"ביום שמש יפה".. לא כמה שאני אוהב :]
N nooooooa New member 29/9/06 #22 נכון ../images/Emo122.gif תודה על התיקון ../images/Emo9.gif נו מה אני אעשה העייפות עושה את שלה >< נשבר לי הגב מלעמוד נשבעת
נכון ../images/Emo122.gif תודה על התיקון ../images/Emo9.gif נו מה אני אעשה העייפות עושה את שלה >< נשבר לי הגב מלעמוד נשבעת
ש שירלי קטש New member 29/9/06 #23 רגע זאת את שעמדה מאחורי ../images/Emo6.gif שכל הזמן צעקת שיסתמו ולמה הם צורחים את המילים?
ש שירלי קטש New member 29/9/06 #25 אה ועוד דבר קודם כל הנסיעה חזרה הייתה די משעשעת לשחק חתול ועכבר עם הנהג כי אני עוקפת הוא עוקף אותי ועברי ב"בוא" כל שנייה בפתיח שנה טובה
אה ועוד דבר קודם כל הנסיעה חזרה הייתה די משעשעת לשחק חתול ועכבר עם הנהג כי אני עוקפת הוא עוקף אותי ועברי ב"בוא" כל שנייה בפתיח שנה טובה
Z Zam boy New member 29/9/06 #26 אה זאת את?? אני הייתי עם הכחול! הייתי לידך שורה ראשונה.. ואי איזה מטורף היה...הופעה מעולה!
N nooooooa New member 29/9/06 #33 ../images/Emo122.gif האמת שאנל'א זוכרת משם אפחד חוץ משירלי, והיה איזה מתן עם תלתלים חמודים כאלה ^^ ומישהי שהייתה לידו
../images/Emo122.gif האמת שאנל'א זוכרת משם אפחד חוץ משירלי, והיה איזה מתן עם תלתלים חמודים כאלה ^^ ומישהי שהייתה לידו