ההופעה בב"ש

Shay 91

New member
ההופעה בב"ש

מקורה אנשים??? עכשיו שמעתי שהכרטיסים להופעה נגמרו.. ואינלי כרטיס:( מישהו יודע אם הם באמת נגמרו? ואם לא אז איפה אפשר להשיג כרטיס??

Zam boy

New member
אממ אני לא יודע אם נגמרו,

אבל מה שכן, אולי הם נגמרו בקנייה החופשית, אבל אני יודע שאפשר לקנות בכל מיני מקומות..למשל בית חולים סורוקה וכאלה..אז תברר עם אנשים שאתה מכיר..

אני הולכת ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

ד"א.. אני חדשה כאן ..
תנסי ללכת לקופות בפרדייס --> גולדן נגב או לאיזה שם שלא שינו לו.. ולפי מה שאמרו לי ימכרו כרטיסים גם בכניסה לאמפי.. וד"א.. היתי שם לפני יומיים באמפי בהופעה "רוק באמפי", והבמה ממש נמוכה.. איזה טוב זה יהיה שהכל יהיה בגובה העיניים.. אני מקווה שלא ישימו מחסומים.. מי הולך להופעה? ויש לי עוד שאלה.. עברי כותב פה מידי פעם? יומטוב לכולם..
נעם

חניתה15

New member
נגמרו הכרטיסים?

בבקשה שמי שיודע שיגיד אני מתכוונת ללכת מחר לא הספקתי לקנות כרטיס ובניתי על לקנות שם... :/

חניתה15

New member
ניסיתי להתקשר

לפני ששאלתי התקשרתי למספר, אבל המשרד הייה סגור אני אנסה שוב מחר

חד משמעית לכל מי ששאול...

להופעה מחר בב"ש נשארו כרטיסים-בדוק. כל מי שרוצה להזמין יכול להתקשר ל 086236041 או לקנות מחר בקופה של האמפי.!!

נועמופ

New member
"מלחיץ אתכם שקט?"

היה כ-זה כייף! :] מיליון פאקצות מסביבי שלא הפסיקו לצרוח לי באוזן, אבל הפעם לא נתתי לזה להרוס לי את ההופעה.
היה די נחמד. הפלייליסט [שאיתמר הביא לי
] יום טוב האנשים החדשים מטייל אוסטרלי כמה כוכב מלטף ומשקר החברים הישנים שלי מתחמם זה לא אותו דבר איש יקר זכיתי לאהוב ואולי ליאונרדו על קו המים ניסים יותר טוב כלום חולצת פסים הכוס הכחולה -------- אדוני ביום שמש יפה מרי לנצח [שהיה מדהים
] בוא מהופעה להופעה פרסון נראה יותר ויותר מאיים.

nooooooa

New member
אוי נו ^^ תנוחו ../images/Emo9.gif

כן היה מדהים כתמיד D: ומגניב וזה. אוקי אז אני רק רוצה להעיר כמה הערות
(אזמה גמלי מותר לפעמים) אז ככה לכל הפאקצות שצועקות באמצע ההופעה 'עברי אנחנו אוהבות אותך\ אוהבים אותך' משזה לא יהיה.. אשכרה פתחנו קבוצת תמיכה לעברי אוו משו' הא? ושוב צעקות בקולי קולות 'רוני ארדיטי רוני ארדיטי' רק שאצלם הן הופכות את ה-א לע' ואז זה נשמע כמו משו' כזה 'רוני עעערדיטי'... אח"כ היה את השיר בוא שכולם ידעו שזה הולך לבוא ואחת קמה ונזכרה לצעוק בקולי קולות 'בוא!!! תרתי משעמע כאילו תבוא אליי!' הא כן משתגידי.. וכמובן שהיה את השיר כמה שאני אוהב ומשום מה לקהל של עברי יש נטייה כלשהי לצעוק 'זונה' לפני שמגיע בכלל הקטע של הזונה, כאילו מה אפעם לא אמרתם בחיים שלכם זונה? לסיכום: היה כיף ומשעשע במיוחד
כמו בכל הופעה

למעלה