ההופעה בבארוק

אז ככה...

לגבי הרקדנים זה מזכיר לי את "קו ההתחלה"... לגבי הרבנים אולי אלעד כבר שם אבל אני ממש בהתחלה... ואתם לא רואים אבל עמיר חונק אותי עם היד השניה כך שאני בעצם מעולף עליו בכלל...

גרציה פ

New member
../images/Emo13.gif "קו ההתחלה" אם כבר הזכרת, אז...

שיהיה שיר היום שלנו, שיר מדהים ! מוקדש לכל מי ששכח את קו ההתחלה. קו ההתחלה ביצוע: עמיר בניון מילים ולחן: עמיר בניון מכור למציאות שלך, אין דרך חזרה. פוחד מטוב, פוחד מרע, מליטוף, מסטירה. ועכשיו הכל שקוף, רואים לך על הפנים. מזכיר לי מעט את עצמי, אך בכל זאת, אנחנו קצת שונים. אנשים מזנקים לעבר התהילה ושמך לנצח חתום על קו ההתחלה, על קו ההתחלה. מכור לשיגעון שלך, אין דרך חזרה. פוחד מטוב, פוחד מרע, מליטוף, מסטירה. מכור לאהבה שסופה להתפוצץ, מכור ומחכה לטירוף, עד שמגיע לו הרגע שבו אתה מתחיל לעוף.

פזית 1

New member
טוב, מאיפה להתחיל../images/Emo35.gif ההופעה בבארוק -

צריך לרשום ה-הופעה בבארוק עם ה' הידיעה!!! אני חייבת לומר (ונכון שאמרתי אתמול עד בלי דיייי, ואפילו שכולם צעקו שאני אשתוק ולו ל2 שניות ומיותר לומר שזה לא קרה
) הייתה אחת ההופעות שנהנתי בה בצורה בלתי רגילה! אבל לפני שאכתוב את כל מאורעי אמש אני יעשה מס' תמונות לפני השבת... ואת ההמשך כבר תקבלו במוצ"ש בע"ה ב"נ...

פזית 1

New member
תמונה שווה 1000 מילים

וזו האווירה של כל ליל אמש... טוב חברים חייבת לסיים עכשיו.... שיהיה לכולנו שבת שלום ומבורך!! ועכשיו אנו עוברים לשעת סיפור עם נדב ביטון.....

פזית 1

New member
ההופעה בבארוק.... כמה מילים...

