ההופעה בבארבי

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אתה לא אוהב אותי?

בסדר. במילא אני לא באה בחמישי ככה שאני לא אראה אותך יותר לעד!

היה טוב

כל היום שלפני סיפרתי לליל כמה שאין לי כח להופעה ושיהיה עמוס ומלא בנקבות רעות ומרושעות]; אבל היה כיף הייתי שורה ראשונה מתחת ליובל והוא כל ההופעה שמח שגידי בא, כולו
ובדרך כלל הוא
מה נו זה הסמיילי שמתאים אנשים מהפורום:) איפרת- אחותי התאומה היה כיף לראות אותך, אפילו שהרגשת שטוחהD: בייגל- יא צלמית [צלמת, מה><] מוכשרת וחושקת בגידוש ['אפילו שהוא כבר לא בגיל לעשות ילדים'] בנצי - נש-אמה, תראה איזו תמונה סידרתי לך:) דודי- O: לא נראה לי שדיברתי איתך, או שכן, או שקצת >< טולייצ- בלונדה ^^ ירדן- O: ליל- ליל ליל הו אימי שלי, היומיים האחרונים שהעברתי איתך עשו לי טוב ובהופעה בכלל היה כיף איתך. איזה צומי תפסנו מיובל ואבי ושיקו ואסף
עדי- לובשת מעילים רוסיים>< רון- תפסיקי להיות כזאת נחמדה כפרעליך[: רעז- היה מצחיק איתך ויש לך מעיל רוסי D: .סיפור כיסוי מעבירים הילוכים בסוף כשנשארנו כמה, דורון [ככה קוראים לו, ליל] אמר שאני אהיה בתולה עד גיל 60
והביאו לנו קבוקים וקרמבואים [של שטראוס אמיתיים כאלה O: ] וכשסיימתי לעשות הופעה בבארבי ואיפ הייתה הגרופית שלי ירדתי מהבמה והיא הפילה לי את הקרמבו]; אבל לא נורא תודה לכל האנשים היפים והטובים שעשו לי הופעה טובה אחרי כל הלא מוצלחות שלפניה

אני לא כזאת נחמדה../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif

אני
במסיכה! נשבעת!^%#!$%^#@ אפילו אביגיל אמרה שאני מופרעת!

animal bar

New member
O: זה האולסטאר של יובל??...

אם כן... אז... הוא החליף אולסטאר... לאא!!... :p

iggy54

New member
../images/Emo118.gif תמונות ../images/Emo118.gif

http://iggy54.fotopages.com/?entry=1018639&back=http://iggy54.fotopages.com/?page=0

AvtipuS

New member
לא יכל להיות יותר טוב

[טוב אולי, אם ההופעה הייתה יותר ארוכה] חח אין לי כוח לכתוב אחד אחד באנשים, ההופעה הייתה בן של זונה, לפתוח עם פקיד זאת החלטה מ-ע-ו-ל-ה. את יפה עם גידי גוב...אין מה להגיד, מ-ע-ו-ל-ה. יובל נתקל בשיקו וקופץ כמו תרנגול עם שפעת העופות, מ-ע-ו-ל-ה. יובל בועט במישהו שעף לו על הציוד, מ-ע-ו-ל-ה. יובל מתחנן מהנבעט שיסלח לו, ג-י-י. ערב אבוד של גידי היה כל כך במקום. שיקו שר את לחיות.גדול גדול גדול.שיקו אתה מלך. היה פאנן,היה כיף עם כולם,רוזי צילם אותנו ואמר שהוא יעלה את זה ל Heep. תודה להמון ווליום על ה 3 כרטיסים. תודה לאל שאין הרבה אנשים כמו הקופאיות הדבה הזאת שטחנה סופגניות. יובל משחק מדל אוף הונור [הכל מקורי] בפלייסטיישן 2. [מה,זה חשוב, לא?] שיקו אמר לי שעוד לא סגור אם הם מופיעים ב 29.9 בסיטי הול, אבל יכול להיות שהם יופיעו שםב אותו ערב אחרי אביב ביחד עם מוניקה. [ונאמר א-מ-ן.] תודה למי שקיפל את השולחן של החולצות מהר.[אם הייתי קונה חולצה כנראה שהייתי נשאר תקוע בת"א.] נהגי מוניות תל אביבים באמצע הלילה יקרנים מאוד. מנוע [כנראה] של קורקינט ממונע נשרף בתוך הואן של הלהקה בזמן שהלקה הייתה בתוכ, העשן חגג בואן וזה לא מסיגריות.[לואן שלום.] תודה לעדי על השלוקים. תודה לאביגיל על המספר של אבי. [לא שיש לי מה לעשות איתו] תודה למי שאירחה אותי בבית שלה והצילה אותי מהקור התל אביבי. [בסדר אפילו שזה היה עקב לחץ חברתי ("בואו נעשה מעגל ונעשה לחץ חברתי"),ולמרות שזה היה לחצי שעה בערך] תודה לרכבת ישראל. >.< תמונות עוד מעט.

AvtipuS

New member
../images/Emo137.gifתמונות../images/Emo137.gif

אני יודע שבחלק מהתמונות לא רואים הרבה אבל גם ככה יש המון תמונות להעלות אז אין לי כוח להתחיל לתקן אותן.

למעלה