ההופעה בבארוק

limoramar

New member
ההופעה בבארוק

....טוב,אז כנראה אני הראשונה שהגעתי הביתה ממהופעה של עמיר וישר כנכסתי לפורום.... כול מי שהיה יודע איזה הופעה יפה הייתה...ומי שלא פשוט הפסיד
יש לציין שעמיר שר את "אלוף בשחור" הוא די הפתיע ..וגרם להופעה להיוות יותר יפה.. אבל למה הוא לא שר "בת מלך"?
בכל אופן....ולסיכום... אחלה של הופעה...כן ירבו בעזרת השם....

אתי Z

New member
ואנחנו עוד בדרך /tapuzforum/images/emo3.gif

גרציה, פזית, ארן ואנוכי... היה מדהים כצפוי, עמיר בבאר שבע זה משהו מיוחד בעיקר כשבקהל ישנם אנשים שעושים כל כך הרבה שמח, אשריכם.. רשמים ותמונות מכולנו יגיעו מחר בע``ה, בינתיים לילה טוב..

אתי Z

New member
הרבנית לא נמצאת..

אבל הנה אסתר מעלה תמונות
יאללה, מתחילים...

פזית 1

New member
קטע מדהים - "דו שיח באמצעות גיטרות"

בשלב הזה עמיר והמאסטרו ביצעו "דו שיח באמצעות הגיטרות".
כמה חבל שאי אפשר להשמיע לכם את השיח בין החשמלית של עמיר והבס של המאסטרו..... קטע ספונטני לחלוטין ויפייפה!!

פזית 1

New member
תמונה מעולה!! שני הרבנים בפעולה... ../images/Emo6.gif

אסתר, (או כפי שעמיר מכנה אותה "אסתר הרבנית"....) בהופעה הבאה בע"ה ב"נ יש לצלם את שלושת רבננו "אח"א"... רבי איטח - רבי חפץ - רבי אבו ובניהם נא לצרף את רבי עמרם....

אתי Z

New member
נראה לי שגילינו...

עוד כמה רקדנים בהופעה הזאת.. מושיקו, תזהר, התואר שלך בסכנה

אתי Z

New member
איזה ../images/Emo24.gif

תמונה אחרונה להיום... אחח כמה אהבה יש שם, מושיקו רק בזהירות, שלא תחנוק לנו אותו.... לסיום, כמו שאפשר לראות, היתה הופעה נדירה (אחת הטובות, למרות (ואולי בזכות..) ה"בלאגן" שעשינו לפני, במהלך ואחרי, היו אנרגיות מטורפות!!! כרגיל, היה כיף לראות את כל חברי הפורום ובפרט את הבאר שבעיים (חי - בעלי היקר
, ליאור - סחטיין על הריקודים, קובי, אלעד - הידוע בכינויו, רבי איטח וכל מי ששכחתי או שאני לא מכירה והיה - סליחה ותודה..) שאירחו אותנו בכבוד ועשו הרבה שמח... אה ו... תודה לרועי על צילום חלק מהתמונות, כבר אמרתי לך שיש לך עתיד

למעלה