ההופעה בבארוק

פזית 1

New member
יואי עכשיו גם שמות... ../images/Emo13.gif

אלעד, חי, ליאור, קובי, מושיקו ומי שמציץ שם על הבמה זה עמיר....

פזית 1

New member
תודה רבה לכם....

בס"ד אשרייכם על מי שאתם! אשרייכם על מה שאתם עושים!! אשרייכם על קיום המצווה הגדולה ביותר - לשמח לבב אנוש!!!

ההופעה בבארוק ../images/Emo168.gif

... אז באמת אני לא יודע מאיפה להתחיל... הייתה הופעה מדהימה ואירוע מרגש,עמיר נתן הופעה טובה והיה במצב רוח מרומם מאוד (מעניין למה..) ושמוליק ונדב שיחקו אותה כהרגלם בקודש,"שני חיות הקודש..." כדיברי עמיר.. תודה לכל מי שבא ושימח ושמח וגרם לערב הזה להיות מושלם ,לכל האנשים היקרים אני מאוד נהניתי ובטוח שגם אתם לגרציה,אתי,פזית,ארן,רועי,חברה של בתאל שבאתם ממרחקים...אשריכם !!! לחי וחבריו הקרועים רועי,קובי ,גילי ושות' למושיקו אחי היקר היה לי כיף לארח אותך אצלי,כן ירבו בעז"ה, ואני מקפיד עליך שלא נשארת אצלי לשבת... חחחח סתם.. לבתאל געגועים לדמיון בא אחרי כל כך זמן שחיכית... לסהר נער השוליה ומוכר הדיסקים אחי לא שכחתי אותך...מת עליך(תרגיע עם הערק)חחחחח וזהו,שיהיה לכולם שבוע טוב ובשורות טובות אמן!!!

אחח אחח איזו נחת רוח...

מאיפה להתחיל? ראשית, תודה ענקית לרבונו של עולם שהנחית אותי לתוך הבנעיוניות (מלשון בן עיון)! הגענו להופעה אמנם היו קצת קשיים בכניסה אבל כמו בגן הפעמון זה רק מוסיף להנאה הצרופה. נכנסנו פנימה ודבר ראשון עיינתי ברשימת השירים (שאסתר צילמה כך שנחכה בסבלנות עד שהיא תעלה הכל). אח"כ פטפטנו בינינו החברים מהפורום הכי הכי שיש (ד"א עמיר מכיר בו ושלוקו לא יבלבל לכם/ן ת'מוח). לאחר עיכוב מצד המקום עמרם עלה לשיר ואיזה מצברוח היה לו ממש מזכיר יין הולך ומשתבח מהופעה להופעה! שירים שנבחרו בקפידה שירים שקטים ושמחים שימשו בערבוביא אפילו שיר אלג'יראי (גולו) היה לנו! אברהם היה בקהל והופתע שנקרא לשיר ועוד איזה שיר "לזכור ולשכוח" מהאלבום "אברהם" אחח תענוג צרוף! אין מלים כדי לתאר את התענוג הזה עד עכשיו זרמים אוחזים אותי כשאני נזכר בכל רגע מהערב הזה! תודות ל... בורא עולם אדון הכל אלוף אלופי האלופים ומלך מלכי המלכים! ר'בי עמרם, המספר נדב ביטון, המאסטרו רב הפעלים שמואל דניאל, ר'בי אברהם, מקסים, וכל צוות "נבל עשור". אסתר על הזמנת הכרטיסים, גרסיה על זה שאת את, בת אל ואודי (בן הדוד) על הטרמפ בהלוך, אדווה על שאת כזאת מצחיקה (בת אל אחלה חברות יש לך), פז'ית שאת משוגעת, ארן על הכבוד לשהות לצדך, מושיקו ועופר על הכל, אסף על מה שתבחר, חי ליאור ושאר הרקדנים שהצטרפו לריקודים, לקובי אמו (ואחיו?) על הפרגון, והתודה הכי גדולה למארח שלי ומשפחתו שנתנו לי ללכת לישון שבע ולקום בבוקר לתוך ארוחת בוקר מפנקת אלעד איטח ומשפחתו תודה רבה רבה! תודה גם לאלו שלא באו היה כיף וההפסד כלו שלכם/ן!
נתראה בחלק מההופעות הבאות! שבוע טוב וחורף בריא!

אהמ אהמ אהממממממממממ

יש לי רק תודה אחת להגיד תודה מושיקו אח יקר שבזכותך לא באתי והנתי שההפסד שלי זהו יומטוב

אחותי היפה והמהממת!

אין עלייך בעולם ואת ההסברים כבר עשיתי בבית כך שאין צורך לשתף את כל הפורום. שבוע טוב מדהים ומלא שמחה וברכה!

חן מתוקה-

היית חסרה לכולנו.. וזה אכן קצת מבאס להרגיש שפספסת .. רק מה תזכרי שבעז"ה עוד תהיי בהופעות ותהני.. שיהיה לך שבוע מבורך, מלא בכיף ושמחה!!! אוהבתותך, בתאל

leka27

New member
איזה כיף לכם...

נשמע מהתאורים והתמונות שהיה ממש טוב, חבל שלא יכולתי להגיע
אני מקווה שעז"ה אצליח להגיע להופעות הבאות... (לפחות לחלקן) שבוע טוב ומבורך!

ההופעה בבארוק-

פשוט משובח! זאת המילה- משובח.. עמיר כמו שעמיר בבית, זורם, שר את הרגע.. נדב ושמוליק- פשוט מוכשרים ומקסימים כתמיד.. כל החברה- מצחיקים ושמחים.. ברוך ה'! היה לי ממש כיף שחברה שלי אדווה ואודי בן דודי התלוו אליי ולכל החברים-תודה, אוהבתותכם! אדווה כמובן לא ויתרה על החלק המביך בערב ונאמה לעמיר נאום חוצב להבות על איך היא איבדה את חברתה( אני) בסבך ההתמכרות הבניונית ואין דרך חזרה..זה היה מצחיק ביותר.. לכל החברים- מושיקו*2 , עזרא, גרציה, אתי, פזית, רועי, אלעד,חי ושות',קובי ואחיו- אשרכם, היה סופר כיף בחברתכם נשמות חמות וטובות, שה' יברך את כולכם בהמון טוב, שמחה, אהבה ובריאות! שבוע מבורך וטוב!!! בתאל

ארן-

שכחתי אותך.. זה בגלל שאתה כזה שקט.. הלוואי שנלמד מהשקט שלך כולנו הרועשים.. "זה לא בושה לשבת קצת בצד מבלי להתפרע מבלי שיראו אותך כל הזמן.." אשרך נשמה!

nuly123

New member
הייתה אחלה הופעה ../images/Emo168.gif

התלבטתי אם ללכת בגלל כל מיני עניינים טכניים - אבל אני שמחה שהלכתי בסוף. מאוד אהבתי את העיבודים השקטים שהבליטו עוד יותר את הקול של עמיר. הופעת האורח של אבי הייתה מצוינת. חובה בכל הופעה! אני צריכה לשמוע את השיר המרוקאי עוד כמה פעמים בשביל לקלוט/לזכור. וקצת חבל לי שלא היה ייצוג בהופעה ל"אותו מקום אותה הרוח". היה מתאים לי משם "על המדרכה" או "נשמה" או כל שיר אחר בעצם

למעלה