ההופעה בטקסס..

walk alone

New member
ההופעה בטקסס..

בשיר Pushing Me Away הם שרים את הבית רגיל ופזמון שונה יש למישהו מושג מה זה או אם יש שיר כזה באמת כי אני מכירה פזמון אחר ממה שהם שרים שם..

LunaticPark

New member
באמת באמת באמת??@??@

וואו יש דיסק כזה REANIMATION ממליץ לך לקנות ואז תמצאי את התשובה לשאלתך

pookacha1

New member
כן....

הוא צודק.. הוא ברנימיישן.. פושינג מי אוואי......... תקני ותבררי.

לינקנית

New member
איפה משיגים את הדיסק?

הוא ה3 של לינקין פארק ,נכון? כי אני רוצה לקנות אותו

LunaticPark

New member
זה הדיסק השני =\

ויש דבר כזה שנקרא "חנות" שמעת על מושג כזה פעם?

לינקנית

New member
לא יודעת למה עלה לי למוח 3

זה פשוט עלה לי למוח הדיסק השלישי ..תעזוב לא משנה אבל בעפולה אין חיפשתי בחנויות שמה ואין פשוט את הדיסק...הם אמרו מה שיש שם זה מה שיש..ןזהו ויש רק 2 חנויות מוזיקה שאני מכירה אחד בקיניון ואחד בעיר והשאר אין שם דיסקים יש שם דברי מוזיקה כמו גיטרות תופים דיסקמן דברים כאלה.....

לינקנית

New member
הדיסק הראשון שאני קניתי

זה מטאורה והשני זה הייברד טאורי ואני רציתי לקנות את הדיסק רנימאישן ושהוא יהיה הדיסק נשלישי שאני יקנה ברשימת הלינקין שלי וככה זה עלה לי לראש שהדיסק רנימאישן הוא הדיסק השלישי מובן?

LunaticPark

New member
זה פורום הכי פשוט שיש

אל תצחיקי אותי אני כאן רק כי יש כאן כמה אנשים טובים הפורום עצמו חרא אחד גדול

לינקנית

New member
רוצה לשמוע בדיחה?!

איש אחד עומד בחלון מלאך המוות בא אליו אומר לו באתי לקחת את הנשמה שלך אז האיש מסתובב וצועק לאישתו נשמה באו לקחת אותך.. מצחיק? סיפרתי את זה כי אתה אמרת שאני לא יצחיק אותך

KaUrO DoNo

New member
סלח לי

אבל אתה לא עושה טובה לאף אחד שאתה פה בבקשה אל תתנשא מעל כולם פה לא טוב לך? אל תהיה חבר בפורום הזה זה כבר לא פעם ראשונה שאני רואה שאתה מעביר ביקרות על הפורום הזה זה דיי חוסר טקט עם תשאל אותי...

אם כבר טקסס יש משו מוזר בהופעה...

באיזה שיר אחד עולה מישו לא מוכר לבמה... מתחיל להפריע להם לשיר... ראיתי את זה נקרעתי מצחוק...!!!! מה זה היה לעזאזל האיש הזה!?!?

LunaticPark

New member
נכון אני לא חייב להיות פה

אבל אני כן כי פעם הייתי כאן ומדי פעם אני נכנס לענות לאנשים לשאלות וכאלה וכשמישהו אומר שזה פורום שולט ביותר זכותי לא להסכים איתו

לינקנית

New member
אני אמרתי שזה אחלה של פורום

לא שולט מה אתה לא יודע לקרוא לך תחזור לכיתה א' תלמד לקרוא ותחזור אל תגיד משהו כל אחד והדעה שלו...נו לך כבר לפורם העולמי שלך...אתה לא אוהב תמקום אז אל תהיה בו.זהו נקודה.

LunaticPark

New member
את תשחקי אותה חכמה בזה שאת חוזרת

בזה שאת חוזרת על הדברים של אחרים ואני אמרתי כב רלמה אני כאן להודעה מעלייך יא אוטיסטית מי שצריכה ללמוד לקרוא זו את את הורגת אותי עם הטפשיות כל פעם מחדש אני לא נהנה מהפורום אלא מהאנשים שבו מקווה שאחרי פעם ה11000434323 מובן לך

למעלה