ההופעה בוטלה?

CTU Agent

New member
ההופעה בוטלה? ../images/Emo7.gif

אני יודע שקיים דיון על נושא ההופעה בארץ, אבל הכתבה הזאת לא נראית טוב: דוגמה טובה לכך היא הידיעה המסעירה שפורסמה לפני כחודש וחצי, ולפיה חברת הפקות לא מוכרת ששמה "הפי קורס", תקיים בסוף ספטמבר בפארק הירקון פסטיבל מוזיקה ענקי, שבו יופיעו, לצד ברי סחרוף, היהודים ואסף אמדורסקי, גם הלהקות המצליחות רפצ'ר, פלסיבו ומיוז. חובבי המוזיקה לא ידעו את נפשם מרוב שמחה, אך הפסטיבל, כמו רבים לפניו, התפוגג בחלל האוויר (מחברת "הפי קורס" נמסר: "הפסטיבל צפוי להידחות בשל אי אלו סיבות"). מישהו יכול לאשש את הידיעה? לירון?

יווווווו כוסעמק!@!$%$#!%../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הלוואי שלא יידחה
המסע שלי לפולין באמצע אוקטובר
אני אמוווווווות אם אני אפספס את זה

CTU Agent

New member
הממ...

אם הוא יידחה אז הוא לדעתי לא ידחה בשבועות אלא בשנה לפחות.

נו לא נורא.

ניפגש אולי במפגשים או משהו כזה או בפולין חח.. ניראה לי שצריך לבדוק מי מהפורום נוסע לפולין..

נראהלי שהמפגשים הם בית ספריים,

אבל אולי בפולין כן, בצעדות המוות או וואטאבר (לא יודעת בדיוק מה הולך להיות שם, היה לנו רק מפגש הכנה אחד בינתיים
) אתם עושים מפגשי הכנה עם חברת 'המעורר'? (ובאמת צריך לברר מי נוסע, אולי נוכל להיפגש
)

המפגשים לא בית ספריים ../images/Emo13.gif

בעיקרון זה הולך ככה. יש משלחות. כל משלחת כוללת כמה בתי ספר בד"כ, אלא אם מהבצפר שלך מתוכננים לצאת 100-200 איש. אם לא (הכוונה שמכל בצפר יוצאים בערך 20-30 תלמידים) אז יאחדו בתי ספר מכל הארץ. כך יצא שאצלנו יצאנו במשלחת יחד עם חבר'ה מירוחם, אשדוד ובית שמש (ואנחנו פ"ת). בפולין בכלל פגשנו עוד מלללללא חבר'ה מכל הארץ שיצאנו באותו תאריך. פגשתי חבר'ה מירושלים שאני מכיר בכלל ממקום אחר חח... ככה שיש סיכוי שתפגשו (רק שלא תדעו שאת זה את והיא זאת היא חחח)

למעלה