נתחיל בנסיעה לעיר הבירה של הנגב – באר שבע "העיר והגמלים"
בדרך אספנו את אדווה – חברתה של בת-אל. אני חייבת להודות לבת-אל על הזכות שניתנה לנו להכיר את אדווה, היה כייף ומעניין להכיר אותך - מקסימה שכמותך!! עד עכשיו צחוקך המיוחד מהדד באוזניי (אודה ואומר שבהתחלה נבהלתי שמא אדווה נחנקת, אבל לא... זהו צחוקה
, לדעתי חובה להעבירו לרינגטון). בהגיענו לב"ש תרנו אחר הבארוק, תודה לכל האנשים שכיוונו אותנו ובאותה נשימה סליחה לכל האנשים שכיוונו אותנו, אדווה לא הפסיקה להבהיר להם שאנחנו בדרך להופעה של עמיר בניון ולא לאיזה בר חשוך, אפוף עשן ומלא בכופרים
(למרות שאם נחשוב על זה, התיאור לא רחוק מהאמת : הבארוק הוא אכן בר מועדון, הוא היה חשוך, ללא ספק הייתה מכונת עשן שחנקה את עמיר ואם היינו מחפשים היינו מוצאים כופר אחד לפחות
) בסוף החיפוש מצאנו את המועדון, מיותר לציין שהגענו שעתיים לפני תחילת ההופעה. חיכינו שעה עד שהמקום ייפתח, ומפה שלוחה בקשת סליחה ומחילה מכל מי שעמד לידי בזמן ההמתנה לפתיחת השער. מניות הכדורים "אדוויל" ו"אקמול" זינקו פלאים ביום חמישי (מעניין למה
). חברים, זה מה שקורה שאני מגיעה לאחר נסיעה של שעתיים - רעבה!! אנא, בפעם הבאה לדאוג ל"מקלה", "פוד", ושאר ירקות....
כאשר נפתחו השערים... נכנסנו.... התיישבנו בשורות הראשונות.... וחיכנו. חיכנו... חיכנו... ו... כן חיכנו..
עד שעמיר עלה להופיע. ההופעה כללה את 3 המוסקטרים – הידועים בכינוייהם - ע.ש.נ. (עמיר, שמוליק ונדב) הרגשנו שעמיר היה משוחרר, פתוח, זורם. באפן אישי זו הייתה אחת ההופעות, שלי היה בה הכי כייף מבחינת האינטרקציה של עמיר עם הקהל ומבחינת הפתיחות של עמיר במהלך ההופעה. נדב – אל תשכח... אתה חייב לנו שעת סיפור. עמיר : "נדב גלה להם במה הם זכו...." נדב : "הם זכו ב.......... אלוף בשחור"... מסתבר שלא רק אני מעתיקה שירים של עמיר מהשירונט עם שגיאות במילות השיר, בשיר "קרוב אליך" המילים קצת התבלבלו למי שהדפיס את השיר, מה שהוביל את עמיר להתבלבל קצת... מזל שהיינו שם לתקן ("חכי חכי"), אויש זה היה הכי מצחיק...
עד עכשיו, כולנו מנסים להבין את הסימנים שנדב עושה לעמיר ולשמוליק במהלך ההופעה, עמיר : "אני חושב שרק נדב מבין את הסימנים שהוא עושה, שמוליק אתה מבין מה זה הסימן הזה אומר או זה?" הדובדבן שבקצפת – הריקודים של מושיקו – אשרייך איש יקר!!! כשמנגינת "נשמתי" החלה להתנגן ומושיקו לא קם לרקוד, זה נראה מוזר לכולנו, אז עמיר הפסיק לנגן וקרא למושיקו לקום לרקוד. "נשמתי" החלה להתנגן מחדש והפעם בדיוק כמו שצריך להיות - עם מושיקו על הרחבה. מיותר לציין כי חי (מקסים שכמותך!) וחבריו קמו ורקדו ושמחו והלהיבו עוד יותר את הקהל (שממלא היה בהתרגשות ובהתלהבות אדירה), בסוף נשמתי, כולם פנו לחזור למקום מושבם ואז עמיר הודיע להם להישאר ברחבה לשיר הבא, והינה החל הניגון של מורה לחיים שהקים לרחבת הריקודים גם את אלעד (גם יפה וגם רוקד! אשרייך!), לא נשאר אחד שהיה אדיש לכל השמחה, ההתלהבות וההשתוללות ששררה באולם באותם הרגעים, נדיר לראות התרוממות רוח שכזו!! אשרינו שזכינו!! בערב זה היו מספר הפתעות נעימות : אחת מהן שהוכתרה
כהפתעת הערב - הייתה כשעמיר קרא באופן ספונטני לאבי (אברהם) לעלות לבמה ולשיר. אבי שקצת חולה – מפה שלוחה לו ברכת החלמה מהירה, עמד באתגר (למרות הקושי) בגבורה ובצורה מושלמת, כהרגלו!! הפתעה נוספת – עמיר שר שיר במרוקאית – שנים שאני חולמת שעמיר יוציא דיסק והופעה במרוקאית והינה זה קרה!! כל כך התרגשתי ושמחתי ביחד (למרות שדווקא את השיר הזה אני לא מכירה – מחדל שלי). בראש ובראשונה אני רוצה להודות לבורא עולם – שזיכה אותנו ונתן לנו לחוות את כל החוויה האדירה הזו!!! אשרינו שזכינו ליוצר ואמן כמו עמיר בניון, שיודע להוביל להתרוממות רוח ולהתגלות הנפש בעת ובעונה אחת, כמובן שכל זה לא יכל להתקיים ללא שני המובילים : נדב ביטון (שמביא את הנשמה) על הקלידים ו- שמוליק (מאסטרו) דניאל (שמביא את היצירתיות) על התופים ועל הבס. אשרינו שזכינו האחד/ת בשני/ה שבלעדי האהבה, האכפתיות, הכבוד, החברות והקבלה כל זה היה נראה אחרת..... אשריכם!! נתראה בהופעות הבאות עלינו לטובה בע"ה ב"נ. תהנו מהתמונות

למעלה