזר... והוא לא קשור!!!! והוא מפריע להם לשיר והכל... מה האיש הזה עשה לעזאזל?!
יש לי שאלה!! נכון בהופעה של טקסס??? באמצע השיר של ראנאווי נראה לי עולה לבמה מישו נורא מוזר... והוא לא קשור!!!! והוא מפריע להם לשיר והכל... מה האיש הזה עשה לעזאזל?!
C Cry For The Moon New member 9/4/05 #24 נמממממ....זה בטקסס? אני ראיתי ברוק אמ רינג....0= אבל לא שר אלה אומר משו לקהל... צ'ס ומייק אומרים לו באנגלית והוא מתרגם לקהל בגרמנית
נמממממ....זה בטקסס? אני ראיתי ברוק אמ רינג....0= אבל לא שר אלה אומר משו לקהל... צ'ס ומייק אומרים לו באנגלית והוא מתרגם לקהל בגרמנית
P POINTS OF AUTHORITY New member 9/4/05 #25 וואלה??? אז יש גם בטקסס מישו מוזר... תראי את טקסס שוב ותראי על מה אני מדברת...
L LunaticPark New member 9/4/05 #26 זה בשיר FROM THE INSIDE ומי שעולה לשם עם כפפות ירוקות כאלה וכובע ערנב שכזה חחח זה המתופף של מטאליקה לארס
זה בשיר FROM THE INSIDE ומי שעולה לשם עם כפפות ירוקות כאלה וכובע ערנב שכזה חחח זה המתופף של מטאליקה לארס