לא יכל להיות יותר טוב
[טוב אולי, אם ההופעה הייתה יותר ארוכה] חח אין לי כוח לכתוב אחד אחד באנשים, ההופעה הייתה בן של זונה, לפתוח עם פקיד זאת החלטה מ-ע-ו-ל-ה. את יפה עם גידי גוב...אין מה להגיד, מ-ע-ו-ל-ה. יובל נתקל בשיקו וקופץ כמו תרנגול עם שפעת העופות, מ-ע-ו-ל-ה. יובל בועט במישהו שעף לו על הציוד, מ-ע-ו-ל-ה. יובל מתחנן מהנבעט שיסלח לו, ג-י-י. ערב אבוד של גידי היה כל כך במקום. שיקו שר את לחיות.גדול גדול גדול.שיקו אתה מלך. היה פאנן,היה כיף עם כולם,רוזי צילם אותנו ואמר שהוא יעלה את זה ל Heep. תודה להמון ווליום על ה 3 כרטיסים. תודה לאל שאין הרבה אנשים כמו הקופאיות הדבה הזאת שטחנה סופגניות. יובל משחק מדל אוף הונור [הכל מקורי] בפלייסטיישן 2. [מה,זה חשוב, לא?] שיקו אמר לי שעוד לא סגור אם הם מופיעים ב 29.9 בסיטי הול, אבל יכול להיות שהם יופיעו שםב אותו ערב אחרי אביב ביחד עם מוניקה. [ונאמר א-מ-ן.] תודה למי שקיפל את השולחן של החולצות מהר.[אם הייתי קונה חולצה כנראה שהייתי נשאר תקוע בת"א.] נהגי מוניות תל אביבים באמצע הלילה יקרנים מאוד. מנוע [כנראה] של קורקינט ממונע נשרף בתוך הואן של הלהקה בזמן שהלקה הייתה בתוכ, העשן חגג בואן וזה לא מסיגריות.[לואן שלום.] תודה לעדי על השלוקים. תודה לאביגיל על המספר של אבי. [לא שיש לי מה לעשות איתו] תודה למי שאירחה אותי בבית שלה והצילה אותי מהקור התל אביבי. [בסדר אפילו שזה היה עקב לחץ חברתי ("בואו נעשה מעגל ונעשה לחץ חברתי"),ולמרות שזה היה לחצי שעה בערך] תודה לרכבת ישראל. >.< תמונות עוד מעט.