אוף אני כלכךכלכך מבואסת!! בחיי זה היה כלכך חלום. כמה חיכיתי לזה
כלכך רציתי לראות אותם בלייב
כלכך נכנסתי לזה חזק בכלל עד ששכנעתי את חברה שלי לבוא.. ועד ששנעתי אותה בסוף ממש הלהבתי אותה וכל יום בערך דיברתי איתה על זה על כמה שנהנה!! כל פעם ששמעתי שיר שלהם התחלתי להתרגש מזה שאני אראה אותם פה. אין פשוט ביאסו את החיים. ממש ככה. אני ממש מבואסת. חחח ההודעה הזאת אפילו לא מתארת עד כמה. אוףאוףאוף. גם בגלל פלסיבו אוף כלכך ציפיתי לזה
גם פלסיבו וגם מיוז בחיי זה היה חלום
אוח. זהו. אני לא אתלהב יותר מהקטעים האלה כי הקטע הזה פשוט עשה לי רע. זה לא הולך ככה. אגב לאכפתלי אני אהיה בהופעה שלהם וגם של פלסיבו בחו"ל. אם הם לא יבואו לפה אני אלך אליהם. אני הולכת לראות אותם לא משנה מה
אבל אתה יודע שאתה נתון למערכת שלא כלכך שמה על ההופעה של מיוז שכלכך רצית. אי אפשר להיות תלוי בזה, זה יכול לצאת בימים נורא לא נוחים וכמו שכבר אמרתי, אני לא צופה יותר מידי התחשבות. סתם נאחס הקטע הזה, אמנם ניסיתי לא לצפות יותר מידי וכבר תכננתי טיסה והכל, אבל מה, זה כלכך סתמי שזה התבטל. זה יכל לצאת כלכך מושלם.
הקהל הישראלי הוא קהל נפלא. הוא יושב שנים ועשורים על התחת ומחכה בקוצר רוח שאמנים יגיעו מחו"ל. הם לא מגיעים. עד שכבר אמן חשוב מחו"ל מודיע שהוא מתכוון להגיע כדאי מאוד שזה גם יבוצע. הקהל הישראלי שרגיל למלחמות, מצב בטחוני רעוע, ומדינה שנמצאת בסחרור פחות או יותר מאז האינתיפאדה השנייה (פוליטית, בטחונית וכלכלית) רק מחפש מקומות לברוח אליהם- והמקום הכי טוב הוא הופעה. כשדפש מוד ביטלו זה כאב. זה כאב למעריץ הישראלי במקום הכי הכי רגיש- ככשהמצב הבטחוני פה לא טוב אנחנו חוזרים להיות מדינה שאף אמן לא ייתקרב אליה ממטר. אז כשהמצב הבטחוני בסדר אין שום סיבה שבעולם שמפיקים ויחצ"נים למינהם יעוררו תקוות אצל הקהל הישראלי ואז ייגנזו אותן מספר שבועות לאחר מכן. אם זה מיוז- אם זה קלי קלארקסון בזמנה. לא מגיע למעריץ הקטן שיושב בבית להפוך לשק החבטות של המפיקים וחבריהם. בקשה קטנה לי: כשבפעם הבאה יודיעו שאמן גדול מגיע לארץ- תודיעו בכלי התקשורת רק אחרי שהפסטיבל לא יידחה, שההופעה לא תבוטל- ואם האמן אחרי הכל יבטל וירק בפנים של הקהל הישראלי- בעיה שלו. אז נכון, הפעם מיוז לא ביטלו אלא "נדחו,- כשאתם אומרים שתהיה הופעה בעוד יותר מ-14 חודש בשבילי זה כמו לצעוק "זאב זאב". נראה אתכם משכנעים אותי אח"כ לקנות מכם כרטיסים במחיר שעלה על 300 שקל אחרי שבדרך אתם מפרים את אמוני. זה לא מגיע לי- ולא לאף חובב מוזיקה בישראל. "אני רק רציתי לשיר"- ואתם רק רציתם לעשות על זה כסף- אבל גם לזה יש דרך.
באמת שהמצברוח שלי ירד עכשיו ל0... כל כך חיכיתי לזה, אני באמת לא מאמינה ולא מעכלת שהם לא באים עכשיו... זה היה נראה כמו חלום אבל באמת שכל כך ציפיתי... אוף!!!! באמת שבא לי לבכות